תקלה בחיבור אינטרנט
-
@מאיר.ל תמתין עד שהתמונה תופיע. זה פשוט לוקח זמן עד שהקישור מתחלף לתמונה (ואח"כ עוד קצת זמן עד שהתמונה נבדקת).
-
מי שיכול לעזור לי מה ניתן לעשות כשאני מנסה להתחבר למייל והמחשב כותב לי כך
יעויין בתחילת הנושא את הפרטים המלאים אשמח כל מי שיכול לעזור בענין האם זה בעיה במחשב או בספק וא"כ מה הפתרון תודה רבה
-
@מאיר.ל
מנסיון שיש לי עם סטיק של RL לסגור את הכרום ןלהתנתק מהחיבור ואז להתחבר שוב ולפתוח שוב את הכרום, בד"כ זה עוזר ולפעמים לא.
גם לפעמים קורה לי שאפי' שיש לי קליטה מלאה החיבור לא מצליח
מעניין אותי אם גם אתה מתחבר עם סטיק, האם זה מחלה של הנטסטיקים או שלRL או משהו אחר -
@מאיר.ל אמר בתקלה בחיבור אינטרנט:
אני נמצא בחברת אר אל ויש לי מכשיר חסום עם סים שאני יכול להתחבר למייל ללא כל בעיה אמנם כשאני מפעיל נקודה חמה ואני מתחבר עם המחשב ב wi-fi על המכשיר הרבה פעמים המחשב כותב לי לא ניתן לגשת לאתר
-
למי שיש בעיה שיצור קשר איתי באישי yishai@isp.net.il
-
ברוך השם עליתי על הבעיה אצלי התברר לי שהאנטי וירוס אווסט שיש לי עושה את הבעיות נטרלתי אותו והכל עובד כראוי השאלה האם מישהו יכול להמליץ על אנטי וירוס חינמי איכותי רצוי בעברית שלא עושה בעיות בחיבור אינטרנט
או לחילופין הצעה לשינוי הגדרות האנטי וירוס ושלא יפגע ביעילותו
תודה רבה -
יש אנטי וירוס של מיקרוסופט עובד מעולה
-
-
-
@מיציבושי
אני גם מרוצה מהאנטי וירוס אווסט אלא שמרוב שהוא "טוב" הוא כנראה עוקב אחרי כל הגלישה לאינטרנט וחוסם אותי על כל צעד ושעל ותוקע אותי ולכן שאלתי האם מישהו יודע על הגדרת האנטי וירוס באופן שלא יפגע בחיבור לרשת או לחילופין אנטי וירוס חינמי מחברה אחרת
תודה רבה -
@מאיר.ל למה אתה אומר כך לעולם לא נתקעתי איתו באינטרנט
פה ושם הוא מעלה פרסומות שיעשו תאנטי וירוס הלא חינמי
אבל לעצור גלישה לא ראיתי וחוצמיזה אתה יכול להשבית אותו מתי שתרצה