video course קורסי וידאו
-
ביצוע שירות נפרד לקורסים , הכוללים המון סרטונים קטנים
למשל ,לעשות שירות להסתכל על כל הקורס, עם כל הסרטונים המעורבים, מבלי לשלוח כל סרטון בנפרדmaking a separate service for online courses that involve loads of small videos
for, example to make a service to look through the entire course with all the videos involved without having to send each video separately -
@workzonemcr-gmail-co
גם בקורסים עם הרבה סרטונים קצרים יש את הצורך שייפתח סירטון חסום עם רק האודיו שלו (אם זה רק בעייה ויזואלית), רק שאיני יודע אם זה דבר אפשרי.Additional service for online courses which have many short videos in them to have blocked videos
open as audio only when appropriate, not sure that it's possible to do technically. -
@workzonemcr-gmail-co
ההצעה הועלה כאן בעבר, אבל נתקלה בסירוב מצד נטפרי.
השיטה שלהם היא לשלוח כל סרטון לבדיקה, בתשלום נקודה אחת, לא משנה שעה או דקה. -
@morris
אם זה חשוב ניתן לבקש להמיר את הסרטון לMP3.
יש לציין שללוח ל'גוי של אינטרנט'. -
@morris you can always ask them to send a you the course through the shabos goy
-
@נדל-ן
כן, אבל רציתי שירות שיאפשר לשלוח להם את כל הקורס ולפתוח את כל הסרטונים ולא אכפת לי אם
הם מורידים כמה נקודות שהם רוצים זה פשוט מפריע לי "לשלוח" כל אחד בנפרד
במקום זאת, יש לפתוח את כל הסרטונים באותה בקשה.yes, but I wanted a service, to send them the entire course , and open all the videos, and I don't care if
they deduct how ever many points they want, it just bothers me to "send" each one separately .instead all the videos should be opened in the same request -
@נדל-ן אמר בvideo course קורסי וידאו:
@morris
אם זה חשוב ניתן לבקש להמיר את הסרטון לMP3.
יש לציין שללוח ל'גוי של אינטרנט'.הלואי שיהיה אפשרי להמיר, אני ביקשתי לא מזמן לאפשר רק האודיאו ואמרו לי שזה בלתי אפשרי...
-
@מאירל
או שהפקיד\ה לא יודע שיש כזה אופציה, ויש להודיע לו.
או שהם מנסים לדחות אותך, ויש להסביר להם שזה חשוב.
אני אישית (זה בדרך כלל חשוב לי מאוד) מבקש את זה פעם בשבוע בערך, ותמיד מקבל. -
@מאירל
נסה להתלונן באמצעות הפעמון
זה לפעמים עוזר -
@נדל-ן כעת בודקים את זה...
-
@מאירל אמר בvideo course קורסי וידאו:
@נדל-ן כעת בודקים את זה...
כשהם כותבים "ובודקים האם ניתן לעשות משהו בנידון",
הכוונה שהם הולכים לעשות מה שבקשת, רק שזה לקוח זמן.
(לא יודע למה לא שמנים את הנוסח השגוי)