סנכרון יומן גוגל מהטאבלט למחשב
-
היי נטפריים,
יש לי שאלה, אשמח ממש אם תוכלו לעזור לי (דחוף!)אני משתמשת ביומן גוגל גם דרך המחשב וגם דרך הטאבלט (אין קשר לנטפרי- רק עזרה טכנית..)
עכשיו מה שקרה זה שגיליתי שביומן במחשב לא כתוב את כל מה שרשמתי ביומן דרך הטאבלט- במילים אחרות לא מסתנכרן
אז הלכתי לעזרה של גוגל בקישור: https://support.google.com/calendar/answer/6261951
ועשיתי אחד לאחד את השלבים שהם נתנו לי
ואחד מהשלבים היה להוריד בתוך הטאבלט (דגם s11 של הדרן) את הגרסה העדכנית ביותר של יומן גוגל (זאת שיש מסביב ללוגו שלה 4 צבעים, לי היה בטאבלט את ההיא עם הצבע האדום- כתוב עליה לוח שנה משום מה), אז הורדתי אותה ולחצתי על סנכרון (לפי השלבים) והייתי בטוחה שהכל יסתנכרן, אבל- אופס! כמעט כל האירועים שרשמתי דרך הטאבלט נמחקו, ומה שדרך המחשב נשאר (הכל חצי חצי כזה..)
זה כ"כ קריטי לי שהאירועים יחזרו להיות כתובים ביומן כי אני מנהלת אירועים, ואוי ואבוי אם אני לא ידע מחר מה צריך להיותכל העניין הזה של אינטרנט זה סינית בשבילי, חיפשתי הרבה אנשי מקצוע, אף אחד לא מבין בזה, אם יש למישהו שמץ של מושג ויכול לעזור- יבורך!!!
תודה רבה. -
@ר-א-מ אמר בסנכרון יומן גוגל מהטאבלט למחשב:
היי נטפריים,
יש לי שאלה, אשמח ממש אם תוכלו לעזור לי (דחוף!)אני משתמשת ביומן גוגל גם דרך המחשב וגם דרך הטאבלט (אין קשר לנטפרי- רק עזרה טכנית..)
עכשיו מה שקרה זה שגיליתי שביומן במחשב לא כתוב את כל מה שרשמתי ביומן דרך הטאבלט- במילים אחרות לא מסתנכרן
אז הלכתי לעזרה של גוגל בקישור: https://support.google.com/calendar/answer/6261951
ועשיתי אחד לאחד את השלבים שהם נתנו לי
ואחד מהשלבים היה להוריד בתוך הטאבלט (דגם s11 של הדרן) את הגרסה העדכנית ביותר של יומן גוגל (זאת שיש מסביב ללוגו שלה 4 צבעים, לי היה בטאבלט את ההיא עם הצבע האדום- כתוב עליה לוח שנה משום מה), אז הורדתי אותה ולחצתי על סנכרון (לפי השלבים) והייתי בטוחה שהכל יסתנכרן, אבל- אופס! כמעט כל האירועים שרשמתי דרך הטאבלט נמחקו, ומה שדרך המחשב נשאר (הכל חצי חצי כזה..)
זה כ"כ קריטי לי שהאירועים יחזרו להיות כתובים ביומן כי אני מנהלת אירועים, ואוי ואבוי אם אני לא ידע מחר מה צריך להיותכל העניין הזה של אינטרנט זה סינית בשבילי, חיפשתי הרבה אנשי מקצוע, אף אחד לא מבין בזה, אם יש למישהו שמץ של מושג ויכול לעזור- יבורך!!!
תודה רבה.פה זה לא הכתובת
תשאלו בתחומים או במתמחים -
@ר-א-מ
אתם משתמשים בטאבלט עם נטפרי? -
@אחד-תם אמר בסנכרון יומן גוגל מהטאבלט למחשב:
@ר-א-מ
אתם משתמשים בטאבלט עם נטפרי?תשובה לפניך
(דגם s11 של הדרן)
-
@היימישע
זו לא תשובה
יש הדרן עם נטפרי -
@אחד-תם אמר בסנכרון יומן גוגל מהטאבלט למחשב:
@היימישע
זו לא תשובה
יש הדרן עם נטפרירק דפדפן
לא אפליקציות -
אני משתמשת בהדרן ללא נטפרי (יותר נכון לומר שהטאבלט הוא של הבוס שלי.., סיפור שלם- לא חשוב)
יש אפליקציות, לאחרונה הוא פתח גם דפדפן, אבל איך זה מתקשר לבעיה עם היומן?? -
והתבלבלתי לגבי הדגם
הדגם הוא Galaxy Tab S8
לא s11
למי שיש איש מקצוע שמבין בעניין אשמח שיפנה אותי אליו -
@ר-א-מ אמר בסנכרון יומן גוגל מהטאבלט למחשב:
אני משתמשת בהדרן ללא נטפרי
יש אפליקציות, לאחרונה הוא פתח גם דפדפן,
אבל איך זה מתקשר לבעיה עם היומן??לצערי המקום הוא לא כאן
כמו שציין לך @a0533057932נשמח לעזור לך במתמחים