יש לי נתב Be Mesh מבזק. מה האופציות שלי?
-
@שמו יש דרך מאוד פשוטה לא יודע אם זה הלכתי, אתה מנייד מבזק החוצה ואז אתה צריך להחזיר את הראוטר, אתה לא מחזיר את הראוטר, ואז אתה משלם קנס יקר של איזה 300 או 400 ש"ח (בכלל לא יקר ביחס למוצר), ואז המוצר שלך.
-
@רמיזא רעיון יפה ומעניין.
1 אם אני עושה את זה, איזה ספק אינטרנט מומלץ לי לקחת?
2 כל כמה שנים משדרגים את הטכנולוגיה, ואז צריך נתב חדש. האם משהו כזה צפוי בזמן הקרוב? -
@שמו אין בראוטרים של בזק שום טכנולוגיה מיוחדת שצריך לחשוש שזה כבר לא יתאים, כמובן יש היום מעבר חד לאינטנרט סיבים, שנראה לי שהראוטר B לא תומך בזה.
-
@רמיזא תודה, זה מה שחשבתי הרגע, אם יביאו סיבים לאזור שלי, אז אני צריך ראוטר חדש.
-
עכשיו בבדקתי במפת פריסת סיבים
https://www.gov.il/he/Departments/ministry_of_communications/map/29062021_1
ואני רואה שאינטרנט רימון זכה במכרז באזור שלי. אז אין לי סיכוי בזמן הקרוב לקבל סיבים שעובד עם נטפרי, נכון?אם כן, איזה ספק אינטרנט הוא הכי חזק ויציב, עם נטפרי? אני בירושלים אזור נוה יעקב.
-
@שמו
יש דיון בנושא כאן (לבנתיים בלי תוצאות ברורות)
https://forum.netfree.link/topic/10823/האם-לתושבי-ביתר-עילית-לא-מגיע-סיבים-אופטיים-נטפרי -
@שמו אמר ביש לי נתב Be Mesh מבזק. מה האופציות שלי?:
איזה ספק אינטרנט אני יכול לקחת אם אני אוהב את הנתב Be Mesh שלי?
כרגע יש לי ספק בזק אבל יש עוד אופציה?בITC הציעו לי את הראוטר BE של בזק
-
@שמו אם כוונתך ל-MESH שמגדיל טווח, לי יש MESH מחברת TP-LINK שחיברתי לספק+תשתית אר אל.
אמנם רק בפריסה קטנה (ראוטר + מגדיל טווח 1) אבל זה עובד מצויין.
לגבי סיבים אני באותו מצב - באיזור ללא סיבים של בזק.
-
@שמו אמר ביש לי נתב Be Mesh מבזק. מה האופציות שלי?:
איזה ספק אינטרנט אני יכול לקחת אם אני אוהב את הנתב Be Mesh שלי?
כרגע יש לי ספק בזק אבל יש עוד אופציה?
אם אני מצטרף ל019 הם אומרים שאני צריך לקחת תשתית שלהם, ולהחזיר לבזק את הנתב שיש לי, ולקחת את הנתב של 019. אבל אני צריך mesh או משהו דומה.אתה לא צריך לקחת מ019 נתב, אפשר לקנות פרטי
ולמה צריך מגדיל טווח? -
בזק אכן אמרו לי מה ש @רמיזא אמר, שאם אני לא מחזיר את הציוד שבידי, אני משלם קנס של 400 שח, וזה יותר מתנה מאשר קנס.
לגבי מאריך טווח, לב יודע צרת נפשו. יש דירות גדולות שצריכות את זה ויש דירות קטנות שממש לא צריכות.
אז למעשה אני יכול לעבור ל019 אם אני רוצה. אלא שיש לי עכשיו בעיה אחרת וחמורה, ואולי אפתח אשכול חדש בנושא...