ראוטר כשר בטוח לנטפרי לבית
-
שלום לכולם,
אחרי ההשקה של הנטסטיק הבטוח : https://forum.netfree.link/topic/9918/הנטסטיק-הבטוח-לשימוש-בנטפרי-השקה-רישמית?_=1659208351909
רציתי לדעת האם צפוי הראוטר הבטוח לבית ?
תודה רבה -
@לא-מתייאש
א. תשאל את @יוסי-תקשורת ישיר
ב. מה תועלת? מילא סטיק ניתן להכניס כל סים אבל ב ראוטר מהניתן לעשות עם זה? להחליף ספק? זה לא קורא בדקה זה פרוצדורה וחוצמזה רק בעל הקו יכול להחליף -
@היימישע
א) נכון, אבל ממלא שכבר הזכרת אותו, לא צריך להזכיר אותו שוב.
ב) גם נכון זה לא לוקח דקה, זה לוקח 2 דקות. ולא הבנתי מה זה משנה שרק בעל הקו יכול להחליף, הוא לא צריך הגנה ? (ובפרט שזה לא נכון, כל אחד שיש לו אשראי או פרטים של ספק פרוץ, וגישה לראוטר יכול להחליף ספק בראוטר) -
@לא-מתייאש אמר בראוטר כשר בטוח לנטפרי לבית:
ולא הבנתי מה זה משנה שרק בעל הקו יכול להחליף, הוא לא צריך הגנה ? (ובפרט שזה לא נכון, כל אחד שיש לו אשראי או פרטים של ספק פרוץ, וגישה לראוטר יכול להחליף ספק בראוטר)
אמרתי לך את זה על סמך הדברים של @יוסי-תקשורת שכתב לי;
”עיקר פיתחו של המוצר הוא חסימה של המוצר לסים לא כשר וזה עיקר העיקרים . המון יהודים בעיקר נערות ונערים נכשלו מיזה שיכולו להחליף את הסים בסטיק . ” -
מה זה משנה שרק בעל הקו יכול להחליף, הוא לא צריך הגנה ?
לזה יש ווייפרי
-
@היימישע אמר בראוטר כשר בטוח לנטפרי לבית:
ולא הבנתי מה זה משנה שרק בעל הקו יכול להחליף, הוא לא צריך הגנה ? (ובפרט שזה לא נכון, כל אחד שיש לו אשראי או פרטים של ספק פרוץ, וגישה לראוטר יכול להחליף ספק בראוטר)
אמרתי לך את זה על סמך הדברים של @יוסי-תקשורת שכתב לי;
”עיקר פיתחו של המוצר הוא חסימה של המוצר לסים לא כשר וזה עיקר העיקרים . המון יהודים בעיקר נערות ונערים נכשלו מיזה שיכולו להחליף את הסים בסטיק . ”גם לזה יש וויפרי
-
מסכים לגמרי
בן אדם מבוגר לא חסין, ואין אפוטרופוס...
ולכן אני חושב שזה אכן הדבר הבא שרק ספק של נטפרי יוכל להיות מופעל בראוטר!
זה רעיון חזק
השאלה אם הוא אכן ניתן לביצוע.