חסימת מחשב מלהתחבר לרשת ספציפית
-
אני יודע שהיה על זה נושא בעבר, אבל החיפוש שעשיתי לא העלה תוצאות...
מעשה שהווה כך הווה..
שכן "נחמד" יש לי ובבעלותו אינטרנט פרוץ "לזיכוי הרבים".. כלומר, זה חסום ע"י סיסמא, אבל שם הרשת ושם וסיסמא שווים...
וכך שכל משועמם שמנסה את מזלו אולי זו בדיוק הרשת שבעליו כ"כ תמים להגדיר סיסמא הזהה לשם הרשת, נוכח לגלות שהפעם הוא ניחש נכון....מדיבורים ששמעתי סביב לבנין, ישנם ילדים שכבר מודעים לכך (מקוה שילדי לא..) ואני רוצה לחסום את הגישה לרשת הספציפית הזו.
אציין שהתקנת ווייפרי היא האופציה האחרונה אצלי מאחר ואשתי לוקחת את המחשב לעבודה שיש שם סינון של אתרוג, ואם אתקין וויפרי איאלץ לפיתרונות קשים ליישום.
על כן נפשי (ונפש ילדי) בשאלתי, האם ניתן לחסום מחשב מלהתחבר לרשת ספציפית?
נ.ב. על פי בדיקה שלי, מדובר בראוטר של בזק, שזה אומר שבשביל להכנס לדף ניהול הנתב צריך את ששת הספרות האחרונות של מספרו הסידורי של הנתב בתור שם משתמש, וזה אין לי (וגם לא יהיה לי אפילו אם מאד ארצה, ואכמ"ל...).
-
-
@shraga יישר כחך!
-
@os-x-manager
שמוע שמעתי אבל עדין לא בדקתי את זה לעומק
לאאוטנט יש תוכנה חדשה שחוסמת גלישה שלא דרך ספקים כשרים
לפי מה שהבנתי התוכנה כרגע לא מופצת בשוק אלא רק אצל הנציגים שלהם, אולי כדאי לבדוק ולעדכן כאן לטובת הכלל -
@נפתלי אמר בחסימת מחשב מלהתחבר לרשת ספציפית:
שמוע שמעתי אבל עדין לא בדקתי את זה לעומק
לאאוטנט יש תוכנה חדשה שחוסמת גלישה שלא דרך ספקים כשריםתוכנת "חוסן", ניתן להשיג אצל נציגי אאוטנט.
זה רק פיתקון בשבילך, לא עוזר ליפטר מהמפגע הסביבתי,
למה שלא תדבר עם השכן? האם החרדי מה טוב באם לא תסביר לו שזה לא רק נושא של אינטרנט פרוץ, אלא גם כל אחד שמתחבר אילן גונב לו מהתבעורה, וכמו"כ מבחינת אבטחה הוא יכול לעשות כמעט מה בא לו. -
@chocolate אמר בחסימת מחשב מלהתחבר לרשת ספציפית:
אלא גם כל אחד שמתחבר אילו גונב לו מהתעבורה
ואם הוא לא מאמין אפשר לעשות לו הדגמה.
-
@nigun אמר בחסימת מחשב מלהתחבר לרשת ספציפית:
@chocolate אמר בחסימת מחשב מלהתחבר לרשת ספציפית:
אלא גם כל אחד שמתחבר אילו גונב לו מהתעבורה
ואם הוא לא מאמין אפשר לעשות לו הדגמה.
צריך לתת למחשב יום יומיים להוריד ברצף כמה טרות
עם מנהל הורדות שמנצל את כל רוחב הפס
שהאיש לא יוכל להשתמש ברשת כמה ימים
ואז לא יצטרכו להסביר לו יותר