ניתוקים מהרשת
-
האם מישהו יש לו גם בזמן האחרון ניתוקים כל הזמן או שזה בעיה אצלנו. בזמן האחרון זה קורא בתכיפות גבוהה מאד.
אם זה לא בעיה אצלנו אולי יפתחו כאן אשכול עם עדכונים כל פעם שזה קורה -
@dudu-0 האם ניסית לפנות לספק הרשת שלך?
-
אם תרצה לסייע לעצמך או לאחרים, אתה אמור לציין:
אם יש לך חיבור נייח או סלולרי.
אם נייח, אז סיבים או נחושת? חיבור קווי או אלחוטי? של מי התשתית? מי הספק? מה המהירות שאתה מחובר אליה?
אם נייד, איזה חברה סלולרית? דרך מי התחברת? איזה סוג ראוטר? מה הדגם המדוייק? חיבור קווי או אלחוטי? איך הקליטה באיזור שלך?וכל פרט נוסף שתציין יסייע להבין
-
@yoel אמר בניתוקים מהרשת:
יש לך מטרה כלשהי בפתיחת האשכול??
כן
אם יש לך חיבור נייח או סלולרי.
אני מחובר ליוסי תקשורת נייד. דרך סטיק [שמחובר למטען ואני מתחבר אליו דרך ווי פי ככה שאין תזוזות וכו׳] זהו.
מה המהירות שאתה מחובר אליה?
לא יודע בדיק אבל כשמחובר רץ מאד בלי שום איטיות
אם נייד, איזה חברה סלולרית?
סלקום. לפי המוכר באיזור שלנו זה הקליטה הטובה ביותר.
דרך מי התחברת?
???
איך הקליטה באיזור שלך?
מצויינתֿ.
כי מה שכתבת לא מועיל בכלום וסתם גורם לבלאי למקלדת שלך ולפגיעה באיכות הסביבה...
מה העניין להגיב ככה?
לגופו של ענין: היה איזה שתי פעמים שהודיעו בנטפרי על בעיות אצל ספקים שונים השאלה למה זה קורה בתכיפות כה גבוהה. או שבאמת יש איזה בעיה אצלי.
-
@dudu-0 כדאי לפנות לתמיכה של יוסי תקשורת, יש להם תמיכה טובה.
הם יכולים לבדוק אם זו בעיה בקו, ולאפס אותו.
במידה וזו לא בעיה בקו, ייתכן שהנטסטיק שלך כבר לא בכושר, או מתאם הוייפיי במחשב. -
@dudu-0 אמר בניתוקים מהרשת:
אני מחובר ל.... נייד. דרך סטיק [שמחובר למטען ואני מתחבר אליו דרך ווי פי ככה שאין תזוזות וכו׳] זהו.
יש מצב שזה קשור לזה בטח אם זה מעליאקספרס (אצלי זה היה כך, עד שפשוט הפסקתי עם זה).
-
-
לשאלתכם..
כמי שעוסק בתמיכה טכנית אני כל פעם מופתע מכך שאנשים פונים לעזרה ואפילו לא טורחים לציין דברים בסיסיים
ולא צריך להיות מומחה לתמיכה טכנית כדי להבין אלו דברים בסיסיים לציין.
(אני לא מצפה שתציינו מראש את כל השאלות שכתבתי אבל לפחות תתנו משהו מינימלי שיתן כיוון)
הדברים נכתבו מתוך מעט ציניות וחלילה לא מתוך כוונה לפגוע. ראיתי שאולי נפגעתם אז מחקתי ואני מתנצל.@dudu-0
לא ציינת את דגם הראוטר (נטסטיק) הקדימו אותי וכתבו לך שיתכן שזה מזה
תנסה להחליף אותו ותראה אם מסתדר -
תודה לכל המסייעים אבל שמתי לב שאחר י שהעברתי מקום לשקע אחר זה לא קורה אלא זה קורה לי דווקא ממקום אחד בבית כנראה זה מחוסר קליטה אחרת אין לי אפשרות להסביר את זה. מה שמוזר ולכן לא עליתי בתחילה כי כשזה לא מנותק זה ממש רץ בלי איטיות בכלל וממ״נ אם יש חוסר קליטה זה לכאורה אמור להיות איטי.