בינה מלאכותית בנטפרי
-
כבר הרבה זמן אפשר להבין ולהתבונן בדבר פשוט, העולם הולךלכיוון בינה מלאכותית.
מייקרוסופט גוגל ודומיהם הולכים על זה בכל הכח.
לא רק בתעשייה אלא רק בשימוש היומיומי.
אפשר לומר דבר אחד פשוט - יש אינטרנט - ויש משהו חדש בעולם בינה מלאכותית - זה לא דומה זה אחר לגמרי, עכשיו זה נראה דומה, בשנים הקרובות זה לא יראה כבר דומה.
במה זה נוגע לעיניינו - נטפרי?
כידוע לכולם האינטרנט נראה אחרת לפני נטפרי ואחרי נטפרי, ההצלה של נטפרי לא עוסקת בעוד אחד ששם חסימה, אלא שינוי בתפיסת הראש איך צריך להיות האינטרנט למי שנצרך לכך.
חושבני שאמנם יש בנטפרי אתרי בינה מלאכותית וכדומה שפתוחים, אבל יש להתכונן מבעוד מועד לצונאמי שענק שעומד להגיע בשם הבינה מלאכותית, לפני שנזכר מאוחר.
לעלות לרבנים היום להסביר את הנחיצות, ולשאול אותם את הדרך אשר יורונו.
כתבתי זאת למי שמבין, אני ידע שיהיה כאלה שיאמרו הכל בסדר, לא לכם כתבתי זאת!
כתבתי לאלה שיש להם עיני החכם - שרואה את הנולד, ולא רק את מה שיש מונח לפניו. היו ברוכים. -
@avishalom
אגב בינה מלאכותית לא צריכה לעבוד באופן מקוון, היא עובדת גם בסביבה לוקאלית על שרת ייעודי,
אתה יכול להסתכל על זה כתוכנה במחשב,
כך שלא ברור לי שהשלכות והבעיות שלה קשורים לנטפרי שהיא חברה שמסננת את הרשת, -
@מן-המודיעין אמר בבינה מלאכותית בנטפרי:
ביום שבו תוכנות מחשב "ייצרו" את האינטרנט באופן לוקאלי נהיה מוכרחים סינון על התוצרים שלהן, או לחילופין על ה-data שהן מבוססות עליו
-
מה המדיניות כיום של נטפרי בנוגע לשימוש בבינה מלאכותית?
אני צריך לצרכי עבודה. -
אני חושב שברור שזה לא רק איזה תוכנה, זה עולם וירטואלי חדש ומסוכן, שחייבים יראי השם להתכונן אליו, ונטפרי יכולה להיות הבמה לכך.
-
@avishalom אמר בבינה מלאכותית בנטפרי:
אני חושב שברור שזה לא רק איזה תוכנה, זה עולם וירטואלי חדש ומסוכן, שחייבים יראי השם להתכונן אליו, ונטפרי יכולה להיות הבמה לכך.
אתה לא צודק.
הAI הפך ללוקאלי לגמרי.
אתה יכול להוריד מחולל תמונות למחשב.
מתרגם למחשב.
מתמלל למחשב.
מסתבר [אם כי לא בדקתי] שיש גם צ'ט בוט למחשב.
יש את זה גם באתרים, וזה יותר מהיר, אבל זה כמו ממירי PDF. יש באתר ויש בתוכנה. -
@ברצינות אמר בבינה מלאכותית בנטפרי:
ביום שבו תוכנות מחשב "ייצרו" את האינטרנט באופן לוקאלי נהיה מוכרחים סינון על התוצרים שלהן, או לחילופין על ה-data שהן מבוססות עליו
לא כתבתי שלא צריך, רק שזה לא הייעוד והפלטפורמה של נטפרי שהיא מסננת את המרשתת ולא את התכנים שנמצאים במחשב שלך,
ולכן לא ברור לי אם יש טעם שהם יתמצעו לתחום זה, מכיוון שזה לא התחום שלהם, ובדר"כ תפסת מרובה לא תפסת.. -
@ברצינות אמר בבינה מלאכותית בנטפרי:
לא כתבתי שלא צריך, רק שזה לא הייעוד והפלטפורמה של נטפרי שהיא מסננת את המרשתת ולא את התכנים שנמצאים במחשב שלך,
ולכן לא ברור לי אם יש טעם שהם יתמצעו לתחום זה, מכיוון שזה לא התחום שלהם, ובדר"כ תפסת מרובה לא תפסת..אני לא רואה איפה כתבתי שזה התפקיד של נטפרי
זו האחריות שלנו לדאוג לסינון לכל מקור תוכן שאנו צורכים שעלול להיות בו סיכון
אני מאמין שלנטפרי יש את הכלים והיכולת לתת פתרון גם בתחום הזה