תוסף לנהול הפאנל לפירפוקס
-
@יהודי-פשוט אמר בתוסף לנהול הפאנל לפירפוקס:
מצטרף לשאלה לגבי GMAIL
@administrators@יהודי-פשוט לא קשור ל administrators - אם יש לך לינק של התוסף בחנות פיירפוקס אז תשלח פניה אבל ה administrators לא יחפשו עבורך...
@ניק-ירושלמי אמר בתוסף לנהול הפאנל לפירפוקס:
האם יש את התוסף שמאפשר להזיז את פאנל הניהול של נטפרי גם לפירפוקס?
@ניק-ירושלמי את זה צריכים לשאול לר' @zvizvi שהוא בנה את התוסף הנ"ל
-
@DovidStroh אמר בתוסף לנהול הפאנל לפירפוקס:
@יהודי-פשוט לא קשור ל administrators - אם יש לך לינק של התוסף בחנות פיירפוקס אז תשלח פניה אבל ה administrators לא יחפשו עבורך...
לא הבנתי את תשובתך
יש לי את הפאנל בדפדפן, אבל הוא לא קיים כשפותחים מייל בGMAIL
וכמדומני שכבר דיברו ע"ז פעם ואני לא מוצא כעת.
@zvizvi -
זה לא קשור לתוסף, זה קשור לנטפרי שהגדירו שב-gmail הפאנל לא יופיע, התוסף לא יכול לעזור לך בנידון.
ציטוט מהויקי:
ישנם אתרים ספציפיים שבהם הוגדר שהכרטסת לא תופיע, עקב תקלות שנוצרו.
-
@יהודי-פשוט אמר בתוסף לנהול הפאנל לפירפוקס:
@DovidStroh אמר בתוסף לנהול הפאנל לפירפוקס:
@יהודי-פשוט לא קשור ל administrators - אם יש לך לינק של התוסף בחנות פיירפוקס אז תשלח פניה אבל ה administrators לא יחפשו עבורך...
לא הבנתי את תשובתך
יש לי את הפאנל בדפדפן, אבל הוא לא קיים כשפותחים מייל בGMAILחשבתי שבקשת את התוסף לגימייל בפיירפוקס. סליחה.
-
@יהודי-פשוט אתה הרי דואג לתיג את הפורום ומה שעשית כאן זה ממש ההיפך היסטת את הנושא שפתחתי לענין אחר לגמרי אמנם שניהם קשורים לפאנל אבל זה שתי שאלות שונות לחלוטין.
אז עכשיו נחזיר את הנידון למסלול המקורי האם מישהו יודע האם יש את התוסף לגרירת הפאנל לפירפוקס?
-
@יהודי-פשוט אתה הרי דואג לתיג את הפורום ומה שעשית כאן זה ממש ההיפך היסטת את הנושא שפתחתי לענין אחר לגמרי אמנם שניהם קשורים לפאנל אבל זה שתי שאלות שונות לחלוטין.
אז עכשיו נחזיר את הנידון למסלול המקורי האם מישהו יודע האם יש את התוסף לגרירת הפאנל לפירפוקס?
סליחה סליחה סליחה
אני לא התכוונתיפשוט חשבתי שזה מתאים בגלל ששניהם קשורים לפאנל, ולא רציתי להעמיס בפוסט חדש,
ואם אתה חושב שבגלל שאלתי אתה מקבל יחס פחות לשאלתך, עמך הסליחה.ולענין התיוג רק פותח הפוסט יכול לעשות זאת, אז אתה יותר ממוזמן לעשות זאת לטובת כולם.
-
@ניק-ירושלמי
בכל אופן גם אתה כבר קבלת את התשובה:@DovidStroh אמר בתוסף לנהול הפאנל לפירפוקס:
@ניק-ירושלמי את זה צריכים לשאול לר' @zvizvi שהוא בנה את התוסף הנ"ל
(אגב, למיטב ידיעתי זה בינתיים לא קיים בפיירפוקס, אך אולי תפנה לר' @zvizvi ותבקש ממנו שיעשה א"ז).
-
@ניק-ירושלמי אולי זה מה שליכט הביא (הודעה אחריי) מהויקי יעזור לך
זה רק מסתיר ומגלה לא מזיז ועובד בפיירפוקס. -
אתה טעית כנראה עם זה.
ציטוט מהויקי:
אם ברצונכם שהכרטסת לא תופיע, אך אינכם רוצים להגדיר זאת בהגדרות הסינון האישיות בכדי שהתמונות ימשיכו להתרענן באופן אוטומטי, תוכלו להסתיר אותה ע"י גרירת הקישור המופיע כאן לתוך סרגל הסימניות בדפדפן.
לחיצה על הסימניה הזאת תסתיר את הפנל, ולחיצה חוזרת תציג את הפנל שוב.זה אכן עובד גם בפיירפוקס.
-
האם יש את התוסף שמאפשר להזיז את פאנל הניהול של נטפרי גם לפירפוקס?
כרגע לא.
יש אמנם אפשרות להמיר תוספי כרום לפירפוקס, אבל בתכנון שלי כרגע זה לעבוד על תוסף חדש שיחליף את הפנל המוטמע בדף, מה שיהפוך את התוסף הנוכחי למיותר.