מייל נטפרי - כשר
-
תגובה: מייל נטפרי
דבר ראשון
לכל המגיבים בנושאים הקודמים - תעצרו !!!
גם אם אתם חושבים שאתם לא צריכים את זה וגם אם אתם חושבים שאף אחד לא יסכים לשלם על זה!
אתם טועים ובגדול - ובבקשה גם אם אתם לא סוברים ככה - פשוט אל תגיבו !!! מסיבה פשוטה אתם יכולים להמשיך ולהשתמש בג'ימייל - אף אחד לא מתכנן ורוצה לחסום אותכם ואף אחד לא ייאלץ אותכם להחליף כתובת מייל! - אז פשוט מי שנושא זה לא מדבר אליו שלא יגיב!!!נושא זה מיועד למי שכן חושב ככה, וכן חושב שזה מאד מאד חשוב
ובבקשה הצביעו כמה ששיותר בעד והגיבו לנושא זה עם רעיונות והצעות
ע"מ שנטפרי ירגישו שזה חשוב ורצוי !!ועכשיו לעניינו:
אין ספק שהמייל במתכונתו כהיום הוא בעייתי מאד- כמעט ואין אנשים שלא מקבלים הודעות ספאם, אפ' מי שמסיר את עצמו כל היום מרשימות תפוצה עדיין מקבל מידי פעם הודעות מרשימות תפוצה
- תמיד תמיד תוכל לקבל קבצים במייל או בדרייב ולהורידם למחשב - החל מקבצים כשרים וכלה בקבצים הכי גרועים שקיימים בעולם וד"ל
- קבוצות צ'אט - אפ' של החברים הכי טובים וכשרים מעבירים תוכן של בזבוז הזמן, וקשה להתנתק מהם
- נכון וצודק כל מי שאומר אל תכנס, תמחוק כל מייל שמגיע וכו' - אבל זה ניסיון ואם ניתן לפתור אותו
אני בטוח שהרבה מאד אנשים ייצטרפו למיזם
וכן הכי חשוב! אנחנו כציבור חרדי ירא שמים רוצים להתבדל, וכמו שאנו לא מוכנים לוותר על הקומה הכשרה כי זאת גאוותינו, אז אנחנו גם צריכים לייצר קומה כשרה של מייל - כי רק זה ישמור עלינו מהבאים לכלותינו
וכמו שנטפרי הצילה את הציבור החרדי מסכנת האינטרנט הכללי - כך יוכלו גם להציל ולבדל אותנו מבעיית המיילומכאן לפתרון:
כמו שכבר כתבו רבים וטובים לפניי - אני לא יחזור על כל הנכתב בנושאים אחרים - כי הרעיון מובן וברור!!!
אני רק אדייק:- ברור שיש הרבה מאד אנשים שישלמו כמה שקלים בכל חודש ע"מ לצרוך מוצר כשר
כמו שמשלמים על נטפרי, טלפון כשר, בשר ועוף כשר, וכו' וכו' זה לא פחות חשוב ואפ' הרבה הרבה יותר - כמובן שככל שיותר אנשים יתחברו וירצו את המיזם נטפרי יוכלו לפתח את הפלטפורמה בצורה מיטיבית ונוחה והכי קרובה לנוחות של ג'ימייל הכל תלוי בנו - הצרכנים
ונכון ראיתי שכבר היה על נושאים בעבר וקראתי את כל התגובות
אבל אל תתנו לנושא לדעוך
פשוט הצביעו ברגליים - וכך נייצר את המהפכה הבאהבשם ה' נעשה ונצליח
-
@סטייל אקוה שלא תקפידו על מה שעברתי על ה "תעצרו!", אבל מה הענין קשור דוקא בנטפרי? האם נטפרי כמות שהוא כבר בתכלית השלימות? יש הרבה יותר מדי שיש לתקן ולשפר, ובכן הענין הזה בודאי שטוב הוא, אבל יש עוד הרבה עסקנים בכלל ישראל ויותר טוב שאחרים יתעסקו בזה ולא נטפרי כנלענ"ד
-
הפוסט הזה לא תואם את כללי הפורום.