תוכנה לסנכרון קבצים
-
@aiib אמר בתוכנה לסנכרון קבצים:
@דובדבן אמר בתוכנה לסנכרון קבצים:
סליחה שאני מתערב אבל זה לא שהוא לא יודע להשתמש בוואן דרייב אלא שזה הבעיות של נטפרי בתוכנת וואנדרייב
הוא לא בנטפרי
ואם אתה צודק שכשהסנכרון לא עובד טוב זה גורם לסנכרון הפוך זה הבעיה שדיברתי עליה וזה חמור ביותר...
גם אם הסנכרון תקוע בגלל נטפרי צריכה להיות הגנה של מייקרוספט שלא יקרה כזה דבראני לא נתקל בבעיה הזאת
אני נתקל רק בבעיות הפוכות
שווינדוס מחזיק שני עותקים אחד מקומי ואחד בענן ושואל מה לעשות את מה לשמור והאם לשמור את שניהם -
@a0533057932
הבעיה שאני כתבתי קורה לאחר שאני פותח קובץ והנתונים לא מתקבלים מקובץ השני , אם אני עושה שינוי עכשיו בקובץ ושומר , מייקרוסופט מזהים שעשיתי שינוי חדש בקובץ וזה מתעדכן כאילו מחקתי את כל מה שנשמר מהקובץ השני שהוא היה בעצם שינוי קודם -
@a0533057932
הבעיה שאני כתבתי קורה לאחר שאני פותח קובץ והנתונים לא מתקבלים מקובץ השני , אם אני עושה שינוי עכשיו בקובץ ושומר , מייקרוסופט מזהים שעשיתי שינוי חדש בקובץ וזה מתעדכן כאילו מחקתי את כל מה שנשמר מהקובץ השני שהוא היה בעצם שינוי קודם -
@דובדבן בכזה מצב מייקרוסופט מעלים לי הודעה שיש התנגשות עריכה
-
באמת וואן דרייב חסר.
רציתי לקנות תוכנית של 1TB. בGoogle Drive, אין 1TB - אלא רק 2, שאין לי צורך בזה. ושם זה עולה 390 שח לשנה.
לעומת זאת, בOneDrive - שם יש 1TB (ואני לא צריך יותר), עולה 250 שח+- (69$) לשנה.
וזה גם נותן את אופיס 365 (זה בונוס מאוד יעיל, למרות שכבר יש לי אופיס 2019).אין לי שום סיבה לשלם עוד 140 שח לGoogle, אבל מצד שני - OneDrive לא עובד.
וחבל.יש לזה גם לא מעט הצבעות ב"הצבעה לתכונות חדשות"
https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=2 -
@מישהו12 מה לא עובד לך בוואן דרייב?
-
@יעקב-ישראל
א. הנושא כאן מסביר מה הבעיה בסנכרון.
ב. דבר נוסף שחסר - תפקוד כמו גוגל דרייב של הורדה והעלאה, לאו דווקא סנכרון אופיס... אפילו קבצים שלא שותפו כלל (גם לא למספר אנשים מצומצם) לא ניתנים להורדה. -
@מישהו12 לא מבין על מה אתה מדבר
עובד לי הכל תקין -
@יעקב-ישראל אמר בתוכנה לסנכרון קבצים:
@מישהו12 לא מבין על מה אתה מדבר
עובד לי הכל תקיןבתוכנה או באתר ?
כי לי באתר - ההורדה לא מגיבה -
@ikikik באונדרייב האישי שלך לא יורד לך הקבצים ?
-
@יעקב-ישראל לי לא. ורואים בDevTools
eror 418 blocked by NetFree