מה עושים?? במצב שמאיים עליך בנאדם... ומה אתם אומרים על זה שבלחיצת כפתור יכול להיחסם צאט כשר לגמריי!
-
אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגביי זה
-
@ברדק למיטב ידיעתי בדיווח נשלחים ההודעות האחרונות
או כך זה היה בעבר לפחות -
@a0533057932 לא ניראלי.
כי היה לי כמה צאטים ממש ממש כשרים אפילו אחד של דבריי תורה.
וזה נחסם!! -
-
@magicode אמר בצ'אט בנטפרי:
נטפרי סבורה שקבוצה לא רעה נחשבת קבוצה בה אתה מכיר את כל האנשים בקבוצה גם בלי האינטרנט.
ככה שאתה יכול להיות בטוח שאף אחד לא יפרק את הקבוצה.
והכפתור של פירוק הקבוצה בדיוק עושה את העבודה הזאת. -
@ברדק עכשיו הבנתי על מה אתה מדבר...
מתסכל אבל אולי לנטפרי יש פתרון. צריך לידע אותם. -
ממש מזעזע
צריך למצוא בשביל זה משהוא שיגן על הצ'אטים הטובים -
הצאט לא נחסם מיד. הוא נחסם לאחר בדיקה שהדיווח אכן נכון.
-
אני מבין שהבעיה היא לא על החסימה, אלא על זה שכל המשתמשים עפים מהצ'אט וצריך לקבץ אותם שנית.
אז ענה על זה פעם @magicode שהם בסה"כ משתמשים בהרשאות שגוגל קבעו שכל אחד מהצ'אט יכול להעיף את כולם מהצ'אט, ואלמלא ההרשאות האלה זה לא היה מתאפשר, ולזה אין פיתרון גם ללא נטפרי, כי מי שירצה יכול פשוט להעיף את כולם מהצ'אט. -
@ברדק אמר במה עושים?? במצב שמאיים עליך בנאדם... ומה אתם אומרים על זה שבלחיצת כפתור יכול להיחסם צאט כשר לגמריי!:
שלום. אני יש לי כמה צאטים. כמובן כשרים כשרים כשרים.
וכמו שאתם יודעים יש לפעמים אנשים בצאטים שמנסים להתחיל אם
אנשים וכו וכו וכל פעם אני מברר ואני תופס אותם ומייד מסיר אותם מהקבוצה שלי! והפעם גם תפסתי איזה בנאדם כזה.
שממש עושה דברים לא כשרים. והוא יאיים אליי שאם אני מסיר אותו.
הוא מתחבר אם החשבון השני שלו (ומסתמא יש לו עוד הרבה חשבונות!)
ומדווח לנטפרי ובאותו רגע זה נחסם לי.עכשיו בעצם זה בעיה קשה מאוד!! כי יש לי צאט ממש כשר!!
יש שם שמירה כל הזמן וממש ממש כשר!!
ואני לא יכול להסיר אותו!!
כי בלחיצת כפתור קטנה הכל נחסם לי!!
מה עושים??לא שייך צאט כשר כשר מבלי להכיר את כל מי שמצורף ולשלוט על מי נכנס ומאיזה כתובת מייל.
בנוגע לעניין הזה ספציפי.
ברור שתעיף אותו. מה עדיף שישאר עם כמה כתובות מייל? ואז תגרום למכשלה?
עדיף לסגור את הצאט מאשר להשאיר אותו פתוח עם אותו בן אדם -
@mgm-ivr אמר במה עושים?? במצב שמאיים עליך בנאדם... ומה אתם אומרים על זה שבלחיצת כפתור יכול להיחסם צאט כשר לגמריי!:
לא שייך צאט כשר כשר מבלי להכיר את כל מי שמצורף
מתנגד. בצ'אט שאסור לאחרים לדבר חוץ מהמנהל, או שמיועד למטרה מאוד מסויימת, ומי שמדבר משהו אחר עף, לא אמורה להיות בעיה.
@mgm-ivr אמר במה עושים?? במצב שמאיים עליך בנאדם... ומה אתם אומרים על זה שבלחיצת כפתור יכול להיחסם צאט כשר לגמריי!:
עדיף לסגור את הצאט מאשר להשאיר אותו פתוח עם אותו בן אדם
הוא מסכים, אבל הוא כועס כי הוא מתוסכל, כך נ"ל לפחות.
-
@י-פל אמר במה עושים?? במצב שמאיים עליך בנאדם... ומה אתם אומרים על זה שבלחיצת כפתור יכול להיחסם צאט כשר לגמריי!:
מתנגד. בצ'אט שאסור לאחרים לדבר חוץ מהמנהל, או שמיועד למטרה מאוד מסויימת, ומי שמדבר משהו אחר עף, לא אמורה להיות בעיה.
מהות הצאט שזה התכתבות, ולא עדכונים, בשביל עדכונים יש מייל עם תפוצה, או בסגנון הזה.
כמו כן אם אתה לא מכיר את כל הקבוצה, מה ימנע ממישהו אנונימי לכתוב מה שבא לו ואיך שבא לו?
כמו למשל בדוגמא של פותח האשכול....
שיש לו צאט ״נקי״ אבל עם מישהו אחד מלוכלך, ואין אופציה להעיף אותו כי אז הוא מאיים שהוא יעיף את כולם. -
@mgm-ivr ברור!! וזה מה שעשיתי