בזק מצב מהירות האינטרנט
-
@nirel
בוקר טוב לכולם
אחרי תקופה ארוכה שאנחנו חווים איטיות נוראית אבל נסבלת בגלישה באמצאות סיבים. כולל החלפת ראוטר ומאה אלף איפוסים ובדיקות, הבוקר הייתה קריסה רצינית בכל חיבורי בזק-נטפרי ושום דבר לא עבד בכלל (חוץ מהמייל שטססססס משום מה). אחרי עשרות שיחות לבזק ונטפרי (אנחנו מפסידים ימי עבודה אחרי הכל) במהלך הבוקר התקלה הכבדה יותר סודרה וכנראה שעל הדרך לקחה איתה גם את התקלה המתמשכת של האיטיות, ואני שמח לעדכן כי ברוך ה' מחוג ה speedtest של בזק נצפה הבוקר מבלה בסביבות 350MB מה שאומר שאנחנו (נכון לעכשיו) בטווח הנורמה...עלה והצלח speedtest!!!
-
פעם ראשונה שאני רואה מישהו שחווה את מה שאני חווה
סלח לי על הסקפטיות אך
שעות יגידו...בינתיים, לפחות כל שבוע האיטיות המחרידה חוזרת
.
.
.והאמת שאם היינו רואים כמה שכר יש בשמיים על שאנו מחזיקים בנטפרי בשיניים
היינו מתעודדים יותר -
אני עברתי מבזק ל 019 סיבים (דרך אנלימיטד) וברוך השם עובד כמו טיל אני מקבל בד"כ בסביבות ה 900 מגה + הורדה ו 100 מגה העלאה (והמחיר כמעט כמו תשתית רגילה 115 שח לחודש בלבד)
נ.ב. מי שרוצה לפתוח קו חדש ב 019 יכול לפנות אליי או ל @zeevgros
-
הבעיה שהם לא עובדים עם בזק או פרטנר...
(ומרוויחים הרבה יותר לקוחות) -
@nirel
בתשתית הרגילה הם כן עובדים עם בזק -
@אהרן-שובקס אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
אני עברתי מבזק ל 019 סיבים (דרך אנלימיטד) וברוך השם עובד כמו טיל אני מקבל בד"כ בסביבות ה 900 מגה + הורדה ו 100 מגה העלאה (והמחיר כמעט כמו תשתית רגילה 115 שח לחודש בלבד)
נ.ב. מי שרוצה לפתוח קו חדש ב 019 יכול לפנות אליי או ל @zeevgros
115 כולל הכל?
אני משלם 165 שזה כולל תשתית+ספק, ראוטר בשכירות וIP קבוע (משום מה רק בבזק הVPN דורש את זה בהוט ו019 לא הייתי צריך) -
@איש-צדיק
115 כולל תשתית+ספק
לגבי ראוטר:
תכלו לרכוש ראוטר מסוג
Alo (Sagemcom fast 5657IL)
בעלות של 380 ₪ עד 12 תשלומים, או להשכיר ראוטר בעלות חודשית של 19 ₪.
תוכלו להשתמש בראוטר פרטי שלכם ברכישה של מתאם סיב בעלות של 145 ש"ח -
@אהרן-שובקס
יש לי ראוטר D-link שקניתי מ019 בזמנו (לסיפור המלא עיין לעיל) זה יעבוד עם מתאם סיב באותה המהירות? -
@איש-צדיק אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
@אהרן-שובקס
יש לי ראוטר D-link שקניתי מ019 בזמנו (לסיפור המלא עיין לעיל) זה יעבוד עם מתאם סיב באותה המהירות?לא יודע צריך לבדוק אם הראוטר שיש לך תואם סיבים ובנוסף גם אם כן אתה תצטרך לקנות מתאם סיב
-
@איש-צדיק אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
@nirel
בוקר טוב לכולם
אחרי תקופה ארוכה שאנחנו חווים איטיות נוראית אבל נסבלת בגלישה באמצאות סיבים. כולל החלפת ראוטר ומאה אלף איפוסים ובדיקות, הבוקר הייתה קריסה רצינית בכל חיבורי בזק-נטפרי ושום דבר לא עבד בכלל (חוץ מהמייל שטססססס משום מה). אחרי עשרות שיחות לבזק ונטפרי (אנחנו מפסידים ימי עבודה אחרי הכל) במהלך הבוקר התקלה הכבדה יותר סודרה וכנראה שעל הדרך לקחה איתה גם את התקלה המתמשכת של האיטיות, ואני שמח לעדכן כי ברוך ה' מחוג ה speedtest של בזק נצפה הבוקר מבלה בסביבות 350MB מה שאומר שאנחנו (נכון לעכשיו) בטווח הנורמה...עלה והצלח speedtest!!!
-
הבעיה חזרה
-
פוסט זה נמחק! -
מהירות מטורפת בויפי בזק, סיבים
מה הבעייה?
-
@נטפריסט אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
מהירות מטורפת בויפי בזק, סיבים
מה הבעייה?בבזק לבד - מהירות מקסימלית
בזק + נטפרי = המהירות צונחתהציוד אותו ציוד
-
יש פה מציאות סותרת. שאצל כל הלקוחות נטפרי עם בזק עובד מצוין וכנראה רק אצלך יש בעיה.
צריך לחקור כדי ליישב את הסתירה במציאות. אבל לפי מה שאני שומע מאנשים אין כרגע בעיה כללית של איטיות בנטפרי עם בזק. -
גם אצלי ספק בזק, לעתים קרובות יש איטיות וניתוקים. בשבוע האחרון התקשרתי לנטפרי אחרי ניתוק ממושך, הפנו אותי לבזק, בזק איפסו את הראוטר והבעיה קצת הסתדרה.
-
@magicode אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
יש פה מציאות סותרת. שאצל כל הלקוחות נטפרי עם בזק עובד מצוין וכנראה רק אצלך יש בעיה.
במקרה הייתי השבוע ביום שלישי בצהריים (בין 3 ל 4) אצל מישהו והיה לו ספק בזק, ורבע שעה האינטרנט לא עבד.
-
@יהודה-12
אכן היה השבוע תקלה כזו ל 12 אחוז מלקוחות בזק בשעה שאמרת. מעבר לזה לא ידוע לנו על עוד תקלה או ניתוקים מאז שנעשו העבודות האחרונות. -
@magicode אצלי יש האטה מסוימת בשעות אחה"צ תחילת הערב.
בדר"כ אני מקבל 94 הורדה.
ובשעות הנ"ל פחות או יותר אזור 65 - 70. -