נזק ל"המכלול" - ויקישיתוף נחסם לחיפוש תמונות
-
אני עורך במכלול תחת שם הניק הזה, והתעסקתי שם בתקופה האחרונה שלי שם (כרגע אני בחופשה מכלולאית) בהחלפת תמונות (תוכלו לראות במה מדובר בדף הזה חשבתי לחזור לזה וגיליתי שהחיפוש בויקישיתוף נחסם בנטפרי לאחר פניה התברר לי שהסיבה היא עקב בעיה בסינון האתר, הייתי שמח שיפרטו כאן יותר מה הבעיה (יותר מאשר חיפוש גוגל? כיל א נחסמו דפים רק החיפוש) מאחר וזה מקשה מאוד על החלפת התמונות.
-
גם אני מצטרף, אני עורך בהמכלול, ובאמת, ממש קשה להסתדר בלי אופציית החיפוש בויקישיתוף.
-
מצטרף. חבל מאד, כי זו הדרך הכמעט יחידה להחליך את התמונות החסומות בתמונות טובות.
-
האם חיפוש דרך גוגל לא פותר את הבעייה?
למשל חיפוש תמונות על יוניקוד בתוך ויקישיתוף.כדי להגיע לזה צריכים לכתוב "site:commons.wikimedia.org" אחרי מילות החיפוש.
-
@ליפמן אפשרי, אבל הרבה פחות יעיל וקל, (למשל אם יש קובץ שאני יודע את השם שלו ואני רוצה לפתוח אותו בויקישיתוף אני לא מצליח)
-
@ליפמן אמר בנזק ל"המכלול" - ויקישיתוף נחסם לחיפוש תמונות:
האם חיפוש דרך גוגל לא פותר את הבעייה?
למשל חיפוש תמונות על יוניקוד בתוך ויקישיתוף.כדי להגיע לזה צריכים לכתוב "site:commons.wikimedia.org" אחרי מילות החיפוש.
דוגמא לחוסר ההצלחה של החיפוש, הביא לי הכול חוץ מתוצאות מויקישיתוף.
-
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בנזק ל"המכלול" - ויקישיתוף נחסם לחיפוש תמונות:
@אוהב-לדעת אתה לא עשית מה שכתוב
site:commons.wikimedia.org יהודה גליק
זה מה שאתה אמור להכניס
זה היה נכון אם הייתי מחפש את יהודה גליק, אבל חיפשתי את יהודה גליק בהר הבית, ולכן חיפשתי
site:commons.wikimedia.org יהודה גליק הר הבית
וזה לא הצליח!
-
@אוהב-לדעת כי באמת אין תוצאות ל"יהודה גליק הר הבית" גם בחיפוש המקורי של ויקימדיה...
אולי אם היית מחפש באנגלית היה. -
@צדיק-תמים אמר בנזק ל"המכלול" - ויקישיתוף נחסם לחיפוש תמונות:
@אוהב-לדעת כי באמת אין תוצאות ל"יהודה גליק הר הבית" גם בחיפוש המקורי של ויקימדיה...
אולי אם היית מחפש באנגלית היה.נכון אבל בחיפוש המקורי של ויקימדיה הייתי יודע שאוכל לעבור בין הקטגוריות ולבדוק הייתי מסתפק ביהודה גליק אבל בגוגל אני צריך לכתוב הכל, (אגב לא יודע למעשה יש תמונה כזאת בויקישיתוף מצאתי אותה בסוף
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Yehuda_Glick_at_the_Temple_Mount.jpg
אבל זאת הייתה רק דוגמא, פתח את הדף של תרומות המשתמש שלי במכלול, תראה כמה החלפות תמונה עשיתי בשבוע האחרון, ואני יכול להגיד שהעבודה נהייתה קשה בהרבה בגלל החסימה הזאת, (שלמרות שהסבירו לי על פרצה בסינון אני לא מבין איך זה שיך באתר שמורכב רק מתמונות, שנבדקות אחת אחת)