שגיאת אבטחה באמולטור אנדרואיד MEMU
-
משתמש בו כבר כמה שנים, בתקופה האחרונה עשה בעיות, התקנתי מחדש ואני רואה שגם אחרי רוט והתקנת תעודה לפי המדריך עדיין לא עובד ובהקלטת תעבורה רואים שזה שגיאת אבטחה כלומר שהאמולטות MEMU לא מזהה את התעודה של נטפרי.
עוד מישהו נתקל?
מה ממליצים? -
מעדכן.נראה שאכן יש בעיה בגרסה 9 החדשה עם מתן הרשאות רוט והתעודה לא באמת נכנסת גם כשכתוב שהיא נכנסה.
אחרי קצת משחק והתעסקות עם ההרשאות רוט והכנסת התעודה הלוך ושוב בסוף זה תפס ועבד לאותה הפעלה אבל אחרי כיבוי והפעלה שוב התעודה לא במערכת. -
@אלי-tza אמר בשגיאת אבטחה באמולטור אנדרואיד MEMU:
מעדכן.נראה שאכן יש בעיה בגרסה 9 החדשה עם מתן הרשאות רוט והתעודה לא באמת נכנסת גם כשכתוב שהיא נכנסה.
אחרי קצת משחק והתעסקות עם ההרשאות רוט והכנסת התעודה הלוך ושוב בסוף זה תפס ועבד לאותה הפעלה אבל אחרי כיבוי והפעלה שוב התעודה לא במערכת.איך הכנסת את התעודת אבטחה?
ניסית לפנות למערכת הפניות? -
@אהרן-שובקס אמר בשגיאת אבטחה באמולטור אנדרואיד MEMU:
אחרי קצת משחק והתעסקות עם ההרשאות רוט והכנסת התעודה הלוך ושוב בסוף זה תפס ועבד לאותה הפעלה אבל אחרי כיבוי והפעלה שוב התעודה לא במערכת.איך הכנסת את התעודת אבטחה?
בדיוק כמו במדריך.
אני עושה את זה לא בפעם הראשונה ולא השניה ובכללי הטכניקות האלה לא זרות לי. לא סביר שעשיתי משהו לא נכון.מה שכן אאל"ט קפצה הודעה של google play משהו על זה שהיא התערבה וסידרה את ההרשאות לאפליקציות.
עוד משהו זה שגם בפעם הראשונה לא קפצה לי שום הודעה של superuser אבל root certificate manager הודיעה בפתיחה שיש לה הרשאות רוט מלאות. (כשביטלתי רוט בהגדרות היא הודיעה שאין לה הרשאות רוט)ניסית לפנות למערכת הפניות?
לא, כי סברתי שזה לא בעיה שלהם שעדכון של MEMU עושה בעיות ברוט ולכן א"א להכניס תעודה.
בכל מקרה הבנתי שבכללי הם שולחים להתקין ldplayer. -
בכל מקרה הבנתי שבכללי הם שולחים להתקין ldplayer
בגירסאות החדשות האימולטור של LD עקף את MEMU
להתקנה אופליין:
https://www.ldplayer.net/other/version-history-and-release-notes.html -
@יוסי-מחשבים תודה על ההמידע המועיל!
במה הוא עקף?
מה שבעיקר חשוב לי זה קלילות כי אני מריץ אותו על i5-8265 שזה עוד סביר, אבל עם 8GB ram בלבד. -
במה הוא עקף?
תנסה ותראה
אמור לעקוף גם בקלילות, הוא נפתח במהירות, ובלי באגים.