איך זה עובד?!
-
אני אשמח אם בשביל האינטליגנציה מישהו יסביר לי איך נטפרי עובד.
ואני יסביר: אני הבנתי שלנטפרי יש רובוט שעובר על האתר וסורק אם יש בו מילים לא ראויות. ולגבי התמונות לא סומכים על רובוט אלא זה עובר בדיקה של נשים גויות ולכן עד שזה לא עובר בדיקה כל התמונות חסומות.
השאלה היא א"כ מדוע יש צורך בשליחת אתרים לבדיקה, מדוע הרובוט לא סורק והתמנות נחסמות אוטומטי.
האם בשביל שהרובוט יסרוק צריך לשלוח לבדיקה? וא"כ מדוע
תודה -
@aiib צריך לשלוח אתר לבדיקה כדי שלא כל התמונות מכל האתרים ישלחו לבדיקה ואז לא נגמור, וכנ"ל לגבי הרובוט שלא יקרוס.
-
@dLive אם זה נושא של התמונות מדוע שלא יפתח האתר ללא תמונות ואח"כ יחליט האדם אם ברצונות לשלוח גם את התמונות כי הרבה פעמים לאדם לא חשוב התמונות או שרק רוצה לבדוק אם יש באתר הזה את מה שהוא מחפש והבדיקה מעכבת.
אולי באמת כדאי לעשות כזאת אופציה של פתיחת אתרים רק למלל ע"י הרובוט באופן אוטומטי ואח"כ יכולו להחליט אם גם לשלוח את התמונות.
מה אומרים? ישים? מועיל זה וודאי!!! -
administrators לתשומת לבך!!!
-
למיטב הבנתי הם בודקים מלכתחילה את כל האתר בצורה אנושית ולא סומכים על הרובוט כי יש דברים שהרובוט לא יכול לזהות
נניח אתר שכולו מלא לשה"ר הרי הרובוט לא יזהה את זה
עד כאן לענ"ד
יתכן שיש גם סיבות נוספות -
@malo4000 צודק במאה אחוז. ברור שהם בודקים לפני הפתיחה את אופי האתר, ואז גם מגדירים האם צריך לבדוק תמונות/מלל או לא.
-
-
צריך לקחת בחשבון גם את הצד השני לפעמים הרובוט יכול לחסום סתם כי יש כל מיני משפטים בעלי שני משמעויות
-
@aiib מה יולד יום אף אחד לא יודע
תמיד יכול להיות אתר שיתגנב לכן עושים בדיקה יסודית לפני הפתיחה -
@shukiha נו... ומה עדיף?!