אינטרנט קווי עם שיחות טלפון
-
לאחר ניסויים רבים בנסיון להישאר עם סלולרי בלבד, כשאין באזור שלי קליטה, אני נאלץ לעבור לאינטרנט קווי. אשמח לדעת מבעלי נסיון מה צריך לבדוק לפני ההתחברות, והאם יש מסלול שאוכל לעשות אינטרנט נטפרי וקו לשיחות בזול? [לא שווה לי לשלם על מהירות גבוהה, ויש לי אפשרות רק בקו בזק]
-
@גד אמר באינטרנט קווי עם שיחות טלפון:
לאחר ניסויים רבים בנסיון להישאר עם סלולרי בלבד, כשאין באזור שלי קליטה, אני נאלץ לעבור לאינטרנט קווי. אשמח לדעת מבעלי נסיון מה צריך לבדוק לפני ההתחברות, והאם יש מסלול שאוכל לעשות אינטרנט נטפרי וקו לשיחות בזול? [לא שווה לי לשלם על מהירות גבוהה, ויש לי אפשרות רק בקו בזק]
נשמח מאוד לספק לך אינטרנט קווי ע"ג התשתית בזק עם שירות מקיף הכל בשיחת טלפון אחת
ועכשיו ישלנו מבצע שווה במיוחד
-
@יוסי-תקשורת אמר באינטרנט קווי עם שיחות טלפון:
נשמח מאוד לספק לך אינטרנט קווי ע"ג התשתית בזק עם שירות מקיף הכל בשיחת טלפון אחת
ועכשיו ישלנו מבצע שווה במיוחד
יש על זה חבילת שיחות?
-
@יוסי-תקשורת אמר באינטרנט קווי עם שיחות טלפון:
יש על זה חבילת שיחות?
לא רק חבילת גלישה - לגבי שיחות האופציות הם דרך בזק או באמצעות טלפון אינטרנטי אצל נטויזן / פרטנר
-
@יוסי-תקשורת
ומה עלות ראוטר שכירות/ קנייה לחודש? -
@היימישע אמר באינטרנט קווי עם שיחות טלפון:
@יוסי-תקשורת
ומה עלות ראוטר שכירות/ קנייה לחודש?שכירות ראוטר 15 שח לחודש
ראוטר בקניה 360 עם אופציה לפריסה ל 36 תשלומיםאגב בקניית ראוטר מקבלים חודש ראשון חינם אז חסכת 99 שח