שאלה מסחרית שכזאת...
-
רציתי לנסות לקדם את נטפרי מול ספקית נספת.
רציתי להבין את המודל הקיים כיום.אני מבין שמתמשים ישנים שנהנים מהשירות בחינם.
אבל משתמשים חדשים משתלמים על ה - VPN לאר.אל והשירותי החינמי לא קיים עוד.האם כל המצטרפים כיום מחוייבים לעבור דרך אר.אל או שניתן עדיין להתחבר לנטפרי ללא תשלום?
כי אם ניתן להחתבר ללא תשלום, לכאורה לא כ"כ יעזור לנסות להרים שירות בתשלום דרך ספקית נוספת.תודה,
-
לא הבנתי, גם אם יש (וכרגע אין כזאת אפשרות!) אופציה להתחבר בחינם דרך VPN,
זה אומר שיש לי ספק רגיל בתשלום + VPN בחינם, וזה כי RL יקר לי או בעיות אחרות שיש לי איתו.
אבל אם יהיה ספק גדול שעובד עם נטפרי אז אני יעביר את הספק הרגיל שלי אליו ואז לא אצטרך את הVPN עם הבעיות האחרות שיש בגללו.נ.ב. אני מחובר דרך ספק RL.
-
לדעתי ברור ששווה לספק לעבוד עם נטפרי.
אני, במקום רימון ואתרוג, פשוט הייתי עובד עם נטפרי ונגמר הסיפור!!
הם יכולים לקחת את אותו המחיר, והם מקבלים המון לקוחות!! -
@םןץףך אל תיהיה בטוח... כי התמיכה באתרוג או רימון, הם בעצמם הספקים ולכן הם בעצמם נותנים תמיכה... אבל בנטפרי כמובן אין תמיכה על הספקים ורק הספקים בעצמם צריכים לתת תמיכה.... ותשאל את רונן מאר אל עד איזה שעה מקבל טלפונים וכו'..... אז למה שכל ספק גדול שיש לו לקוחות רבים בלי נטפרי ירצה להכנס לזה?
-
כמה מהבעיות של RL קשורות לנטפרי. ולא לחוסר הבנה בנטפרי?
וחוץ מזה, אתה מוריד מעצמך את עול הסינון!!! אתה יכול להשוות?? -
@םןץףך מצטער, אבל אולי לא הבנתי. אתרוג ורימון לא עובדים עם שום ספק! הם הספקים בעצמם
שונה היא נטפרי שהיא לא ספקית אינטרנט אלא רק חברה שנותן שירות של סינון וצריכים ספק אינטרנט שיספק את הגלישה. ולכן אני אומר שאין שום סיבה שחברה ספקית אינטרנט גדולה ירצה להכנס לזה.... והא ראיה שבינתיים רק חברות קטנטנות עובדים עם נטפרי -
@frize37 אמר בשאלה מסחרית שכזאת...:
@םןץףך מצטער, אבל אולי לא הבנתי. אתרוג ורימון לא עובדים עם שום ספק! הם הספקים בעצמם
שונה היא נטפרי שהיא לא ספקית אינטרנט אלא רק חברה שנותן שירות של סינון וצריכים ספק אינטרנט שיספק את הגלישה. ולכן אני אומר שאין שום סיבה שחברה ספקית
CRDG AVO HCHBU AHA NFNU, NXPHEV AK KEUJU, ZV TNUR KVHU, KVO NA,KO אינטרנט גדולה ירצה להכנס לזה.... והא ראיה שבינתיים רק חברות קטנטנות עובדים עם נטפריCRD
-
סליחה המקלדת היתה על אנגלית
התכונתי לכתוב שברגע שחברה גדולה תבין שיש פוטנציאל למה שלא ירצו גם אם זה דורש מהם קצת יותר משאבים (כמובן שלא נקבל שירות אישי מרונן וישי ) -
@shukiha יכול להיות. הלוואי. אני רק כתבתי מה שכרגע נראה. ואני חושב שכולם מסכימים לזה
-
@frize37 .
מה לא ברור? דווקא בגלל שהם הספק בעצמו, שווה להם להתקין על המערכת שלהם את נטפרי. זה יביא להם עוד משתמשים.
הרי הם גובים את אותו התשלום כמו RL. ואת הסינון נטפרי מספק חינם. (כוונתי לטכנולוגיה. לא למכונה שהם צריכים להעמיד לזה).