שיתוף - מהירות גלישה דור 4+
-
-
@beri-zip
האם אתה על סטיק?
באיזה רשת?
איזה סטיק?
דור 4 או 5 ? -
@מפתח
לא סטיק אלא נקודה חמה מטאבלט Samsung s6 lite (למען הסר לזות שפתיים - הטאבלט עם wifree לאנדרואיד)
הרשת של הטאבלט היא דור 4+ (cat 6) שיכולה (תאורטית) להגיע למהירות כפולה בהורדה מדור 4 רגיל (300 לעומת 150)
החיבור למחשב הוא דרך wifi 5ghz -
השיתוף פה הוא לאחר שיחה שהייתה לי עם @frize37 לגבי האם יש שיפור במהירות הגלישה בדור 4+ לעומר דור 4 רגיל
@beri-zip אמר בשיתוף - מהירות גלישה דור 4+:
הרשת של הטאבלט היא דור 4+ (cat 6)
תיקון טעות - המהירות היא cat 15 שיכולה להגיע בתאוריה למהירות הורדה של 800 Mbps
-
זה המהירות אצלי עם דור 4+ עם ראוטר וואווי 5G (חיבור ה5G לא עובד) באמצע היום.
-
לפני כמה חודשים קיבלתי מ @frize37 מודם סלולרי דור 4.5 לסקירה
תכננתי לכתוב בפירוט בנושא רק שאני רואה שאני מתעכב עם זה
רק לבנתיים למי שזה רלוונטי לו זה המהירות שמגיע דור 4.5 ב019 על אנטנות של פלאפון במקום עם קליטה טובה
-
@beri-zip דגם?
-
-
@beri-zip תכתוב גם את השעות של הבדיקה
-
@yoel השעה כתובה בתוצאות הבדיקות
-
@shraga אמר בשיתוף - מהירות גלישה דור 4+:
@yoel השעה כתובה בתוצאות הבדיקות
צודק
פספסתימנסיון שלי בשעות הערב באזורים עמוסים אפשר לקבל 20 קילובייט
-
@yoel אמר בשיתוף - מהירות גלישה דור 4+:
מנסיון שלי בשעות הערב באזורים עמוסים אפשר לקבל 20 קילובייט
זה משעה 10 בערב (השעות בבדיקת מהירות זה לפי שעון גריניץ' כך שצריך להוסיף לזה שעתיים לשעון ישראל)
אגב המכשיר הזה עובד בו זמנית על כמה תדרים ככה שגם במקומות בעיתיים הוא נותן מהירויות יפות (עם קו אחד או שתים של קליטה מהירות הורדה של 20-30 מגה), עבדתי אתו במקום שבשאר הנטסטיקים היה מופיע קליטה מלאה אבל מהירות גלישה בפועל של מקסימום מגה אחת - מה שאומר שלכאורה יש שם מגבר קליטה שלא מעביר אינטרנט או משהו בסגנון ובמכשיר הזה שמתחבר לכמה תדרים ביחד זה הגיע למהירות של 30 מגה
נקודה נוספת חשובה:
בממשק שלו יש מקום שאפשר לראות לאיזה תדרים הוא מתחבר
בנושא של התדרים יש קצת חוסר במידע ברור איזה תדרים נמצאים בשימוש בפועל מה שיצא לי בבדיקות שעשיתי (יתכן שיש עוד תדרים בשימוש אבל המכשיר מתחבר מקסימום לשלש תדרים בו זמנית)
בפאלפון התחבר לתדרים
1800 (B3)
2600 (B7)
700 (B28)
בפרטנר ראיתי שהתחבר לתדרים
2100 (B1)
1800 (B3)
2600 (B7)
700 (B28)