חנות אפליקציות האנדרואיד של נטפרי לווינדוס 11
-
@eba אמר בחנות אפליקציות האנדרואיד של נטפרי לווינדוס 11:
השאלה - הצעה - שלי היא כזו: מה עם חנות האפליקציות של נטפרי [שכעת פתוחה רק למכשירי האנדרואיד שנתמכים ע"י נטפרי] שתתאים לפלטפורמה הזו? חנות גוגל כידוע חומה בנטפרי.
עד שאתה מדבר על מחשב תדבר על אנדרואיד עצמו
אין אפשרות לגשת לחנות נטפרי באמצעות מכשיר אנדרואיד
אלא אם כן מותקן עליו ווייפרילגופו של דבר, בחיפוש גוגל תמצא המון אתרים של APk, רבים מהאפליקציות כבר אושרו ותוכל להוריד אותם מיד, ואחרים תבקש ויפתחו.
-
למה שנטפרי ישנו מהמדיניות של האימולטורים שהיו עד היום בשביל האימולטור החדש.
-
@מאןדהו אמר בחנות אפליקציות האנדרואיד של נטפרי לווינדוס 11:
כי הוא הרבה יותר טוב
וגם הרבה פחות מסובך -
@ב-ר-אש-ית-ב-ר-א אמר בחנות אפליקציות האנדרואיד של נטפרי לווינדוס 11:
כי הוא הרבה יותר טוב
וגם הרבה פחות מסובךואיך זה קשור למדיניות?
-
שאלה טובה, והתשובה: ייתכן מאוד שהסיבה שלא נתנו זאת לכל האימולטורים היתה משום שהם תפקדו כמו טאבלט רגיל, ונטפרי לא רוצים לתת את החנות שלהם לכל מכשיר אנדרואיד באשר הוא אלא רק לכשרים.
לאחר המהפכה של ווינדוס לא מדובר באמולטור אלא באופציה להריץ את קבצי הAPK על המחשב עצמו [זה לא שפותחים מעין מכשיר אנדרואיד על המסך, אלא מתקינים אפליקציות על המחשב עצמו וניגשים אליהם מהתחל כמו כל תכנה אחרת], ולכן אולי זה יפתור את הבעיה. מה גם שנטפרי יכולים לפרסם את החנות הזו לא כAPK אלא כEXE, כך זה יעזור למחשבים בלבד ולא לשום אנדרואיד.
ובנוסךף: עד היום אמולטור לא היה דבר כ"כ שימושי, מכיון שאלו היו תכנות כבדות מאוד שלא כל אחד התקין, עכשיו יתחילו לרוץ המון אפליקציות שמיועדות למחשב ויוכלו להתקין אותן בקלות, וממילא זה גם סיבה לשינוי המדיניות. @אחד-תם -
@eba אתה מביא הרבה נתונים (לגבי ההבדלים בין זה לשאר האימולטורים) שאני חושב שהם לא נכונים, אך היות ואין לי wsa אני לא יודע בבירור.
נקודה נוספת ששכחת להדגיש, שכל דבריך אינם אלא הצעה, נטפרי לא חייבים לספק את הוויפרי שלהם לאנדרואיד לאף אחד.
דרך אגב, אני לא מבין למה אתה צריך את הוויפרי של נטפרי באימולטור אם אתה יכול להפעיל בו רוט בצורה הרבה יותר פשוטה. וכפי הנראה זה הסיבה שאין וויפרי באימולטור. -
@מאןדהו פשוט וברור שאני מציע כאן הצעה, ונטפרי לא חייבת שום דבר לאף אחד, אינני יודע למה הבנת אחרת, אולי קראת את דבריי במנגינה של דרישה כעוסה משום מה...
כתבתי במפורש בלשון "הצעה".
לא הבנתי מה הקשר בין רוט לוויפרי, ובין שניהם לחנות האפליקציות שעליה דיברתי, תוכל בבקשה לבאר? -
@eba אמר בחנות אפליקציות האנדרואיד של נטפרי לווינדוס 11:
@מאןדהו פשוט וברור שאני מציע כאן הצעה, ונטפרי לא חייבת שום דבר לאף אחד, אינני יודע למה הבנת אחרת, אולי קראת את דבריי במנגינה של דרישה כעוסה משום מה...
כתבתי במפורש בלשון "הצעה".
לא הבנתי מה הקשר בין רוט לוויפרי, ובין שניהם לחנות האפליקציות שעליה דיברתי, תוכל בבקשה לבאר?יש פה משהו לא מובן
וויפרי נועד לחסום גלישה ברשת שאינה נטפרי
והדרך באנדרואיד היא שליטה מוחלטת על המכשיר
ועד כמה ששולטים יש צורך בהתקנת אפליקציות
ממילא היה צורך בחנות וכו'
במיוחד כי היה צורך באפליקציות ערוכות
אבל באמולטור אין את הבעיה
האינטרנט חסום מחמת המחשב עצמו
ואין צורך באפליקציות ערוכות כי יש אפשרות להתקין תעודות אבטחה ברמת מנהל
למה שיעמיסו על השרתים שלהם את כל האולטורים והאפליקציות בשבילם?
יש מספיק אתרים של הורדת אפליקציות
וניתן פשוא לפתוח עמוד בויקי עם הקישורים לאפליקציות הפתוחות -
@a0533057932 אהה, חשבתי עד היום שהחנות הזו היא בעצם גוגל פליי מסונן, וזה מוריד דרכו כמו אורורה סטור, עכשיו אתה מחדש [אם הבנתי נכון] שהחנות היא סתם תוכנה להורדה של APK, ואם כך באמת אין צורך בחנות, אבל אתר שמרכז את הAPK המסוננים באמת יעזור.
-
סליחה על הבורות.
מה זה 'אימולטור'?. -
@שדה-שלום אמר בחנות אפליקציות האנדרואיד של נטפרי לווינדוס 11:
סליחה על הבורות.
מה זה 'אימולטור'?.זה סוג של תוכנה שמאפשרת להריץ אפליקציות על מחשב