cnbc
-
רציתי לדעת למה לא פותחים טת האתר
https://www.cnbc.com/world/?region=world
הוא האתר החשוב ביותר כלכלית.
לפחות את המלל אפשר לפתוח הוא תוכן לגמרי -
רציתי לדעת למה לא פותחים טת האתר
https://www.cnbc.com/world/?region=world
הוא האתר החשוב ביותר כלכלית.
לפחות את המלל אפשר לפתוח הוא תוכן לגמריאין מה לעשות , תישלח פניה!
-
שלחתי לא רוצים לפתוח את האתר. אני יודע איך האתר נראה אין בו בעיות מיוחדת.
ומאוד מפריע לי שדברים מקצועים מאוד קשה לפתוח לעומת חדשות או בידור שפתוח מאוד -
@איר
לעיתים תוכן מקצועי מאוד קשה לסנן אותו הרבה יותר מאתרי חדשות וכדו'
אולי לכן לא פותחים
תוכל לשאול במערכת מה הסיבה לחסימה -
השבוע ביקשתי לפתוח איזה פורדסקט כללי באנגלית ( שמראיינים את אחד מנציגי הפד)
קבילתי תשובה שלא פותחים פודקסט שהוא לא חרדי.
כאילו עשינו אינטרנט בשביל נושאים מקצועים ואת הנושאים המקצועים לא פותחים לנו אבל כל מה שהוא לא מקצועי פתוח. -
@איר
שוב כמו שכתבתי
נושאים מקצועיים מסובך עד קשה מאוד לפתוח
פודקאסטים ממקור לא חרדי אי אפשר לבדוק טכנית מכיוון שיש שם המון חומר שלא לרוח ישראל (אני שומע מפעם לפעם) ואי אפשר להושיב בודק\בודקת לבדוק אותם
וגם אחרי בדיקה הרבה פעמים נמצא שהיה תוכן לא טוב -
לא בשביל זה באנו? בשביל לפתוח תוכן מקצועי
-
@איר
אני אכתוב שוב
תוכן מקצועי קשה ולעיתים קשה מאוד לפתוח (דווקא בגלל שהוא מקצועי - למשל בעיית אבטחה רוב האתרים המקצועיים לא יכולים להיפתח בנטפרי בגלל יותר מידי בקשות HTTP שמגיעות מאותו IP מה שמזוהה באתר [בגלל שהוא מקצועי] כרובוט, ועוד למשל באתרים מקצועיים לרוב התוכן לא נמצא בצד הלקוח אלא בשרת כלשהו ורק נמשכים לדפדפן הפרטי ע"י JS ואז התוכן לא יכול לעבור דרך הסינון, עוד למשל יש אתרים שמטמיעים וידאו או פרסומת באתר אבל בקוד הם לא מזוהים כוידאו או כפרסומת ואז לא ניתן לסנן אותם, וכו' וכו' על זה הדרך)
אתרי חדשות ברובם כתובים רגיל בצד לקוח ולא קשה בכלל לסנן אותםולא, נטפרי לא הוקמה בשביל לפתוח תוכן מקצועי לא כשר, נטפרי הוקמה כדי לסנן את האינטרנט עד כמה שיכול בן אנוש
בהצלחה בהמשך החיים
נ.ב. כל התוכן בפוסט נכתב על דעתי האישית בלבד ואני מודיע שלא בדקתי לפני שכתבתי את הדברים
כל הנכתב לעיל הוא רק כדי לשבר את האוזן להסביר לשואל למה שאלתו לא נכונה
מתנצל בפני כל מי שהבין מה כתבתי אבל לא הבין איך זה קשור -
@יעקב-פ כתבת פה הרבה הנחות טכניות שלא נכונות ואני לא יודע על מה מתבססות. לדוגמה שיש לנטפרי בעיה עם סינון אתרים דינמיים (SPA).
-
@צדיק-תמים
ערכתי בפוסט למעלה -
האתר של CNBC לא מכיל אך ורק חדשות פיננסיות. יש שם עוד הרבה מאוד תוכן שאני שמח שנטפרי חוסמים.
"אתר חשוב" זה לא מצדיק פתיחה.
יש המון אתרים "חשובים" מאוד שנטפרי חוסמים.
רייטינג של אתר ברשת הוא לא קובע התאמה לבן תורה.סתם נקודה למחשבה, האם אתה אישית מוכן לקחת אחריות על תוכן האתר? האם אתה תסכים להדפיס את כל תוכן האתר ולחלק בחיידרים ובתי יעקב?
נטפרי נושאים באחריות עצומה! כל אתר שפותחים מאפשר גישה למאות אלפי אנשים טובים וטהורים שעלולים ח"ו להיכשל. לפני שבאים עם טענות כדאי לנו המשתשמים להבין את האחריות הגדולה. -
בyahoo פתוח רק yahoo finance גם בcnbc אין סיבה לא לפתוח את החלק הכלכלי.
וכן באתרים כלכלים פתוח תוכן מקצועי שרוב שמי שלא עוסק בתחום לא יבין ואין שם בעיות כשרות מיוחדות.
הנקודה היא שהציבור מכניס אינטרנט הביתה בשביל צרכי פרנסה ואז הוא נכנס למלכודת כי מה שנצרך לו לא נפתח ומה שלא נצרך לו כמו ברדק או ספורט אקסטרים נפתח לו חופשי.
אנחנו מאוד מעריכים את זה שיש הכשר ואת העבודה שעובדי נפטרי עושים.
אבל אם כל זה צריך לשים את הבעיה על השולחן, בין עם הבעיה מגיעה מי בעיה טכנולוגית או מבעיה של תפיסה או אפילו בשוגג.
צריך לפתוח יותר תוכן מקצועי -
@איר אתה בטוח שאתה גולש על נטפרי???
ברדק ספורט אקסטרים???
אולי באמת הגיע הזמן שתתחברו לנטפרי ותהנו מסינון מצוין....
כמובן שברדק לא יהיה אבל לא נורא....