בעיה בהורדת סרטונים שמאושרים בנטפרי
-
@יעקב-אא מה שצריך להמתין היה רק ב https://videownload.herokuapp.com בגלגוליו השונים, בהורדה עם תוכנות היה אפשר תמיד להוריד ברגע שהוידאו נפתח
ומבחינת יוטיוב כל הורדה חסומה, אין חסימה מיוחדת על סרטונים ספציפיים -
לגבי ההורדה , אני מוריד מהקונוסל עם youtube-dl , ואע"פ שהוידאו עובד בדפדפן להורדה הוא בדרך כלל חסום ב 24 שעות הראשונת שלו , בדוק !
-
@יעקב-אא לא יודע, נשמע מוזר, אני לא נתקלתי מעולם (גם מציאותית זה לא שייך, אין איזה כתובת שנטפרי פותחים אחרי יום נוסף)
-
@יעקב-אא הצלחת להוריד עד הסוף? אצלי זה מתחיל ונתקע באמצע אשמח אם תוכל להודיע לי.
-
@צדיק-תמים ניסיתי עם התוכנה שנתת וזה נתקע לקראת הסוף. הוא כותב לי FAILED TO DOWNLOAD בדומה למה שהוא כותב לי ב IDM שזה חסום ע"י נטפרי. מעניין אותי לדעת אם אתה מצליח להוריד את הסרטון הנ"ל עד הסוף
-
כן, ירד לי עד הסוף (478 מגה)
@רשי אמר בבעיה בהורדת סרטונים שמאושרים בנטפרי:
הוא כותב לי FAILED TO DOWNLOAD
מי אמר שזה נטפרי? אולי סתם בעיה ברשת - חיבור לא מספיק יציב וכדו'?
-
אכן , איטיות ברשת גם גורם לזה , אם משתמשים ב youtube-dl
אפשר פשוט להריץ שוב וממשיך מאיפה שהפסיק -
@יעקב-אא יש לי בעיה רק עם הסרטון הזה. שאר הסרטונים יורדים פיקס. IDM כותב לי במפורש שזה חסום ע"י נטפרי לקראת סוף ההורדה. לכן חשוב לי לראות האם מישהו מצליח להוריד את הסרטון הנ"ל עד הסוף
-
@רשי כתבתי, הצלחתי להוריד אותו עד הסוף.
-
@צדיק-תמים סליחה לא שמתי לב שכבר כתבת...: פשוט יש לי את הבעיה הזאת בערך פעם בחודש כל פעם עם קובץ אחר כך שאני צריך לראות מה לעשות עם זה. הכי מפריע לי שתוכנה מקצועית כמו IDM לא מצליחה להוריד וטוענת שזה חסום ע"י נטפרי. אמשיך לנסות. תודה רבה על המענה
-
@רשי מה הכוונה טוענת שזה חסום ע"י נטפרי? כתוב "Blocked By Netfree" או משהו אחר?
אני רואה שכתבת למעלה שכן. אם תעלה קישור להקלטת תעבורה אני חושב שזה יעזור. -
@צדיק-תמים לאיפה? לכאן? בפניות של נטפרי העלתי והם כתבו לי שהם לא תומכים בזה
-
@רשי כן, לכאן
עוד משהו, גם בתוכנה שאני הבאתי מופיע לך Blocked By Netfree? -
@צדיק-תמים לא. שם הוא מוריד את זה בצורה איטית מאוד ולקראת הסוף הוא כותב שזה נכשל. FAILED TO DOWNLOAD. אני יעלה הקלטה לכאן
-
-
@רשי מצ"ב גם צילום מסך :
-
@רשי זה באמת נראה כמו חסימה, השאלה למה אצלי זה לא קורה.
אם מערכת הפניות לא מוכנה לעזור בהורדה של סרטון (שזה די מוזר) לא חושב שיש מה לעשות... 🫤 -
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!