גוגל חושבים שאני רובוט ולא נותן לי לעשות חיפוש
-
עשיתי חיפוש פשוט בגוגל וקיבלתי את הבדיקה של התמונות, נכשלתי בבדיקה ועכשיו הוא לא נותן לי להיכנס כלל.
עוד מישהו נתקל בזה? יש פתרון?תודה רבה
-
@n_נתי תנסה לאתחל הנתב שלכם, זה יכול לגרום שתקבלו IP חדש ואז גוגל לא יכיר אתכם..
-
@מד אמר בגוגל חושבים שאני רובוט ולא נותן לי לעשות חיפוש:
@n_נתי תנסה לאתחל הנתב שלכם, זה יכול לגרום שתקבלו IP חדש ואז גוגל לא יכיר אתכם..
לא בנטפרי
-
@n_נתי נסה לפנות לספק האינטרנט שלך
-
@ברצינות אולי הם נכונים בטענתם.. (זה יכול להיות לפעמים..) הם כותבים בהציטוט שהבאת שהמחשב שלכם או איזה מכונה שבהרשת שלך מתקשר להאתר של גוגל באופן קבוע ולזה הם חושדים שיש כאן איזה רובוט.
לפעמים יתכן שיש איזה מדפסת וכדו' שעושה זה, האם חברת לאחרונה איזה מחשב או מכונה חדשה להרשת שלכם? -
@ברצינות אולי הם נכונים בטענתם.. (זה יכול להיות לפעמים..) הם כותבים בהציטוט שהבאת שהמחשב שלכם או איזה מכונה שבהרשת שלך מתקשר להאתר של גוגל באופן קבוע ולזה הם חושדים שיש כאן איזה רובוט.
לפעמים יתכן שיש איזה מדפסת וכדו' שעושה זה, האם חברת לאחרונה איזה מחשב או מכונה חדשה להרשת שלכם?עכשיו זה עובד לי.
לא חיברתי מכשיר חדש לרשת.
אולי זה קשור שהמחשב שלי היה מחובר לרשת אחרת בימים האחרונים וגם השתמשתי ב VPN ברשת השנייה? -
@n_נתי אמר בגוגל חושבים שאני רובוט ולא נותן לי לעשות חיפוש:
לפעמים יתכן שיש איזה מדפסת וכדו' שעושה זה, האם חברת לאחרונה איזה מחשב או מכונה חדשה להרשת שלכם?עכשיו זה עובד לי.
לא חיברתי מכשיר חדש לרשת.
אולי זה קשור שהמחשב שלי היה מחובר לרשת אחרת בימים האחרונים וגם השתמשתי ב VPN ברשת השנייה?נראה לי שאמחק cookies מהדפדפן
-
@n_נתי למה? כבר עובד, לא?
@צדיק-תמים אמר בגוגל חושבים שאני רובוט ולא נותן לי לעשות חיפוש:
לא בנטפרי
למה לא? אם מחמת מה שכתוב פה, הלא כתוב שם
(אפשרי גם IP פנימי), או יסדר פתרון אחר לזיהוי ייחודי של כל קו.
איני יודע מה הם עושים למעשה, אתה יודע? -
@מד דיברתי על המצב בפועל למיטב ידיעתי