למעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI
-
@nigun אמר בלמעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI:
@השיר-והשבח
בדקתם בכלל את מה שפתוח בנטפרי?
כמו זה למשל
https://forum.netfree.link/topic/10733/גם-אני-מצטרפת-לבקשה-לגבי-midjourney/3?_=1674724148959בדקתי כמעט הכל, שום דבר לא מתקרב לרמה של midjourney
היתרון של midjourney הוא לא רק במקורות שעליהן אימנו אותו אלא גם ובעיקר ביכולת הגימור הגבוהה -
@ברצינות
בדקת את המודל של SD שאומן על midjourney?
גם אם זה לא באותו רמה לא חושב שיש כאן סיבה מספקת שנטפרי צריכים עכשיו לעזוב את הכל ולדאוג לפתוח את midjourney. -
@ברצינות
בדקת את המודל של SD שאומן על midjourney?כן, על זה בדיוק כתבתי
הוא יותר טוב מהאחרים אבל עדיין לא מגיע לרמה של midjourney
כבר כתבתי למעלה - לכל מודל יש 2 חלקים, התמונות שהוא מאומן עליהן, אך גם סט היכולות שלו בפני עצמו ליצירת תמונה ברמה גבוההגם אם זה לא באותו רמה לא חושב שיש כאן סיבה מספקת שנטפרי צריכים עכשיו לעזוב את הכל ולדאוג לפתוח את midjourney
אני מניח שלא באמת התכוונת 'לעזוב הכל', כן יש כאן כיוון משמעותי שצובר תאוצה אבל צריך להיות עם יד על הדופק כדי לראות לאן זה מוביל
כעת זה אוחז במצב שמשתמשי נטפרי פתחו בפרוג אשכול בקשות ממי שיש לו גישה, בעיני זה נורה אדומה -
@ברצינות אמר בלמעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI:
אני מניח שלא באמת התכוונת 'לעזוב הכל', כן יש כאן כיוון משמעותי שצובר תאוצה אבל צריך להיות עם יד על הדופק כדי לראות לאן זה מוביל
יש מן הסתם רשימת משימות למתכנתי נטפרי
לעבוד על midjourney עכשיו אומר לא לעבוד על משימות אחרות ולעבוד על midjourney.כעת זה אוחז במצב שמשתמשי נטפרי פתחו בפרוג אשכול בקשות ממי שיש לו גישה, בעיני זה נורה אדומה
מה רע בזה?
-
זה ברור שזה הכיוון אבל להמשיך לבקש טובות מאנשים או ליפול לאינטרנט פתוח בגלל זה,
יש גבול. -
לכל אלו שדחוף להם לפתוח את midjourney, אני משער שאם זה היה פתוח המסלול החינמי לא היה רלוונטי כי זה בחדר ציבורי.
אם יש קבוצה גדולה של משתמשים שמוכנים לשלם על מנוי של midjourney אפשר להוסיף עוד כמה שקלים ולהתאגד ולבנות אתר מיוחד שמתחבר עם בוט לדיסקורד.
אם לא מצליחים לארגן קבוצה שמוכנים לשלם על זה, אז זה כנראה לא מספיק חשוב בשביל שנטפרי יעבדו על זה.
אני אישית לא חושב שיש קבוצה גדולה של אנשים שמוכנים לשלם על midjourney כשיש את openjourney בחינם, אבל אדרבה תתאגדו ותוכיחו שיש קבוצה כזאת.
-
@nigun יש אפשרות לכל משתמש במידג'רני לפתוח ערוץ נפרד שבו רק הוא ישתמש עם הבוט (גם למי שאין לו מנוי בתשלום).
אולי אפשר שהנהלים של נטפרי יהיו שאת הערוצים הפרטיים של משתמשים יפתחו בקלות? לכל ערוץ יש קישור נפרד וקבוע, ואין בזה את הבעיה שכתבת שכל הזמן עולות תמונות ואי אפשר לסנן כל כך הרבה.
תודה רבה! -
@איש-פלוני אמר בלמעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI:
@nigun יש אפשרות לכל משתמש במידג'רני לפתוח ערוץ נפרד שבו רק הוא ישתמש עם הבוט (גם למי שאין לו מנוי בתשלום).
אתה בטוח?
אין לי גישה לשם ואני מתבסס רק על מידע מכתבות וכדו'
והבנתי שבמסלול החינמי אפשר להשתמש רק בחדר הציבורי
(אחרת למה שמישהו ישתמש בכלל בחדר הציבורי שהרבה פחות נח מהפרטי) -
אם יש חדר פרטי בתשלום שאותו נטפרי יכולים לסנן בקלות
אז לפחות שיפתחו למי שנרשם כמנוי
ואז מי שבאמת חשוב לו יקח את המסלול בתשלום
זה לא כזה יקר בהתחשב בתוצאות -
-
@השיר-והשבח אמר בלמעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI:
openjourney בחינם,
מה זה?
מודל של Stable Diffusion שאומן על תמונות של Midjourney
https://replicate.com/prompthero/openjourney -
אני משער שאם זה היה פתוח המסלול החינמי לא היה רלוונטי כי זה בחדר ציבורי.
וזאת מנין?
גם היום בחלק גדול מהאתרים הפופולריים שפתוחים בנטפרי היצירות הן ציבוריות, מה שלא מונע ממשתמשי נטפרי לעשות בהם שימוש רב -
@ברצינות אמר בלמעצבים: פיתוח של סינון לאתר הפופלרי של AI:
אני משער שאם זה היה פתוח המסלול החינמי לא היה רלוונטי כי זה בחדר ציבורי.
וזאת מנין?
גם היום בחלק גדול מהאתרים הפופולריים שפתוחים בנטפרי היצירות הן ציבוריות, מה שלא מונע ממשתמשי נטפרי לעשות בהם שימוש רבההבדל הוא שאתה חייב לצפות בכל התמונות שנעשו בחדר מאז ששלחת את הבקשה שלך עד שהתמונה שלך מתקבלת, וכך חוץ מזה שנוצר עומס מיותר על מערכת הפניות, זה נשמע לא פרקטי בכלל כי חוץ מזה שכל תמונה שנשלחת מורידה את הדירוג בתור של התמונה שאתה מעוניין בה, אחרי כמה תמונות אתה תקבל הודעה ששלחת מידי הרבה תמונות.
אם מדובר במישהו שצריך את התמונות רק לכיף ונכנס לפלטפורמה מידי פעם זה לא נורא כל כך, אבל כאן צועקים שזה הכרחי לעבודה, ואני לא יכול להבין איך מישהו יכול לעבוד בצורה כזאת.
אין לי גישה לפלטפורמה ואני מסתמך על תיאורים של אחרים שמתארים שיש בחדר הציבורי עשרות תמונות בדקה, וצריך לגלול כדי למצוא את התמונה שלך בין כל התמונות שיש כרגע בחדר.
בנוסף אם נטפרי יפתחו את החדר הציבורי יצטרכו להסביר למה לא פותחים קבוצות על תכנות ועוד ועוד ,כמו שהיה בעבר עד שנטפרי הגיעו למסקנה שזה בעייתי ( ואין לי מושג למה).
בכל אופן אם אין כמה עשרות מעצבים שמוכנים לשלם על מנוי של Midjourney, זה לא שווה את הזמן של הפיתוח של נטפרי (כי בסופו של דבר בזמן הזה יכלו לפתח משהו אחר, שיפתור את הבעיה למשתמשים אחרים של נטפרי)
-
@nigun
אני בדקתי את זה. אני מסכים איתו.
פתיחה של דיסקורד כמו שתיארת זה בעיה של פריצת גדר זה יגרור פתיחות נוספות.
ופריצת גדר דורשת את אישור הרבנים. וזה צריך להיות מטרה מאוד רצינית כדי שהפריצת גדר תהיה מוצדקת.אני אישית חושב שכל התחום הזה נזיל ומשתנה בכל עת ולכן לא שווה להשקיע פיתוח על זה וגם לא שווה לפרוץ גדר על זה. כי יתכן שמחר זה יהיה באופן אחר ללא דיסקורד.
-
והבנתי שבמסלול החינמי אפשר להשתמש רק בחדר הציבורי
ממש לא נכון. אפשר להשתמש גם בשרת אישי
-
@השיר-והשבח בשורה טובה:
על פי דיווח (לא רשמי) - בגרסה החדשה של מידג'רני, V6, יתבצעו מספר שיפורים משמעותיים.
ביניהם: פיתוח אתר עצמאי עבור השימוש במידג'רני, ללא צורך בשימוש בדיסקורד!