פורום לתורה - עדיין נקי?
-
האם דיווחת לנטפרי בצירוף מ"מ מדויקים? האם נטפרי ענו לך תשובה כלשהי?
-
@shraga כן, דיווחתי במראי-מקומות מדויקים.
עדיין לא קיבלתי מענה כלשהיא.אבל... אולי אתה צודק. כיוון שלא רשמתי רק מ"מ א' או שניים, לא הכל... ואולי חסר להם התמונה הגדולה.
-
די מסכים איתך...
בעוד בעבר היו כל מיני עניינים נוספים שאינם עניינים תורניים, היום חלק לא מבוטל מהנושאים שם, אלו בדיוק הנושאים שלא ידברו עליהם במקומות אחרים.
ולביאור דברי, אני אתזכר ש @magicode אמר בעבר (כדעה ולא כעמדה), שהמבחן הוא האם האינטרנט מתנהג כמו בעולם האמיתי, או לא.
אז לא. בעולם האמיתי, ישנם דברים שמדברים עליהם בצנעה, וישנם דברים שמדברים עליהם בהיסוס, וישנם דברים שמדברים עליהם בחרדה... וגם בעולם האמיתי מדברים בנושאי השקפה, עם אנשים שמכירים כתלמידי חכמים, ומבינים בתחומם, ולא כבמה שהיא אוסף דעות החל מסברות כריסיות, וכלה בדעות כוזבות ממש...
וכן. אני מודע לכך שישנם אנשים שחושבים אחרת ממני, אבל בעולם האמיתי אני אתרחק מהם כמו מאש. לתשומת לב המנהלים שם... ( @יותר)
-
@עמאר
דווקא הדיונים בפורום לתורה נראים לי כמו הדיונים בשטיבל חסידי קלאסי (+ כמה ליטאים).
בפרט בנושא שעורר את פותח האשכול. -
@nigun אמר בפורום לתורה - עדיין נקי?:
@עמאר
דווקא הדיונים בפורום לתורה נראים לי כמו הדיונים בשטיבל חסידי קלאסי (+ כמה ליטאים).
בפרט בנושא שעורר את פותח האשכול.הרף של 'לא מדברים על זה' הוא רחב מאוד, ומה שמתירים במקום אחד יכול להיחשב במקומות אחרים לפריצת גדר (ונא אל תקחו את דברי לפוליטיקה, מספיק שם).
אני לא חושב שהייתי מאפשר לילדים להיכנס לשם.
רק אתמול נמחק שם נושא חמור מאד שנכנס תחת ההגדרה 'תועבה'. עבורי זה אומר הרבה אודות אופי המשתתפים. -
@ברצינות אמר בפורום לתורה - עדיין נקי?:
רק אתמול נמחק שם נושא חמור מאד שנכנס תחת ההגדרה 'תועבה'. עבורי זה אומר הרבה אודות אופי המשתתפים.
מה אתה רוצה שיעשו?
שכל מי שרוצה לכתוב שם יעבור ראיון אישי אצל המנהל
בקטגוריות של נושאי אקטואליה צריך לכתוב לפני זה לפחות 200 הודעות
וזה אמור לשמור על כך שאחד לא רוצה שיחסם לו החשבון.
אני מאמין שאם אחד גרם לכמה אשכולות להימחק הוא מסתכן בחסימה של החשבון שלו (ואלי הם כבר חוסמים).גם בפרוג מידי פעם נפתחים אשכולות בעייתיים והם נמחקים ע"י המנהלים.
-
פוסט זה נמחק! -
הפורום לא התדרדר לשום מקום.
אני מכירו כמה שנים, זו היתה הרמה שלו תמיד.הכותבים כאן נגד הפורום חשודים בנגיעות פוליטיות (שהתדרדרו, אגב) עד שיוכיחו אחרת.
אם ההודעות הללו היו נכתבים כאן בתקופה פחות נפיצה, או אז הייתה להם חשיבות מסוימת. והיה ראוי להתייחס אליהם בהתאם.
אך כעת יתכן ומדובר בנסיון לגרור את נטפרי לנקיטת צד.
בטוחני שנטפרי מספיק חכמים בכדי שלא ליפול בבור הזה. -
@מצפה-לישועה אמר בפורום לתורה - עדיין נקי?:
חשודים בנגיעות פוליטיות (שהתדרדרו, אגב) עד שיוכיחו אחרת
סליחה, "נגיעות"?!
צא ובדוק לגופו של ענין, מדובר בלשוה"ר ורכילות, זלזול ולעג למושגי-דת נעלים (לא. לא מתייחס למחאות לגיטימיות על האירועים האחרונים. אלא להשתוללות הבלתי-מוגבלת שנוצרה בעקבותיה, שגינתה ולגלגה על כל המושג של "אמונת חכמים" וכדומה).ובכלל, מה זה אומר "עד שיוכיחו אחרת"?... כן הדין אצליכם ש כל אחד "מוחזק בחזקת נוגע"?! אתמהה.
-
@שמעוון
אני במקומך הייתי מגיב רגוע וענייני, ולא הייתי מסגיר את השתייכותי בצורה כה גלויה.
ואגב, דייקתי בלשוני, 'חשוד' ולא 'מוחזק'. -
אני מכירו כמה שנים, זו היתה הרמה שלו תמיד.הכותבים כאן נגד הפורום חשודים בנגיעות פוליטיות (שהתדרדרו, אגב) עד שיוכיחו אחרת.
אם ההודעות הללו היו נכתבים כאן בתקופה פחות נפיצה, או אז הייתה להם חשיבות מסוימת. והיה ראוי להתייחס אליהם בהתאם.
בטוחני שנטפרי מספיק חכמים בכדי שלא ליפול בבור הזה.לא נגיעות ולא כלום
אני בעצמי ראיתי שם אשכולות הזויים שניקים מכנים את חברי הסנהדרין 'תאבי כח' (עפ"ל)
וששופטים חילוניים ! עדיפים על רבני ישראל
ויש לי קישורים לזה (חלק מהפוסטים המזעזעים באמת נמחקו, אבל עדין הנושא ההזוי שם נשאר)
ולזה אתה קורא 'פוליטיקה' ?! -
מה הבעיה בעצם לחסום רק את מדור אקטואליה, הרי ממילא לא זה ייעודו של פורום 'לתורה' מן הסתם
למה צריך לחסום את כל הפורום? -
@מעמד אמר בפורום לתורה - עדיין נקי?:
אני בעצמי ראיתי שם אשכולות הזויים שניקים מכנים את חברי הסנהדרין 'תאבי כח' (עפ"ל)
ויש לי קישורים לזה (חלק מהפוסטים המזעזעים באמת נמחקו, אבל עדין הנושא ההזוי שם נשאר)תוכל לתת קישור לנושא המדובר?
-
@someuser אמר בפורום לתורה - עדיין נקי?:
@מעמד אמר בפורום לתורה - עדיין נקי?:
ויש לי קישורים לזה (חלק מהפוסטים המזעזעים באמת נמחקו, אבל עדין הנושא ההזוי שם נשאר)תוכל לתת קישור לנושא המדובר?
הפוסט הכי מזעזע שעדיין נשאר קבל עם ועולם !
https://tora-forum.co.il/viewtopic.php?f=68&t=27566#p467787
אבל גם כל הנושא עצמו הוא גרוע -
@מעמד דיווחת עליו למנהלים?
-
@someuser אמר בפורום לתורה - עדיין נקי?:
@מעמד דיווחת עליו למנהלים?
כן
דיווחתי לאחד המנהלים בצ'אט אישי שיש לי איתו לפעמים, בזה ספציפית לא הייתה תגובה
אבל נראה לי שהיו עוד דברים ונמחקו כנראה
יש לי במייל קישורים לפוסטים ששמרתי מהאשכול הנ"ל והקישורים שיש לי (חוץ מהנ"ל) לא מובילים לשום פוסט, אז כנראה נמחקו
אבל עצם זה שניקים שם דנים איתו על הטענות הפסולות האלו אם זה נכון או לא זה כבר פסול -
בטוחני שנטפרי מספיק חכמים בכדי שלא ליפול בבור הזה.עד לכאן הבאת את הדברים האלו?
-
@nigun אמר בפורום לתורה - עדיין נקי?:
בפרט בנושא שעורר את פותח האשכול.
איני יודע מה עורר את פותח האשכול.
-
בטוחני שנטפרי מספיק חכמים בכדי שלא ליפול בבור הזה.עד לכאן הבאת את הדברים האלו?
אכן, גם אני שואל שאלה זו.
-
נמחק שם נושא חמור מאד שנכנס תחת ההגדרה 'תועבה'.
אכן, גם אנוכי נכנסתי אתמול לשם, וראיתי את הנושא המדובר.. וברחתי..
אך יאמרו האומרים, שבדיוק לזה יש פיקוח, ועל כן הנושא נמחק. אכן.
אך את המשתמשים שהביאו את הנושא הנ"ל איש לא הרחיק ולא ירחיק. כי הם עמודי התווך של הפורום...רק לחשוב שמישהו היה מעלה שם נושא שמשתמע באיזושהי צורה נגד חוג חסידי מסויים הנוטה לעסוק בפנימיות התורה...