נטפרי על טאבלט אייפד
-
@אחד-תם אמר בנטפרי על טאבלט אייפד:
אז למה להשמיץ שטאבלט זה רק לבידור
כאן בארץ לא צומח הסכום הזה על העציםגם אתה לה הבנת מה אמרתי. הכלי בעצמו נעשה לבידור, ואינו ממש כלי עבודה, לכן טאבלט עם וויפרי לא מאפשר לעשות מה שעושים עם טאבלט בתחום העבודה או בלימודים, הוא רק כתחליף לסמארטפון.
לא אמרתי שטאבלט עם וויפרי הינו לבידור. -
@לא-מתייאש אמר בנטפרי על טאבלט אייפד:
ולכן הוא לא כלי עבודה חזק, אלא סתם תחליף לסמארטפון.
טאבלט עם וויפרי לא מאפשר לעשות מה שעושים עם טאבלט בתחום העבודה או בלימודים, הוא רק כתחליף לסמארטפון.
לא לכל דבר נצרך מכשיר כל כך חזק... זה כמו לומר שמחשב פשוט הוא לא כלי עבודה בגלל שאי אפשר לערוך איתו תלת מימד ווידאו... למרות שלאלף עבודות אחרות הוא מצויין
ייתכן שלצורך שהצגת באמת זה לא תחליף. אבל אתה מנסה להציג את זה כאילו רק אייפד מאפשר שימוש למטרות עבודה. וזה לא נכון. ייתכן שלמטרות מסוימות זה לא מתאים, אבל לרוב השימושים זה מספיק. -
@צדיק-תמים אמר בנטפרי על טאבלט אייפד:
ולכן הוא לא כלי עבודה חזק, אלא סתם תחליף לסמארטפון.
טאבלט עם וויפרי לא מאפשר לעשות מה שעושים עם טאבלט בתחום העבודה או בלימודים, הוא רק כתחליף לסמארטפון.
לא לכל דבר נצרך מכשיר כל כך חזק... זה כמו לומר שמחשב פשוט הוא לא כלי עבודה בגלל שאי אפשר לערוך איתו תלת מימד ווידאו... למרות שלאלף עבודות אחרות הוא מצויין
ייתכן שלצורך שהצגת באמת זה לא תחליף. אבל אתה מנסה להציג את זה כאילו רק אייפד מאפשר שימוש למטרות עבודה. וזה לא נכון. ייתכן שלמטרות מסוימות זה לא מתאים, אבל לרוב השימושים זה מספיק.זה בכלל לא דומה למחשב, מחשב אפילו פשוט הוא כלי עבודה מצויין, ואגב הוא כמעט רק כלי עבודה, כמעט אף אחד משתמש במחשב לבידור. עם מחשב פשוט, בין שתרצה לעבוד עם ווארד, אקסל, בתוכנה מסויימת, זה יעבוד מעולה, גם באייפד זה ככה (ואפילו הרבה יותר), מה שאין כן עם טאבלט אנדרואיד, הרבה הרבה אפליקציות אפילו לא תומכות מצב אופקי, אפילס אופיס באנדאויד לדעתי לא שימושי כלל, אף אחד לא כותב עם זה. אייפד הוא כלי עבודה אמיתי, הרבה בשביל הלימודים שלהם קונים רק אייפד,ואין להם מחשב כלל, אתה יכול לתכנן עם אייפד, לערוך ווידאו בצורה מומחית, לצייר בצורה מומחית. ומה שעושים היום עם טאבלט אנדרואיד, אתה יכול לעשות גם כן עם אייפד פשוט, רק בצורה הרבה יותר נוחה, וזה יעבוד יותר טוב גם מצד שאין לך את הבעייה של התעודת אבטחה. הרבה קונים אייפד פשוט לצורך הלימודים שלהם, כי אתה יכול לעבוד איתו בכ"ז, יש לך את כל האפליקציות, את העט, והוא הרבה הרבה יותר חזק מטבלט אנדרואיד. אתה גם תקבל עדכונים שנים רבות כמו מחשב.
בתחלס, אייפד הוא תחליף למחשב שהוא כלי עבודה, טאבלט אנדרואיד היא סמארטפון גדול -
@a0533057932 אמר בנטפרי על טאבלט אייפד:
@אחד-תם אמר בנטפרי על טאבלט אייפד:
אז למה להשמיץ שטאבלט זה רק לבידור
כאן בארץ לא צומח הסכום הזה על העציםיש פה ערבוב קטן
אייפד פרו בציבור הכללי זה בדרך כלל כלי עבודה
טאבלט בציבור הכללי זה בדרך כלל כלי בידורבציבור החרדי משתמשי נטפרי טאבלט הוא כלי עבודה (ומהרבה בחינות) הרבה יותר קריטי מאייפד
מי שחי במקום שבו לכל אחד יש אייפון או אנדרואיד כל שהוא - באמת טוען שטאבלט הוא רק כלי בידור (כי וואצפ \ בנקים \ מיילים \ וכל שאר האפליקציות שמשתמשים בהם יש בפלאפון) כי זה מה שהוא מכיר - ואייפד הוא כלי עבודה ומבחינתו הרבה יותר נצרך מטאבלט אנדרואיד
מנגד מי שחי פה בארץ לא מבין מה רוצים ממנו מאייפד - כמה אנשים בכלל מחזיקים אותו - ואילו טאבלט? הוא כלי קריטי לעבודה
אני רק טוען שאחרי שטאבלט אנדרואיד לא נועדה לעבודה, אי אפשר לעבוד איתה בצורה נוחה, תסתכל מספר האפליקציות שלא תומכות מצב אופקי. עם טאבלט אנדרואיד, אפילו אי אפשר לכתוב טקסט בצורה נוחה כמו במחשב. אייפד הוא תחליף למחשב, וגם עושה מה שכל טאבלט אנדרואיד יכול לעשות ועושה את זה הרבה יותר טוב, ויותר מזה, יש לאייפד הרבה הרבה יותרונות על המחשב. זה ההבדל בין כלי שנועד לצורך עבודה לכלי שנועד לצורך בידור (שרק האפליקציות של סרטונים ומשחקים ח"ו מותאמות לו)
-
בא נסכם את זה כך טאבלט עם וופרי הוא תחליף כשר למשהו שאין לו פתרון כשר
זה המכשיר עם האפלקציות שהוא כשר
אייפד הוא תחליף למחשב, ולמחשב יש פתרון
זה לא אומר שאין סיבה למצוא פתרון לאייפד, אבל זה מכניס את זה לפרפורציה -
@moshe39 כרגע יש לי מחשב ווינדוס להמרה שמשמש אותי בשביל גרפיקה וטאבלט אנדרואיד בשביל אפליקציות מסויימות. שניהם עם וויפרי. עם אייפד, אני אוכל גם לעבוד בצורה הרבה יותר נוחה, וגם יהיה לי רק מכשיר אחד, זה מה שבעצם אני אומר, שאייפד הוא תחליף לשניהם, לא רק למחשב או רק לסמארטפון.
-
@moshe39 כרגע יש לי מחשב ווינדוס להמרה שמשמש אותי בשביל גרפיקה וטאבלט אנדרואיד בשביל אפליקציות מסויימות. שניהם עם וויפרי. עם אייפד, אני אוכל גם לעבוד בצורה הרבה יותר נוחה, וגם יהיה לי רק מכשיר אחד, זה מה שבעצם אני אומר, שאייפד הוא תחליף לשניהם, לא רק למחשב או רק לסמארטפון.
אתה מציין שוב ושוב
שגרפיקאי שרוצה לעבוד על אייפד ולא להסתפק במחשב אין לו כרגע פתרון מצד נטפרי
וכמו כן אתה אומר שכל הסיבה שאתה רוצה שנטפרי יתנו לך את הפתרון זה כדי שתוכל לוותר על המכשיר הנוסף שאתה הולך איתו
(כי ללא הדפדפן הפתרונות שיש לאפל כפי הנראה יותר חזקים מוויפרי)פשוט תחסום את הדפדפן בנטספארק
ותיתן למישהו אחר את השליטה על המכשיר
וזהו
למה צריך לשרוף זמן בהכנת אפליקציית הגנה
שבחו"ל לא תעבוד בכל מקרה
ובארץ תשמש 0.000001% ממשתמשי נטפרי? -
@a0533057932 אמר בנטפרי על טאבלט אייפד:
אתה מציין שוב ושוב
שגרפיקאי שרוצה לעבוד על אייפד ולא להסתפק במחשב אין לו כרגע פתרון מצד נטפרי
וכמו כן אתה אומר שכל הסיבה שאתה רוצה שנטפרי יתנו לך את הפתרון זה כדי שתוכל לוותר על המכשיר הנוסף שאתה הולך איתו
(כי ללא הדפדפן הפתרונות שיש לאפל כפי הנראה יותר חזקים מוויפרי)פשוט תחסום את הדפדפן בנטספארק
ותיתן למישהו אחר את השליטה על המכשיר
וזהו
למה צריך לשרוף זמן בהכנת אפליקציית הגנה
שבחו"ל לא תעבוד בכל מקרה
ובארץ תשמש 0.000001% ממשתמשי נטפרי?נתחיל מהתחלה, קודם כל, אף שאני בא מחו"ל, אני גר היום בארץ, אבל זה לא כזה משנה. דבר שני, אני צריך גישה לאינטרנט ולכן אם אני חוסם לגמרי את הדפדפן, אני אצרך בכ"ז לקחת מכשיר אחר איתי, נמצא שלא הרווחתי כלום. אני לא כזה מבין למה אתה מתנגד להעלות את הרעיון לדף ההצבעות. מה אכפת לך?
-
@לא-מתייאש להעלות
אדרבא
(נ.ב. אתה בטוח שלא קיים כבר - https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=23)?הנושא הוא אחר
שאני קראתי את השאלה שלך - הרגשתי תקיפה
איך נטפרי פיתחו פתרון לאנדרואיד שמיועד לבידור
ולא לאייפד שמיועד לעבודהועל זה היה התגובת נגד (נ.ב. נטפרי פיתחו בשביל אלו שאין להם אלפי שקלים לשלם על מכשיר - להם יש את הדרן - אלא לאלה שמחזיקים את הכשירים שעולים זול)
-
השרשור הזה הזוי.
האיש שאל שאלה מאוד פשוטה. אפשר לנסח אותה בצורה מדוייקת ככה: תמיכה מלאה של נטפרי ב-iOS, כולל תעבורה (מסוננת) של חנות האפליקציות, והגנה על חיבור ה-wi-fi (או בלוטוס, אגב. וגם חיבור בכבל) מחיבורים לרשתות שאינן-נטפרי.
זו שאלה לגיטימית ומאוד ברורה. יש מספיק סיבות להשקיע בפיתוח של הגנה לקטגוריית המכשירים הזו (בעיקר אייפד, על שלל סוגיו ו-form factor'יו). מערכת ההפעלה הזו פועלת במכשירים שמהווים כלי עבודה מושלם עבור עולם שלם של עובדים, מכל עולם היצירה.
המעלות של אייפד רבות מאוד, ואין שווה לו בטאבלטים של אנדרואיד. הוא מכשיר אחר לחלוטין. פשוט חבל על המאמץ לנסות להשוות, למי שלא מכיר את המכשיר והשימושים בו (ניכר מדברי המגיבים כאן שכנראה לא התעסקו מעולם עם אייפד או לא ראו מעולם שימוש מקצועי בו בתעשייה כלשהי. או בלימודים וכדו').
אם יהיה לזה הגנה, היא תהיה הרמטית. באפל אין חוכמות. פיתוח הגנה למכשירי אפל חייב להיות בדרכים שאפל נותנים - והן הרמטיות ומוחלטות, אי אפשר לפרוץ או לאפס וכו'.אם תהיה הגנה ל-iOS מצד נטפרי, זה ייתר את הצורך של קניית טאבלט בשביל וייז. במקום זה אפשר לקנות אייפד מיני (יד2 או חדש. לא באמת כזה יקר) עם סלולר, והוא יכול לעבוד פצצה גם שנים ארוכות. הרבה יותר מכל טאבלט אנדרואיד בקטגוריה שלו.
כנ"ל בשביל רחפנים. או משלוחים. או מכירות. או סתם בתור מכשיר הקלדות של אברך - אייפד הוא פשוט מעולה לזה (עם תמיכה מצוינת בקייס-מקלדת). או למעצבים, פרסומאים (אייפדים הם הטאבלטים היחידים עם מצלמות נורמליות. זו המציאות) וכו'אולי נטפרי ינסו פשוט לספק MDM משלהם? עם חנות אפליקציות משלהם? וצריך לדעת שב-MDM אפשר גם להגביל לאיזה רשתות המכשיר יתחבר. או להפעיל VPN בכפייה וכו'.
אין קשר בין iOS למקינטוש. אלו שתי מערכות שונות לחלוטין, מכל היבט שהוא. פיתוח וייפרי למקינטוש הוא מסובך ממש (אני מדבר על וייפרי עמיד בפני הסרה. כמו בוינדוס), כמו פיתוח וייפרי ללינוקס. משא"כ ב-iOS אין המדובר בכלל בפיתוח, אלא בכיוון של MDM.