תועלת הציבור לדעת
-
אקדים ואומר שדבריי נכתבים מתוך הערכה עצומה לנטפרי ומייסדה, הסוללים דרך בטוחה בתוך שדה זרוע מוקשים, עבודתם עבודת קודש, אשריהם ואשרי חלקם.
האמת היא שבעבר כמעט ולא יצא לי להיכנס כאן לפורום, אך לאחרונה בעקבות מספר אתרים שנחסמו לי לפתע ואחרים ששונתה להם התגית, נכנסתי לכאן כדי להבין מה קורה.
כפי שראיתי ישנה בתקופה האחרונה מדיניות אכיפה יותר אינטנסיבית של נטפרי, חלק דורשים לשבח וחלק לגנאי, הצד השווה בכולם הוא שהדבר כואב להם.כיון שנטפרי אינם מאפשרים כאן בפורום דיון בענייני מדיניות, ואני לגמרי מבין אותם, אינני מעוניין לדון כאן מה ההגיון העומד מאחורי כל חסימה, עם זאת אני סבור שכלקוחות נטפרי מגיע לנו לדעת אילו אתרים נחסמו, כדי שכל אחד יוכל לגבש את תפיסתו בנוגע למדיניות החדשה.
אבקש שכל אחד היודע על אתר שהיה פתוח ונחסם לחלוטין או חלקית, וכן אתרים ששונה להם התיוג שיכתוב את שם האתר בלבד, בלי שום מילה נוספת העוסקת לגופה של החסימה.
אבקש ממנהלי האתר למחוק כל פוסט לא ענייני שיפורסם כאן (בהנחה שיסכימו לעצם קיום הדיון) -
האתרים שאני יודע עליהם
- פורום תורני המיועד למשתמשים רשומים שהיה פתוח במשך שנים, מוגדר כבר יותר מחודש כ'אתר שלא נבדק'.
- האתר "רציו" של ערכים הוגדר כדעות חיצוניות ונחסם במופחת סיכונים
-
- פורום מקצב נחסם לחלוטין
- האתר 'כתיב' של הספרייה הלאומית הוגדר כדעות חיצוניות
-
5 ספריא נחסם.
-
@יוסףף אמר בתועלת הציבור לדעת:
אבקש שכל אחד היודע על אתר שהיה פתוח ונחסם לחלוטין או חלקית, וכן אתרים ששונה להם התיוג
זה ערבוב שלא קשור
נחסם פתאום זה משהו אחד
השתנה התיוג זה משהו שלא קשור בכלל לחסימה מופחת סיכונים במוצהר זה לא מכניס כל דבר שהתברר שיש בו סיכון מוגבר -
@אינו-יודע-לשאול
זה דווקא מאוד קשור,
כיון שכל החסימות לאחרונה היו על דברים שמוגדרים כשטח אפור,
ואותו שיקול הדעת שקבע על אתרים מסוימים שצריכים להיחסם לחלוטין,
קבע ג"כ שיש צורך לשנות את התיוג לאחרים.
וכשאני מנסה להגיע להבנה כלשהי אודות שינוי המדיניות האחרונים אני רוצה את כל המידע, גם על האתרים שנחסמו וגם על האתרים שתויגו אחרת. -
בוטק ובארד נחסמו כעת במופחת סיכונים ונחשבים כדעות חיצוניות
-
@יוסף-חיים-16 השאלה היא למה הוא לא היה שם מהרגע הראשון
-
המחדש נחסם לחלוטין
-
@יוסף-חיים-16 אמר בתועלת הציבור לדעת:
בוטק ובארד נחסמו כעת במופחת סיכונים ונחשבים כדעות חיצוניות
זה הכל באותה החלטה של להכניס את כל הבינה מלאכותית לתרבות חיצונית (ובצדק)
-
שיעורים של הרב אלחנן סמט נחסמו (יש עדיין חלקק שפתוחים)
-
@אינו-יודע-לשאול למה נחסם?
-
@רודפת-צדק-והיגיון אמר בתועלת הציבור לדעת:
@אינו-יודע-לשאול למה נחסם?
מתוך המכלול בערכו
הרב סמט רואה את עצמו כממשיך את דרכם הפרשנית של נחמה ליבוביץ, אריה לודוויג שטראוס ופרופ' מאיר וייס. דרכו הפרשנית משלבת ניתוח ספרותי עם עיון בפרשנות המקרא לדורותיה. -
@יוסףף
תודה על הפוסט החשוב הזה.הנותן מתנה לחבירו צריך להודיעו.
ואם בנטפרי לא מגיעים לזה, טוב שאתה עושה זאת במקומם.
ציבור היראים באמת אסיר תודה לכל השיפורים הנעשים מעת לעת.
היכולת להודות בטעות, ולחסום/לשנות הגדרה של משהו, למרות שנשמע מכך שעד היום טעו בכך, הוא עוד פן נפלא מפניה היפות של מנהלי נטפרי.תמשיכו בדרך הזה, הדרך הייחודית והכנה, שהביא אותכם בצדק למקומכם החשוב.
עלו והצליחו!תודה.
-
חסימה כללית על ידי רובוט (לא ברור מה הקריטריונים) שחוסמת חלק מהאתרים המאוחסנים בדפי גיטהאב
-
pod.link
-
@פרדס
קרא היטב את הודעתי
וראה שלא ביקשתי לדעת מה דעתו האישית של כל אחד על החסימות,
רציתי לדעת רק מה נחסם.
את המסקנות יסיק כל אחד לעצמו. -
@יוסףף
אכן, כלל לא באתי בהודעתי להביע דעה על החסימות.
אלא שמכיון שנהניתי מהיוזמה, ראיתי לנכון להביע אליך הכרת טובה, כמתבקש.
ושוב, תודה. -
@פרדס אמר בתועלת הציבור לדעת:
@יוסףף
אכן, כלל לא באתי בהודעתי להביע דעה על החסימות.
אלא שמכיון שנהניתי מהיוזמה, ראיתי לנכון להביע אליך הכרת טובה, כמתבקש.
ושוב, תודה.'פרדס' אתם יכולים כבר להכין את ההודעת תודה למנהלי פרוג על שחסמו את גם את המייל בלבד!
-