מרחבים משותפים אסון רוחני
-
לא עברתי על כל התגובות, אבל רק אוכל לומר שאני אישית מכיר כמה קבוצות תמיכה שעובדים עם המרחב המשותף, ואין תועלת גדול מזה למי שצריך
-
@אשמח-לעזרה אתה אומר את זה בקטע חיובי או שלילי?
-
הדבר פשוט וברור ישנם עשרות ואולי מאות של קבוצות צ'אט שמאכלסים מאות ואלפי בני ישיבות ואברכים שמשתמשים בנטפרי והמפלט שלהם בלהעביר את הזמן ותכנים לא כשרים נמצא במקומות האלו,
לענ''ד האחריות מוטלת על נטפרי שיקחו את הענינים ברצינות ויפנו לגדולי ישראל על דבר חמור זה שהוא פירצה גדולה בעם ישראל. -
לענ''ד האחריות מוטלת על נטפרי שיקחו את הענינים ברצינות ויפנו לגדולי ישראל על דבר חמור זה שהוא פירצה גדולה בעם ישראל.
נראה לי שרוב המשתמשים סומכים על נטפרי שיש להם מספיק אחריות ורצינות שדברים בעייתיים באמת הם חוסמים ללא שום שיקולים זרים וכמו שראינו בתקופה האחרונה
-
@רודפת-צדק-והיגיון למה שלילי?
יש לך משהו נגד קבוצות תמיכה? -
@יחיד-המיוחד אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
הדבר פשוט וברור ישנם עשרות ואולי מאות של קבוצות צ'אט שמאכלסים מאות ואלפי בני ישיבות ואברכים שמשתמשים בנטפרי והמפלט שלהם בלהעביר את הזמן ותכנים לא כשרים נמצא במקומות האלו,
לענ''ד האחריות מוטלת על נטפרי שיקחו את הענינים ברצינות ויפנו לגדולי ישראל על דבר חמור זה שהוא פירצה גדולה בעם ישראל.משום מה, כל ההשמצות האלו על בחורי ישיבה ואברכים כאילו הם רק מחפשים לחטוא נשמעות לי מוזרות.
יש בעייתים כן, אבל מאות קבוצות כפול אלפי משתמשים? נו, באמת... -
@א נכון, הבעיה שנטפרי לא יודעים על קיומם של הקבוצות המדוברות אני כותב זאת בבירור.
-
@מישהו12 חלילה בחורי הישיבות הם המזרח של עולם התורה זה לא סותר שהמציאות והדור השפל של היום מעמיד הרבה ניסיונות.
-
@יחיד-המיוחד
אתה בנטפרי?
אתה מחובר לאחת הקבוצות האלו?
אם התשובה על שני השאלות היא חיובית אז מחובתך לדווח לנטפרי על זה!!! -
@יעקב-פ זה כמעט ולא יעזור לדווח כי המון קבוצות נחסמו ונפתחו מחדש לכן לענ''ד אין מנוס אלא לעשות שלנטפרי יהיה גישה לכל הקבוצות צ'אט
-
@יחיד-המיוחד
אם הם נפתחו מחדש אז תדווח שוב שיחסמו
לא נראה לי שיש כזה דבר שפותחים מחדש קבוצה שדווחו עליה שהיא לא ראויה -
@יעקב-פ לא נטפרי פותחים המנהל פותח ונטפרי לא יודעים על זה.
-
@יחיד-המיוחד
???????? -
@יעקב-פ אסביר נטפרי לא מכירים את הקבוצות אם מדווחים להם הם חוסמים המנהל של הצ'אט רואה שנחסם הוא פותח חדש בחצי דקה ומחבר את כולם חוץ ממי שדיווח עם הוא יודע מי דיווח ונטפרי כלל לא יודעים שזה נפתח מחדש.
-
@יחיד-המיוחד אבל הרי ברגע שצ'אט נחסם החשבון שהצהיר עליו לא יכול להצהיר יותר
אז מי יצהיר על הצ'אט כל פעם? -
@יחיד-המיוחד
יש כלל בנטפרי שמי שמדווח על קבוצה פסולה 'נשרף' מלדווח שוב!!! -
@צדיק-תמים נו באמת כל אחד מחזיק בכמה חשבונות ומיילים הדור של היום....
-
@יחיד-המיוחד לא רלוונטי, מדובר על חשבון נטפרי שנפתח על ידי אימות מספר טלפון בלבד
-
חבל על הזמן ועל הוויכוח אני ממליץ לנטפרי לעשות בדיקה מעמיקה מאוד בענין אני אישית קיבלתי הרבה מידע מאנשים ואברכים ובחורים שזה הדבר מהגרועים שנטפרי פותחים
אני סומך על נטפרי רק רציתי להעלות את הנושא אולי אני קצת מדומיין תעשו כפי שיקול דעתכם ורבותיכם תמשיכו להציל את עם ישראל ואולי אפשר למצוא פיתרון אמצע לא כל כל הצ'אטים ושוב אני סומך על נטפרי. -
@יחיד-המיוחד
אתה עובד במערכת הפניות?@יחיד-המיוחד אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
אני אישית קיבלתי הרבה מידע מאנשים ואברכים ובחורים שזה הדבר מהגרועים שנטפרי פותחים
בשביל הדברים האלו בדיוק יש את מערכת הפניות ששם מדווחים אפי' בלי צורך בנקודה שיש צ'אט עם מכשולות שנפתח שוב ושוב