לימוד עיצוב גרפי ותמונות של בחורות
-
שלום.
רציתי לשאול, אני התחלתי ללמוד עיצוב גרפי במכללת סולו, עשיתי שיעור אחד כבר, כשפתחתי את פוטושופ הופיע לי תמונה חיה של בחורה אפרו-אמריקאית בלבוש חורפי ושיער פזור. היה לי אפשרות לסגור את התמונות שם ככה שלא יופיע לי יותר התמונות שם אלא אם כן אני אשנה את זה. אחרי זה פתחתי את אילוסטרייטור וגם הופיע לי תמונה של בחורה מצוירת במסך הפתיחה שהתוכנה עולה ולא היה לי אפשרות לסגור את התמונה הזאת אלא רק למזער את המסך הפתיחה ככה שאני לא אראה את זה. אחרי זה כל התמונות השתנו ועכשיו אין שם יותר תמונות של בחורות, זה כנראה כל הזמן משתנה.
המורה אמר לי שאני עוד יכול לבטל את הקורס ולהזדכות על רוב הכסף ככה שאני אשלם רק את המחיר של שיעור אחד.
השאלה אולי מישהו פה יודע:
האם יש טעם לגבר חרדי ללמוד עיצוב גרפי בלי לחפף פה ושם בלראות תמונות של בחורות? -
@אור207
יש לך סינון של נטפרי??
כי לא מובן איך זה קרה...
אני גולש שנים בנטפרי ואני יכול לספור על יד אחת את התקלות בסדר גודל שתיארת -
@אור207
נטפרי מסננים את האינטרנט.
נטפרי לא מסננים תמונות הנמצאות בתוך תוכנות שמותקנות על המחשב. -
אכן.
נטפרי לא מסננים תמונות של תוכנות!
המחשב עצמו לא מוגן מבחינת החומרים שיש בו!
לגבי הפוטושופ ספציפית יש דרך לסנן אותו... או שתעדכן את הפוטושופ ל2024 וממילא התמונה שם שונה (אם אני זוכר נכון אז יש שם נמר) -
קיצור, דיברתי עם ישראל מועדת הרבנים לביצור הדת שמייצג את גדולי הדור והוא אמר לי שזה בסדר אני יכול להמשיך את הלימודים של העיצוב הגרפי ולהשתמש בתוכנות האלה, ושאפשר לסמוך על נטפרי.
תודה לכל מי שעזר או רצה לעזור...