BlueStacks יש לי סיכוי שיפתח במחשב?
-
@66291 אמר בBlueStacks יש לי סיכוי שיפתח במחשב?:
עובדה שהבלןוסטק נפתח לי
רק להוריד את MI HOME אני לא מצליחה
חייבת עזרה.בלוסטאקס זה תוכנה, היא תיפתח גם בלי אינטרנט בכלל
חנות גוגל פליי מורידה מהרשת, והיא חסומה בנטפרי -
@צדיק-תמים אם היא חסומה
אז זה אומר שאין לי אפשרות לשתמש באפליקציה MI HOME? -
@66291 זה אומר שצריך להתקין מקובץ ולא דרך החנות
https://www.apkmirror.com/apk/beijing-xiaomi-mobile-software-co-ltd/mihome/mihome-9-0-507-release/mi-home-9-0-507-android-apk-download/download/?key=ce99a9fd1e81c293764b8d49a120573e5302aeaa
קחו בחשבון שאם זה מיועד לחבר שואב רובוטי וכדומה זה לא יעבוד (לא בגלל נטפרי אלא בגלל שזה אימולטור) -
תודה
אם אני קונה טאבלט זה כן יעבוד לי? -
@66291 כנראה שכן, אני לא יכול להבטיח אבל אני השתמשתי באפליקציה הנ"ל לרובוט של שיאומי.
-
מעולה
לצורך כך אני צריכה את זה
תודה מאוד על העזרה! -
@צדיק-תמים אמר בBlueStacks יש לי סיכוי שיפתח במחשב?:
קחו בחשבון שאם זה מיועד לחבר שואב רובוטי וכדומה זה לא יעבוד (לא בגלל נטפרי אלא בגלל שזה אימולטור)
@66291 אמר בBlueStacks יש לי סיכוי שיפתח במחשב?:
אם אני קונה טאבלט זה כן יעבוד לי?
כן, יש לי את שואב האבק הרובוט של Xiaomi שנמכר באושר עד, האפליקציה בטאבלט עובדת על נטפרי. אין צורך לערוך את האפליקציה כדי להוסיף חריג אבטחה, זה הפריע לה לפעול.
נ.ב. אם יש לך את הדגם מאושר עד בחר את המיקום UK בהגדרות האפליקציה, המכשיר אינו מהיבואן הרשמי ואינו רשום בישראל. -
זאת אומרת שאם אני קונה טאבלט האפליקציה של רובוט שיאומי עובדת?
אני שואלת שוב כי אני קונה טאבלט במיוחד בשביל להגדיר את הרובוט
ואגב איזה טאבלט של נטפרי מומלץ?
תודה! -
@66291 ייתכן שאפשר להגדיר את זה גם על אימולטור בהגדרות שלו כך שיקלוט התקנים ברשת.
אבל זה כבר לא קשור לנטפרי, וקשה לי להסביר דרך פורום. תנסו לבקש ממישהו שמבין עזרה בהגדרת מצב רשת bridge -
@צדיק-תמים אני לא בטוח שזה יעבוד, כדי לחבר את האפליקציה בפעם הראשונה יש צורך ב-Bluetooth ו-Wifi Direct
-
@shloimy95 בטוח שצריך בלוטוס?
בכל אופן את זה יש בandroid-86 -
@צדיק-תמים הדגם שלי צריך Bluetooth עבור ההגדרה הראשונית כדי לחבר אותו ל- wifi. אנדרואיד-x86 כנראה יעבוד