מייל מפוקח
-
פוסט זה נמחק! -
בסופו של דבר צריך להבין שאין, אין, אין לדבר סוף
תבינו שאם יהיה מייל מפוקח אז יעבירו קבצים ב-ZIP ויעלו לדרייב וכבר יצליחו להעביר אם רק ירצו אז זה יהיה טיפה אבל ממש טיפה יותר קשה
זה מה שנכון:
קרא כאן -
-
@קראנצ-קורונפלקס אין עניין לנעול דיונים טכניים ש"מיצו את עצמם", אלא דיונים שמיצו את עצמם ואז גלשו למקומות/צורת דיבור לא מתאימים
-
נכון שאין לדבר סוף, אך הכיוון שאני שואף אליו, הוא בעיקר לקבוע מצב שלא כל כתובת יכולה לשלוח מייל לאן שעולה על רוחו, כלומר פיקוח שיחול על זהות השולחים.
מי שירצה לשלוח מייל ל'חבר נטפרי', יצטרך להיות הוא עצמו חבר נטפרי, או שהכתובת תאושר בנטפרי ע"י מילוי טופס זהות שולח,
בנוסף תנתן אפשרות שהשולחים מבחוץ יוכלו להעביר את המייל דרך רובוט של נטפרי.
בקיצור, ברור שאיני איש מקצוע, רק מפריח רעיונות.
אבל כשאין ברירה מנסים הכל.
ואליך הרב קראנ'צ גם אם אין לדבר סוף, כבר לימדונו חכמינו ז"ל "לא עליך המלאכה לגמור".
עושים מה שאפשר להוסיף גדרים וסייגים למען דורותינו. -
@פרלמן-משה אמר במייל מפוקח:
נכון שאין לדבר סוף, אך הכיוון שאני שואף אליו, הוא בעיקר לקבוע מצב שלא כל כתובת יכולה לשלוח מייל לאן שעולה על רוחו, כלומר פיקוח שיחול על זהות השולחים.
מי שירצה לשלוח מייל ל'חבר נטפרי', יצטרך להיות הוא עצמו חבר נטפרי, או שהכתובת תאושר בנטפרי ע"י מילוי טופס זהות שולח,@פרלמן-משה אתה רציני??????? תפתח חברת סינון משלך....
לדבריך צריך גם לחסום מספרים לא כשרים שלא יוכלו להתקשר לכשרים
מה אנחנו בצפון קוריאה??? אתה לוקח את זכות הבחירה לאנשים! -
@יהודה-המכבי למה מי שבחר להצטרף לקהילה מסוימת שהוגדר בה שלא יהיה חדשות, ברגע שהחדשות עוברות דרך המייל הן צריכות להיות פתוחות? מה הופך את החדשות ליותר ליגיטימיות ברגע שהן עוברות דרך המייל ולא באתר חדשות סטנדרטי?
-
@יהודה-המכבי אמר במייל מפוקח:
מה אנחנו בצפון קוריאה??? אתה לוקח את זכות הבחירה לאנשים!
בחרתי מרצוני החופשי בסינון לאינטרנט
ואני לא רוצה שיהיו בו פרצות שמבטלות ועוקרות את הסינון לחלוטיןכל מה שלא פתוח אצלי בנטפרי בתור 'אתר אינטרנט' - לא מעוניין לראות אותו אצלי במייל
-
@צדיק-תמים התשובה היא לדעתי שנטפרי זה סינון ולא מחנך,
ולכן ברגע שאדם בחר להיות במופחת סיכונים והוא מחליט לעקוף את זה ע"י מייל/אונקי/מחשב של חבר/שליטה מרחוק וכן הלאה זה בעיה שלו לא של נטפרי
לבנ"א יש בחירה ונטפרי עוזרת לו להישמר/לחסום/להתנזר ממה שהוא לא חפץ
מי שטיפש בכל זאת לא יעזור לו כלום! -
@יהודה-המכבי אני לא יודע מה לגבי מופחת סיכונים, אבל אני לא רואה סיבה שקהילה/אדם לא יוכל להגדיר שבקו אינטרנט הזה לא יהיה חדשות גם דרך המייל
וזה לא דומה למעקף על ידי שליטה מרחוק כיוון שהיום יש חדשות במייל בדיוק כמו שיש באתרים רגילים -
@צדיק-תמים למה אני לא מקבל חדשות למייל?
אולי כי לא הצטרפתי לשום קבוצה
(ובמאמר המוסגר אם תנסה להצטרף למעניינים שליחת המייל להצטרפות תחסם)
וטכנית יש אפשרות כזאת לחסום ממייל להגיע לג'ימייל?? -
וטכנית יש אפשרות כזאת לחסום ממייל להגיע לג'ימייל??
לא
אבל לא אמור להיות מסובך לעשות דבר כזה במיילים העסקיים השונים
אבל זה כבר לא יהיה חינם -
@יהודה-המכבי אם ככה למה יש אופציה לחסום אתרי חדשות בהגדרות סינון?
מי שלא נכנס בדפדפן לכתובת של אתר חדשות, לא יראה חדשות -
@צדיק-תמים זה כבר שאלה של נגישות...
בכל מקרה מה שאני טוען שבנאדם שמחובר לקבוצות חדשות
שלא יבכה למה הוא מקבל חדשות
אנחנו ילדים גדולים!
מקווה... -
בכל מקרה מה שאני טוען שבנאדם שמחובר לקבוצות חדשות
שלא יבכה למה הוא מקבל חדשות
אנחנו ילדים גדולים!
מקווה...כאמור, אותו דבר גם לגבי אתרי חדשות רגילים
בנאדם שנכנס לאתרי חדשות, שלא יבכה למה הוא מקבל חדשות
אני לא יודע לגבי מסלול מופחת סיכונים, אבל אני חושב שכן הגיוני שיהיה אפשרות לחסום את זה ברמת קהילה או הגדרות אישיות -
@צדיק-תמים נכון, נו ואז...
-
@יהודה-המכבי מה ואז? אני שואל למה אתרי חדשות אתה מבין שיש אופציה לחסום, וחדשות דרך המייל לא