צאט ספאם
-
-
@יוסף-fvi1
תאמת שניתקלתי בזה עכשיו
משהי הזמינה אותי לצאט
וזה בספאם
וכל פעם שאני מנסה להכנס לזה זה רושם לי אי אפשר להתחבר לצאט זה
אתה בטוח שזה קשור לנטפרי???????
מרחבים משותפים עם קישור אני מצליחה להכנס -
יכול להיות שזה צ'אטים שחסומים בנטפרי מלבד זאת שהם הגיעו לספאם?
-
-
@א-פ-1 אי אפשר לצלם את השגיאה כשמנסים להתחבר מההזמנות ספאם פשוט הכל נתקע וצריך כל פעם לרענן את הדף
-
@קובי-עלום גם לך זה קורה?
בכל אופן אפשר ליצור טיימר לצילומ
-
@א-פ-1 כן, ועד כמה שהבנתי זה קורה לעוד המון אנשים, ישנה קבוצה של אנשי בית שמש שנפתחה מחדש וכל חברי נטפרי לא מצליחים להתחבר כי ההזמנה עברה לספאם
-
@קובי-עלום זה שההזמנה עוברת לספאם, לא נראה לי קשור לנטפרי...
-
@א-פ-1 נכון, אבל זה שאי אפשר להתחבר מתוך הספאם זה אולי כן קשור, עובדה שזה קורה רק למשתמשי נטפרי כפי שהבנתי מנהל הקבוצה.
-
@א-פ-1 אז ככה
נכנסתי מחסימה אחרת לצאט בספאם
והצלחתי להכנס
אז זה אכן קשור לנטפרי!!
ולא היה בהודעה שום בעיה!!! -
@א-פ-1 נכון זה לכולם אבל נטפרי לא יכולים להגיע לזה........
-
@וואלה אותו צאט שנכנסת אליו מחסימה אחרת פתוח בנטפרי?
זה יוכל לעזור להצביע האם הבעייה קשורה לכך שהצאט שנמצא בספאם חסום בנטפרי, או שיש בעייה כללית בנטפרי בכל צאט שנמצא בספאם. -
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בצאט ספאם:
זה יוכל לעזור להצביע האם הבעייה קשורה לכך שהצאט שנמצא בספאם חסום בנטפרי, או שיש בעייה כללית בנטפרי בכל צאט שנמצא בספאם.כן בדיוק
נכנסתי מחסימה אחרת וזה נפתח לי ויכולתי להגיב
אני לא יודעת מה הבעיה בדיוק כשאני ניסיתי להכנס זה כותב לי שיש שגיאה ולא ניתן לטעון
עכשיו כל פעם שנכנסתי למייל בשניות הראשונות זה יענו כותב שיש לי הודעה חדשה ואחרי זה זה נאבד ואז שחיפשתי מצאתי בספאם -
@יוסף-fvi1 ממנהל קבוצת צ’אט נודע לי שאכן ישנה תקלה מבחינה זו בנטפרי והם עובדים לפתור את זה. כך לטענתו אני לא בדקתי אישית אבל זה מסתבר.
-
התקלה מתרחשת משום שנטפרי חסמו את האפשרות לתצוגה מקדימה של הצ'אט,
ומכיון שלהזמנות שנמצאות בספאם א"א להתחבר ישירות, אלא רק תצוגה מקדימה ואז להתחבר, הג'ימייל נתקע. -
-
זה יוכל לעזור להצביע האם הבעייה קשורה לכך שהצאט שנמצא בספאם חסום בנטפרי, או שיש בעייה כללית בנטפרי בכל צאט שנמצא בספאם.כן בדיוק
נכנסתי מחסימה אחרת וזה נפתח לי ויכולתי להגיבהאם אחרי שנכנסת לצ'אט בחסימה האחרת, הוא כעת נפתח גם על גבי רשת נטפרי?
-
@צדיק-תמים אמר בצאט ספאם:
נכנסתי מחסימה אחרת וזה נפתח לי ויכולתי להגיבהאם אחרי שנכנסת לצ'אט בחסימה האחרת, הוא כעת נפתח גם על גבי רשת נטפרי?
כן ברור
אחרי שפתחתי אני יכולה לראות את הצאט -
@צדיק-תמים אמר בצאט ספאם:
יכול להיות שזה צ'אטים שחסומים בנטפרי מלבד זאת שהם הגיעו לספאם?
אין שום קשר
עד היום אם זה היה חסום אז היה רושם שחסום או משהו אחר
כרגע שפותחים תצוגה מקדימה של קבוצה הוא מרענן כזה
ואז נסגר וצריך לרענן את כל העמוד מחדש בשביל שיעבוד המייל
ואגב אצלי זה בכל הקבוצות ולא רק בספאם -
נעשה קצת סדר:
1. עד לאחרונה כשמשתמש נטפרי היה לוחץ על קישור לקבוצה שהוא עוד לא הצטרף אליה הוא היה מקבל סוג של פופ-אפ עם Preview של הקבוצה.
2. אם הקבוצה הייתה מסומנת בתור ספאם בגוגל היה מוצג לו אזהרה מסוימת (מגוגל, ללא קשר לנטפרי) אבל היה לו את היכולת להצטרף בכל זאת.
3. לאחרונה נטפרי חסמו את הגישה לתצוגה מקדימה של קבוצות צ'אט. באופן כללי.
הפתרון היה להיכנס לרשימת המרחבים ושם יש אופצייה להצטרף לקבוצות בלחיצה - ללא צורך בתצוגה מקדימה - בכתובת הבאה #browse/chat/q=.
4. סעיף 3 אינו תקף לקבוצות שגוגל חושדת שמדובר בהם בספאם, כיוון ששם חייבים להיכנס לתצוגה מקדימה. והנ"ל כאמור חסום בנטפרי.
כעת משתמשים המעוניינים להצטרף לקבוצות צ'אט החשודות כספאם אינם יכולים להצטרף בכלל בנטפרי.
(אינני יודע אם זה מהלך מכוון אן באג, פשוט קראתי את השרשור וראיתי את חוסר ההבנה של המשיבים.)