תשלום ח"פ לנטפרי בכרטיס אשראי
-
בעבר היה לי הו"ק בכרטיס אשראי לנטפרי מאחר וחזר לי החיוב נטפרי החליטו לחסום את הכרטיס ומאז אני מעביר מידי תקופה 90 ש"ח בצורה בנקאית וממלא את השדות ומדווח על העברה.
אני תוהה מדוע אין אפשרות לעשות חיוב ח"פ בכרטיס אשראי במקום העברה בנקאית??אולי כדאי לפתח שלאחר שבוצע חיוב בכרטיס אשראי המערכת תמחק את החסימה לחיוב בהו"ק כך שיהווה פתרון טוב עבור אלו שמעוניינים לעדכן את מס' הכרטיס שבעבר נפסל.
תודה -
כרטיס לא נחסם סתם. הוא נחסם כי 6-5 פעמים ניסו לחייב אותו והוא סירב.
תפנה לתמיכה של נטפרי ותנסה להסביר מה קרה יכול להיות שישחררו לך את החסימה של הכרטיס. -
@magicode תודה על תגובתך העניינית.
אני מבין את המדיניות של נטפרי לחסום לאחר כשל בחיוב מס' פעמים, רק תהיתי מדוע האפשרות לשלם בצורה ח"פ הינה רק דרך העברה ולא בכרטיס אשראי הרי יש את הפלטפורמה הנדרשת לכאורה בשביל זה.בעבר ניסיתי לבקש בשירות לקוחות בבקשה לשחרורו אך לא נעניתי..
-
איך בדיוק הפלטפורמה תעבוד אם הכרטיס מסורב לה.
-
@magicode פשוט מאד, הסיבה שהאשראי מסורב הוא משום שהוא עבר את המסגרת וכאשר החיוב נעשה בתאריכים שלכרטיס אין יתרה לניצול, אבל בתשלום ח"פ מבוצע ע"י משתמש אנושי שיכול לשלם כאשר המסגרת בכרטיס התפנתה (10/15/20 לחודש)
וכן גם לחילופין הוא יכול לשלם בצורה ח"פ ע"י כרטיס של מישהו אחר. -
@סמוי אחדד את דבריך, כשנטפרי מאפשרת לקבל את השירות שלה על סמך כ. אשראי המעודכן במערכת, והוא מסורב כמה פעמים - מובנת החסימה
אבל תשלום חד פעמי שעל סמך התשלום מתאפשר השימוש בנטפרי מכאן ואילך, למה הוא חייב להיות בהעברה בנקאית?
יעבור הכרטיס - תקבל שירות, יסורב - תחזור הביתה.