למעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI
-
נדרש בדחיפות פיתוח סינון לאתר מידג'ורני שהוא באיכות גבוה יותר מהמתחרים שלו בתחום הAI וחובה למעצבים.
-
@השיר-והשבח האתר עצמו פתוח
מה שחסום זה discord -
@ברצינות באתר אי אפשר לעשות כלום
בכל אופן אני ביקשתי בעבר במערכת הפניות פיתוח לדיסקורד עבור קהילות תכנות גדולות שקיימות שם ונעניתי שזה בעייתי גם טכנית וגם עקרונית -
אם זה היה חשוב ברמה שאנשים מוכנים לשלם על זה כסף
למישהו חיצוני היה שווה להשקיע בבניית אתר למשתמשי נטפרי שישלח את הבקשות לדיסקורד ויחזיר את התמונה. -
האתר מידג'ורני הולך לקצר תהליכים בעיצוב בצורה משמעותית מאוד!
הוא ממש הכלי הבא! חובה לסנן אותו בהקדם! -
יש את האתר הזה: https://openai.com/dall-e-2/
שפתוח ועובד בנטפרי. -
@ליכט הרמה שלו פחותה בהרבה מאוד. אני לא גרפיקאי ולא יודע איזה שימוש עושים בכלל בתמונות AI בתחום, אבל התוצאות של midjourney מרשימות ונראות אמיתיות פי כמה וכמה.
-
אין ספק שזה הפלטפורמה שתכבוש את עולם העיצוב והתכנות (וההגות והכתיבה והכל בעצם)
חייבים לחשוב על פיתרון אמיתי לסינון של האתר הזה
בלעדיו- הידיים שלנו כבולות -
-
@אילוס אמר בלמעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI:
אין ספק שזה הפלטפורמה שתכבוש את עולם העיצוב והתכנות (וההגות והכתיבה והכל בעצם)
למיטב ידיעתי midjourney מייצר רק תמונות.
וגם מן הסתם עוד כמה חודשים יצא מודל חדש שיפיק תמונות יותר טובות
(גוגל פרסמו שיש להם מודל אבל הם לא משחררים אותו עדיין לציבור)
אם בעוד שנה midjourney עדיין יהיה כלי בסיסי של כל מעצב אני משער שנטפרי ישקיעו בפתיחה של האתר, אבל אם בעוד כמה חודשים midjourney כבר יהיה משהו מיושן כמו DALL-E יהיו כאן בקשות לפתיחת האתר החדש וכן הלאה. -
עצוב שצריך לבקש מחבר או לפעמים בעצמנו להתעסק באתר הנ"ל אבל עם אינטרנט פתוח.
-
@השיר-והשבח
בדקתם בכלל את מה שפתוח בנטפרי?
כמו זה למשל
https://forum.netfree.link/topic/10733/גם-אני-מצטרפת-לבקשה-לגבי-midjourney/3?_=1674724148959 -
@nigun אמר בלמעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI:
@השיר-והשבח
בדקתם בכלל את מה שפתוח בנטפרי?
כמו זה למשל
https://forum.netfree.link/topic/10733/גם-אני-מצטרפת-לבקשה-לגבי-midjourney/3?_=1674724148959בדקתי כמעט הכל, שום דבר לא מתקרב לרמה של midjourney
היתרון של midjourney הוא לא רק במקורות שעליהן אימנו אותו אלא גם ובעיקר ביכולת הגימור הגבוהה -
@ברצינות
בדקת את המודל של SD שאומן על midjourney?
גם אם זה לא באותו רמה לא חושב שיש כאן סיבה מספקת שנטפרי צריכים עכשיו לעזוב את הכל ולדאוג לפתוח את midjourney. -
@nigun אמר בלמעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI:
@ברצינות
בדקת את המודל של SD שאומן על midjourney?כן, על זה בדיוק כתבתי
הוא יותר טוב מהאחרים אבל עדיין לא מגיע לרמה של midjourney
כבר כתבתי למעלה - לכל מודל יש 2 חלקים, התמונות שהוא מאומן עליהן, אך גם סט היכולות שלו בפני עצמו ליצירת תמונה ברמה גבוההגם אם זה לא באותו רמה לא חושב שיש כאן סיבה מספקת שנטפרי צריכים עכשיו לעזוב את הכל ולדאוג לפתוח את midjourney
אני מניח שלא באמת התכוונת 'לעזוב הכל', כן יש כאן כיוון משמעותי שצובר תאוצה אבל צריך להיות עם יד על הדופק כדי לראות לאן זה מוביל
כעת זה אוחז במצב שמשתמשי נטפרי פתחו בפרוג אשכול בקשות ממי שיש לו גישה, בעיני זה נורה אדומה -
@ברצינות אמר בלמעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI:
אני מניח שלא באמת התכוונת 'לעזוב הכל', כן יש כאן כיוון משמעותי שצובר תאוצה אבל צריך להיות עם יד על הדופק כדי לראות לאן זה מוביל
יש מן הסתם רשימת משימות למתכנתי נטפרי
לעבוד על midjourney עכשיו אומר לא לעבוד על משימות אחרות ולעבוד על midjourney.כעת זה אוחז במצב שמשתמשי נטפרי פתחו בפרוג אשכול בקשות ממי שיש לו גישה, בעיני זה נורה אדומה
מה רע בזה?
-
זה ברור שזה הכיוון אבל להמשיך לבקש טובות מאנשים או ליפול לאינטרנט פתוח בגלל זה,
יש גבול. -
לכל אלו שדחוף להם לפתוח את midjourney, אני משער שאם זה היה פתוח המסלול החינמי לא היה רלוונטי כי זה בחדר ציבורי.
אם יש קבוצה גדולה של משתמשים שמוכנים לשלם על מנוי של midjourney אפשר להוסיף עוד כמה שקלים ולהתאגד ולבנות אתר מיוחד שמתחבר עם בוט לדיסקורד.
אם לא מצליחים לארגן קבוצה שמוכנים לשלם על זה, אז זה כנראה לא מספיק חשוב בשביל שנטפרי יעבדו על זה.
אני אישית לא חושב שיש קבוצה גדולה של אנשים שמוכנים לשלם על midjourney כשיש את openjourney בחינם, אבל אדרבה תתאגדו ותוכיחו שיש קבוצה כזאת.
-
@nigun יש אפשרות לכל משתמש במידג'רני לפתוח ערוץ נפרד שבו רק הוא ישתמש עם הבוט (גם למי שאין לו מנוי בתשלום).
אולי אפשר שהנהלים של נטפרי יהיו שאת הערוצים הפרטיים של משתמשים יפתחו בקלות? לכל ערוץ יש קישור נפרד וקבוע, ואין בזה את הבעיה שכתבת שכל הזמן עולות תמונות ואי אפשר לסנן כל כך הרבה.
תודה רבה! -
@איש-פלוני אמר בלמעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI:
@nigun יש אפשרות לכל משתמש במידג'רני לפתוח ערוץ נפרד שבו רק הוא ישתמש עם הבוט (גם למי שאין לו מנוי בתשלום).
אתה בטוח?
אין לי גישה לשם ואני מתבסס רק על מידע מכתבות וכדו'
והבנתי שבמסלול החינמי אפשר להשתמש רק בחדר הציבורי
(אחרת למה שמישהו ישתמש בכלל בחדר הציבורי שהרבה פחות נח מהפרטי)