דפדפן נטפרי - מכשיר הדרן
-
שלום רב
אני מעוניין להתקין דפדפן נטפרי במכשיר הדרן שלי.
א) האם ניתן לחבר את הדפדפן לחשבון נטפרי הרגיל הקיים שלי, או שהכל דרך הדרן (כאילו חשבון נפרד). יש לי כבר חשבון בנטפרי בכמה מקומות, אבל כולם נמצאים באותו חשבון, נפקא מינה לנקודות, ושכל הפניות מופיעות באותו חשבון.
ב) האם ניתן לבחור מסלול מופחת סיכונים במחיר מוזל יותר, או שיש רק הכי פתוח ?
ג) האם ניתן להיכנס דרך הדפדפן לחשבון שלי באתרים שונים, ובכניסה / הפעלה הבא אין צורך שוב בהזנת פרטי התחברות לחשבון (כלומר זוכר אותי מההתחברות של אתמול) ?
-
@נדל-ן אמר בדפדפן נטפרי - מכשיר הדרן:
ג) האם ניתן להיכנס דרך הדפדפן לחשבון שלי באתרים שונים, ובכניסה / הפעלה הבא אין צורך שוב בהזנת פרטי התחברות לחשבון (כלומר זוכר אותי מההתחברות של אתמול) ?
כן, כי פרטי ההתחברות זה נתון שנשמר בדפדפן
-
זכיתי למענה של מרכז הפניות:
א. זה חיבור נוסף ואפשר לרשום אותו בחשבון זה או בחשבון אחר [ככל חיבור אחר בנטפרי כמו סים נוסף וכדו’]
ב. אפשר לבחור מסלול אחר.
ג. בעיקרון זה כמו כל דפדפן אחר ששומר עוגיות. אבל בדפדפן החדש לא יהיה מילוי אוטומטי לסיסמאות משום שהדפדפן לא יכול להתחבר לחשבון גוגל. [יש להדרן 2 דפדפנים נטפרי וכנ"ל]
-
ג. בעיקרון זה כמו כל דפדפן אחר ששומר עוגיות. אבל בדפדפן החדש לא יהיה מילוי אוטומטי לסיסמאות משום שהדפדפן לא יכול להתחבר לחשבון גוגל. [יש להדרן 2 דפדפנים נטפרי וכנ"ל]
כן, הדפדפן החדש אין לו סינכרון לגוגל, וגם לא מאפשר לך נקודה חמה עם נטפרי חיצונית למשל למחשב.
אם אתה צריך את אחד משניהם, תבקש מהתמיכה דווקא את הדפדפן הישן. -
זאת אומרת, דרך הדפדפן החדש אני לא יכול לגלוש על הראוטר הביתי (בזק מסונן נטפרי), ודרך הדפדפן הישן כן ? [או הפוך, אני לא יכול לגלוש במחשב על הסים של הדרן]
איזה מעלות אם כן יש בדפדפן החדש ?
והישן שומר עוגיות ? זה חשוב לי מאוד.
-
זאת אומרת, דרך הדפדפן החדש אני לא יכול לגלוש על הראוטר הביתי (בזק מסונן נטפרי), ודרך הדפדפן הישן כן ?
איזה מעלות אם כן יש בדפדפן החדש ?
והישן שומר עוגיות ? זה חשוב לי מאוד.
הוא יוכל לגלוש על כל רשת, הוא לא יוכל להוציא החוצה מהמכשיר רשת הלאה,
המעלות בחדש שזה אפלקיציה אחת, ולא 2 אפליקציות, ולכאורה יש שיפור בדרך החיבור אל נטפרי רק שאני לא בדיוק מבין בזה.גם הישן וגם החדש שומרים עוגיות, הבעיה בחדש זה רק שאין סנכרון מול חשבון גוגל.
-
@mgm-ivr
מה הכוונה שתי אפלקציות או אחת, זה דפדפן יחיד, לא ? -
@mgm-ivr
מה הכוונה שתי אפלקציות או אחת, זה דפדפן יחיד, לא ?יש אפליקצייה אחת של הדפדפן, ואחת שאחראית על החיבור vpn, וזה נתקע לפעמים,
בחדש לא נראה לי יש את הבעיות האלה, אני לא בדיוק יודע כי אני לא משתמש בדפדפן של נטפרי בהדרן. -
@mgm-ivr
תודה רבה על הידע, הלוואי במרכז הפניות של הדרן היו כ"כ אדיבים... -
@mgm-ivr
תודה רבה על הידע, הלוואי במרכז הפניות של הדרן היו כ"כ אדיבים...כל אחד מנסה מה שהוא יכול...
שמחתי לעזור.