סמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי
-
@magicode ובדיוק על זה כתבתי שזה יאבד את כל האפקט של המושג 'נטפרי'
כי כמו שאם הכשר העדה החרדית יודיע שהוא פותח הכשר למסורתיים עם הרבה קולות, באותו רגע השם של ההכשר יורד אוטומטית, כי המילה 'העדה' לא אומרת משהו טוב
האם אתה רוצה שזה מה שיקרה לנטפרי?
ואגב מה אם כל הסימני היכר, כגון הסמל של וויפרי על המחשב יוכל להיות גם למי שמשתמש ברמת סינון נמוכה?
אלא מה אתה תשנה סמל?
אז יש לי רעיון בשבילך במקום לשנות ולעשות סימני היכר חדשים, פשוט תקרא לזה נתיב -
@א-א-1 אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@magicode ובדיוק על זה כתבתי שזה יאבד את כל האפקט של המושג 'נטפרי'
כי כמו שאם הכשר העדה החרדית יודיע שהוא פותח הכשר למסורתיים עם הרבה קולות, באותו רגע השם של ההכשר יורד אוטומטית, כי המילה 'העדה' לא אומרת משהו טוב
האם אתה רוצה שזה מה שיקרה לנטפרי?
ואגב מה אם כל הסימני היכר, כגון הסמל של וויפרי על המחשב יוכל להיות גם למי שמשתמש ברמת סינון נמוכה?
אלא מה אתה תשנה סמל?
אז יש לי רעיון בשבילך במקום לשנות ולעשות סימני היכר חדשים, פשוט תקרא לזה נתיבאיפה ראית שהוא כתב שלנטפרי יהיו כמה דרגות?
-
@magicode אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@nigun
אפשר לעשות שיהיה סינון ברמה א. ב. ג.
והם יחליטו כלפי איזה רמה. ובמוסודות יחליטו איזה רמה מבקשים כדי להתקבל למוסד.
מוסד אחד יחליט א ומעלה מוסד אחר יחליט ב ומעלה.@nigun
כאן -
@ששלום
ואחר כך הוא הסביר שהכוונה שתחת הוועדה יהיו כמה רמות
ולא תחת נטפרי -
הבעיה שלנו זה לא המוסדות, כי הרי אנחנו לא צורכים סינון בשביל המוסדות.
אמת שהמוסדות משתמשים בזה כדי לסנן קבלות וכו', אבל אדם צריך להיות כנה לעצמו.
לדעתי זה רעיון מצוין, כי אף אחד לא מכריח אותך לצרוך סינון, ואם כל הבחירה בידים שלך, ראוי מאד שהמערכת תוכל לספק לך כמה בחירות שיתאימו לך.
אגב, הרעיון הזה נכון גם לטלפונים כשרים לגבי הודעות וכיו"ב.
יישר כח למי שחושב כל הזמן איך להועיל לציבור. -
@shimiiiii אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
מה יש לחזק את נטפריי
אם ברור להם הדבר כשבילי דנהרדעי שעשו צעד מוצדק?אני דווקא רוצה לשאול את נטפריי מדוע עד היום היא לא סיננה את אא"ר
אחרי שהדברים היו כה פשוטים???אני ינסה להגיב לך תגובה אחת אני לא רוצה להתווכח על זה.
אא"ר לא היה הטריגר. הטריגר היה חכמת נשים שנפתח בזמן האחרון.
משם זה גם השפיע על אא"ר. בגלל שדעתם של הרבנים הייתה שונה ממה שאנשי נטפרי חשבו.
אנשים גם הגיבו שהם ראו בעיות ולא חלמו לדווח כי חשבו שככה זה.
לפעמים שיש מצב שרואים את כל הציבור דש מצוות מסויימות לא חושבים לשנות את זה.
זורמים עם זה. זה דבר שרואים אותו הרבה.
ב"ה שיש רבנים שיכולים לעורר אותנו. -
@magicode הייתי שמח לדעת מה ענית על הפוסט שלי אבל לצערי הפוסט נמחק
אגב @baruch היה נחמד להבין למה באמת הפוסט נמחקמדובר על זה https://forum.netfree.link/topic/11468/מחשבות-ודרוש-איש-יח-צ-לנטפרי
-
מה יש לחזק את נטפריי
אם ברור להם הדבר כשבילי דנהרדעי שעשו צעד מוצדק?אני דווקא רוצה לשאול את נטפריי מדוע עד היום היא לא סיננה את אא"ר
אחרי שהדברים היו כה פשוטים???אני ינסה להגיב לך תגובה אחת אני לא רוצה להתווכח על זה.
אא"ר לא היה הטריגר. הטריגר היה חכמת נשים שנפתח בזמן האחרון.
משם זה גם השפיע על אא"ר. בגלל שדעתם של הרבנים הייתה שונה ממה שאנשי נטפרי חשבו.
אנשים גם הגיבו שהם ראו בעיות ולא חלמו לדווח כי חשבו שככה זה.
לפעמים שיש מצב שרואים את כל הציבור דש מצוות מסויימות לא חושבים לשנות את זה.
זורמים עם זה. זה דבר שרואים אותו הרבה.
ב"ה שיש רבנים שיכולים לעורר אותנו.תודה ממש על התגובה ,אתה הראשון שעונה תשובה לעניין
אבל עדיין השאלה היא
חכמת נשים קיים הרבה זמן
מה התחדש עכשיו?
אאל"ט זה גם קיים כמה שנים? -
@nigun אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@ששלום
ואחר כך הוא הסביר שהכוונה שתחת הוועדה יהיו כמה רמות
ולא תחת נטפריצודק, לא שמתי לב
-
@magicode זה התגובה הראשונה מתחילת הבלאגן איפה היתה הבעיה
מקווה שימצאו פתרון לשאר הדברים -
@יעקב-ישראל
זה מתכתב באופן מלא עם זה -
@אבק נמחק
נראה שעובדים קשה למחוק את השבוע האחרון
כנראה שיש הידברות רצינית -
@יעקב-ישראל אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@magicode זה התגובה הראשונה מתחילת הבלאגן איפה היתה הבעיה
מקווה שימצאו פתרון לשאר הדבריםלא מבין מה פירטתי יותר ממה שהיה כתוב בהודעה של נטפרי.
-
@magicode שהבעיה היתה בחכמת נשים והשפיעה על כל אא"ר
כאחד שמעולם לא נכנס לחכמת נשים (ולא היה לי מושג מה זה עד לפני יומיים) ואא"ר היה בעיקר מתכונים ועזרה הדדית לא הבנתי מה השתנה ואם יש בעיה בחכמת נשים שיסגרו אותו
זה לא מוזכר פה גם ברמז (ואת פרוג אני מכיר את הזעזוע לא הבנתי)לאחר תקופה שהרבה דיווחו בזעזוע, על בעיות בפורום פרוג, דיווחים שכמובן נבדקו ואומתו על ידינו, פנינו לרבנים לקבל את הכרעתם. הרבנים עברו על החומר בפורום ואמרו לנו שברור שאסור לנטפרי לפתוח פורום שהוא לא מקצועי, ושמגיעים שם לפטפוטים ודברים חמורים שאין המקום להעלותם על הכתב, בנוסף שזה נהפך לרשת חברתית עם השפעות של תרבות מהרחוב.
פנינו למנהלי הפורום וגם לאחר שמנהלי הפורום שוחחו באופן ישיר עם הרבנים והציגו את עמדתם שהפורום מועיל הרבה. הרבנים נשארו בעמדתם שהתועלת לא מתירה את הנזק.
לכן, הוחלט לחסום את הפורומים הרלוונטים באתר פרוג.
אנו מאמינים שיש הרבה אנשים שכלל לא מכירים את האתר ולא מבינים במה מדובר, אבל מי שמכיר את זה כנראה יבין היטב למה הדברים נחסמים.
בכל זאת, אנו צופים שיהיו כאלה שלא יבינו, כמו שתמיד יש בכל תחום, ומטבע הדברים יצטערו צער גדול, במיוחד כשמדובר בפורום שהוא מאוד ממכר, וכידוע מי שמכור מאבד את שיקול הדעת כי קשה לו מאוד בלעדיו. אנו מצטערים על כך ובטוחים שכגודל הצער כך תהיה גודל הברכה בשמיעת דברי חכמים.
חשוב לנו בנטפרי לדעת שהסברנו לציבור את העניין של החסימה, ושאין תחושה שסתם חוסמים דברים ללא שיקול דעת. לכן אם אתם מאלו שמבינים נשמח שתשתפו אותנו בפניות, כדי שנדע עד כמה הדברים הוסברו כראוי.
לבושתנו ולחרפתנו נציין שהרבנים התפלאו שזה היה שאלה אצלנו. חטאנו שהתמהמנו עם הטיפול בזה עד עכשיו, ואנו מבקשים סליחה ומחילה מהציבור.
-
@א-א-1 אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@nigun
אפשר לעשות שיהיה סינון ברמה א. ב. ג.
והם יחליטו כלפי איזה רמה. ובמוסודות יחליטו איזה רמה מבקשים כדי להתקבל למוסד.
מוסד אחד יחליט א ומעלה מוסד אחר יחליט ב ומעלה.מדהים!!!
בעצם זה כבר קיים
ישנם מוסדות שמקבלים רק מי שיש לו נטפרי ויש כאלה שמקבלים גם מי שיש לו נתיב ורימון ואתרוג
וישנם מוסדות שלא שואלים בכלל על החסימהלגופו של עניין, אני מבין שכתבת את זה בציניות, כי נטפרי זה שם של רמה א' ברגע שפותחים סוג ב' וג' זה מאבד את כל השם ואין לזה שום נפקא מינה למוסדות
זה כמו ששום הכשר מכובד לא יפתח שני רמות כשרות, כי ההכשר מראש נועד למחמירים, ואם הוא מקל אז הלך כל ההכשרלא,
הבדל מהותי מאוד בין שאר חברות הסינון לנטפרי מלבד זה שהם בדרך כלל פשרניים יותר ביחס למה שפותחים באופן מכוון ובמודע, הוא מה שנפתח אצלם באופן לא מכוון וד"ל.
מסלולים שונים בנטפרי לפי השתייכות קהילתית והשקפה, יאפשרו מחד את המעלה הגדולה של נטפרי של הרמטיות והרוגע שכל דבר שנפתח נפתח במודע ולאחר בחינה וסינון ובלי פשרות (בהתאם לקוי המתאר של המסלול הספציפי), ומאידך יכילו גם את הסקאלה ההשקפתית הרחבה שיש בציבור המשתמשים הגדל מיום ליום. -
@יעקב-ישראל
כל מילה ממש
זה בדיוק מה שרציתי לשאולאם הבעיה היא חכמת נשים שקיים לפי מה שנאמר לא הרבה זמן
מדוע אא"ר נענש גם מה החיבור בין זה לזהנשמע כמו עונש קולקטיבי
-
@shimiiiii הוא ענה שזה יצר השפעה (אם הבנתי נכון א/נשים די רבצו שם וזה יצר בעיות כבר בהכל)
-
@magicode כל השאלה שלי היא האם היה שם גם ייצוג לצד השני של המטבע. לכל אותן נשים שקיבלו כל כך הרבה סיוע בנושאים שניתן לדון עליהם רק עם נשים, ולעיתים- רק עם נשים בלתי מוכרות. האם אותם רבנים ידעו כמה סבל אמיתי נמנע מנשים ע"י עצות שקיבלו שם.
אני לא מתכחשת לבעייתיות של הפורום הזה. היו שם בהחלט בעיות של השקפה, אך כאלו שניתן למנוע עם מעט רצון טוב.
ואם יש מישהו שמפקפק אני אדגיש שוב, יש נושאים שאי אפשר לדבר עליהם בגינה, עם נשים מוכרת מהשכונה. והם לא נושאים בעייתיים, הם פשוט מביכים/ מקטלגים/ נדירים ולא מספיק מוכרים וכו'. -
@shimiiiii הוא ענה שזה יצר השפעה (אם הבנתי נכון א/נשים די רבצו שם וזה יצר בעיות כבר בהכל)
מעניין קצת להבין יותר.
כמה זמן חכמת נשים קיים
ובאמת האם אפשר להוכיח מספרית שהייתה עלייה דרמטית באא"ר
מאז שקם הפורום של חכמת נשים?אלו נתונים שקל יחסית לבדוק אותם.(אם אכן הייתה עלייה דרמטית בתקופה האחרונה
אז אכן זה תשובה ראויה שמניחה את הדעת.בכל אופן ,חייב לסייג
שכל השיח בין גברים לנשים לתפיסתי היה פסול עוד מעיקרו(הוא לא פסול
כשיש שיחות טכניות,אבל הוא פסול כשהיחות הופכות להיות שיחות חולין מלאות
התלהטות)
ושאלתי היא רק מדוע נטפריי נזכרו רק עכשיו -
מעניין קצת להבין יותר.
כמה זמן חכמת נשים קיים
ובאמת האם אפשר להוכיח מספרית שהייתה עלייה דרמטית באא"ר
מאז שקם הפורום של חכמת נשים?אלו נתונים שקל יחסית לבדוק אותם.(אם אכן הייתה עלייה דרמטית בתקופה האחרונה
אז אכן זה תשובה ראויה שמניחה את הדעת.בכל אופן ,חייב לסייג
שכל השיח בין גברים לנשים לתפיסתי היה פסול עוד מעיקרו(הוא לא פסול
כשיש שיחות טכניות,אבל הוא פסול כשהיחות הופכות להיות שיחות חולין מלאות
התלהטות)
ושאלתי היא רק מדוע נטפריי נזכרו רק עכשיולא יודע למה פירשתם שהחכמת נשים השפיע על אא"ר.
אני הבנתי שהוא התכוון שמכיוון שהרבנים נכנסו לדון על חכמת נשים הם התחילו לדון על אא"ר
וכשראו מה יש שם לא הבינו איך זה היה פתוח עד היום (כמו שנאמר בהודעת חסימה)
ולכן גם זה נחסם עכשיו