האתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi)
-
@צדיק-תמים אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@אבצן זה בעיה מוכרת מגרסה מסוימת של כרום עם תעודה ברמת רוט.
תשנמך גרסה - הכי קל זה בהגדרות האפליקציה, לעשות "חזרה לגרסת יצרן".תודה. איפה בדיוק אני אמור לעשות את זה? זה אמור להיות בכרום עצמו?
-
@אבצן לא. בהגדרות האפליקציה.
אפשר להגיע לזה ע"י לחיצה ארוכה על סמל כרום, אמור להיות מעין סמל מידע, לא יודע איך להסביר בדיוק, תנסה.
שם אמור להיות לך אפשרות של חזרה לגרסת יצרן, ב3 נקודות או משהו כזה, לא יודע איך זה במכשיר שלך. -
@סמי-כהן אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
אני לא מצליח להוריד חלק מהתוכנות, בהתחלה עולה דף החיבור שלל אינו פרטי, ואם אני מתקדם עולה דף לא שלח נתונים מה זה אומר??
איזו תוכנה ניסית להוריד?
-
@zvizvi
בהמון תוכנות ואפליקציות.
במקום לשאול מה לא עובד, עדיף לשאול מה כן...
ועדיין, תודה רבה!נ.ב. באמת אשמח אם תוכל לעבור על התוכנות והאפליקציות, ולעדכן אותם - ואת קישורי ההורדה שלהם. תודה!
-
@י-פל אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
נ.ב. באמת אשמח אם תוכל לעבור על התוכנות והאפליקציות, ולעדכן אותם - ואת קישורי ההורדה שלהם. תודה!
תראה את כמות הבקשות כאן ותבין שמדובר באלפי קישורים. אתה לא באמת מתכוון שהוא יעבור [ועוד בהתנדברות מלאה...] על אלפי קישורים כדי לבדוק אם הם מעודכנים...
-
@aiib אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
נ.ב. באמת אשמח אם תוכל לעבור על התוכנות והאפליקציות, ולעדכן אותם - ואת קישורי ההורדה שלהם. תודה!
תראה את כמות הבקשות כאן ותבין שמדובר באלפי קישורים. אתה לא באמת מתכוון שהוא יעבור [ועוד בהתנדברות מלאה...] על אלפי קישורים כדי לבדוק אם הם מעודכנים...
אגב, אם מדובר באתר וורדפרס - שמעתי שיש תוסף שבודק קישורים [אמנם לא אם הם השתנו, אבל עכ"פ בודק שהקישור תקין].
-
@אבצן לא מבין בזה. אבל האם הוא יכול לבדוק שהקישורים עובדים בנטפרי?
וגם אם הוא יאשר שהם עובדים בנטפרי זה עדיין לא אומר שהאפליקציה עצמה תעבוד בנטפרי. לא?! -
תראה את כמות הבקשות כאן ותבין שמדובר באלפי קישורים.
תראה את האתר ותבין שלא...
אבל האם הוא יכול לבדוק שהקישורים עובדים בנטפרי?
כל הקישורים עובדים, כי אאל"ט נטפרי לא מסננים את האתר שלו (סומכים עליו, ובצדק!)
זה עדיין לא אומר שהאפליקציה עצמה תעבוד בנטפרי. לא?!
לא סביר שהוא יביא משהו שנטפרי לא מאשרים, ואכן, אם היית מבקר אי פעם באתר שלו, לא היית שואל...
-
כל הקישורים עובדים, כי אאל"ט נטפרי לא מסננים את האתר שלו (סומכים עליו, ובצדק!)
אז מה ביקשת שהוא יבדוק?
-
@aiib
שהם תקינים...
אולי בבקשה פשוט תבדוק? תכנס ותראה שחלק גדול מאוד ממה שיש שם - זה קישורים שבורים. אתה מקבל הודעה שהחיבור אינו פרטי, וכל מיני קשקושים כאלו! -
@aiib
שהם תקינים...
אולי בבקשה פשוט תבדוק? תכנס ותראה שחלק גדול מאוד ממה שיש שם - זה קישורים שבורים. אתה מקבל הודעה שהחיבור אינו פרטי, וכל מיני קשקושים כאלו!גם אני מצטרף לנ"ל.
אני מתפלא למה אף אחד לא מציין את זה שהקישורים באתר פשוט לא עובדים!!!!
כמו שכתבת...
זה נראה כאילו רק אני ו @י-פל היחידים שביקרנו אי פעם באתר של ר' צביצבי, לפי התגובות/חוסר התגובות של הציבור. -
@יהודה-לייב היום בניגוד לעבר לפני כמה שנים
אין כמעט סיבה כבר להיכנס לאתר הזה -
@a0533057932
אז שיסגור אותו...
אם הוא קיים, שיהיה אמין...
לבד מזאת, האתר עדיין שימושי מאוד. במקום ללכת לחפש בכל מיני אתרים (ופורומים) תוכנות ואפק, הכל מרוכז האתר אחד, והכל פתוח. ממש כעין חנות.
אז נכון שאפליקציות ווינדוס לא צריך, וכנ"ל תוספי כרום, אבל תוספי פיירפוקס צריך, וכן תוכנות ואפק. -
@יהודה-לייב אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@aiib
שהם תקינים...
אולי בבקשה פשוט תבדוק? תכנס ותראה שחלק גדול מאוד ממה שיש שם - זה קישורים שבורים. אתה מקבל הודעה שהחיבור אינו פרטי, וכל מיני קשקושים כאלו!גם אני מצטרף לנ"ל.
אני מתפלא למה אף אחד לא מציין את זה שהקישורים באתר פשוט לא עובדים!!!!
כמו שכתבת...
זה נראה כאילו רק אני ו @י-פל היחידים שביקרנו אי פעם באתר של ר' צביצבי, לפי התגובות/חוסר התגובות של הציבור. -
@a0533057932
אז שיסגור אותו...
אם הוא קיים, שיהיה אמין...
לבד מזאת, האתר עדיין שימושי מאוד. במקום ללכת לחפש בכל מיני אתרים (ופורומים) תוכנות ואפק, הכל מרוכז האתר אחד, והכל פתוח. ממש כעין חנות.
אז נכון שאפליקציות ווינדוס לא צריך, וכנ"ל תוספי כרום, אבל תוספי פיירפוקס צריך, וכן תוכנות ואפק. -
@zvizvi אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@גרפיקאית אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
האם אפשר להוסיף את התוסף הזה
https://chrome.google.com/webstore/detail/honey/bmnlcjabgnpnenekpadlanbbkooimhnj/related?hl=en-USייש"כ
משום מה הקישור לא עובד :(...
אשמח לקישור תקין. תודה!