מגבר קליטה סלולארית
-
מגבר קליטה סלולארית
אני מעוניין לקנות מגבר קליטה שמתחבר למודם דרך WI-FI ואז זה נותן קליטה סלולארית לטווח של 300 מטר
זה מתחבר לשקע רגיל ומקבל אינטרנט מהראוטר ואז הוא משדר קליטה
השם של המכשיר הוא: wireless-n wifi repeater
אשמח לקבל מידע אם זה באמת נותן תפוקת קליטה ל300 מטר, ואם זה מתחבר לראוטר שיש עליו סינון של נטפרי?
תודה מראש -
@mm1992 אמר במגבר קליטה סלולארית:
אשמח לקבל מידע אם זה באמת נותן תפוקת קליטה ל300 מטר,
מה הקשר לנטפרי
ואם זה מתחבר לראוטר שיש עליו סינון של נטפרי?
למה לא?
-
זה יעבוד עם נתב נטפרי, אולם אתה עושה טעות גדולה, הוא לא ישדר רשת סלולרית, הוא ישדר רשת WIFI נוספת.
-
@shloimy95 אמר במגבר קליטה סלולארית:
זה יעבוד עם נתב נטפרי, אולם אתה עושה טעות גדולה, הוא לא ישדר רשת סלולרית, הוא ישדר רשת WIFI נוספת.
לענ’’ד התכוון לומר עוצמה של סלולרי
כי גם אני יושב עם ראוטר סלולרי וקווי והטווח של הסלולרי הרבה יותר עוצמתי ורב טווח (אמנם חלש יותר אבל יש מרחק קליטה) -
אשמח לקבל מידע אם זה באמת נותן תפוקת קליטה ל300 מטר,
מאיפה זה ? אלי אקספרס? כי אם זה מחנות רגיל למה שלא תשאל המוכר אולי הוא יכול להגיד לך
-
אשמח לקבל מידע אם זה באמת נותן תפוקת קליטה ל300 מטר
300 מגה ביטס (mb), דהיינו אפשרות העברה עד 300 מגה ביטס לשניה.
לא 300 מטר. למעשה זה נותן בערך 10-15 מטר בשטח בנוי. -
@היימישע אמר במגבר קליטה סלולארית:
כי גם אני יושב עם ראוטר סלולרי וקווי והטווח של הסלולרי הרבה יותר עוצמתי ורב טווח (אמנם חלש יותר אבל יש מרחק קליטה)
לחוזק שראוטר משדר WIFI אין קשר אם האינטרנט הוא מקו או סלולארי. זה תלוי ברדיו ה-WIFI הפנימי, באנטנות, בתדר ובפרוטוקול (AX,AC,N וכו'). אפשר לרכוש נתבי קו חזקים מאוד, וסלולאריים חלשים.
לא השתמשתי במכשיר הזה, אולם הוא נראה זול ואין לו מקום למספר אנטנות גדולות כך שהוא כנראה לא כל כך חזק.
כדאי גם לשים לב שמחזרי WIFI מאטים את החיבור שלך מכיוון שהם צריכים 2 פסי תדרים כדי לעבוד. בבנייני דירות טיפוסיים שבהם לכל אחד יש ראוטר משלו יש כבר הרבה עומס על פסי התדרים של WIFI. יש דרכים טובות יותר להגדיל את טווח ה-WIFI. -
@a0533057932
תודה -
@shloimy95
תודה על המידע
זה עזר לי מאוד