תמיכה מרחוק - רק לקבל
-
יוצא לי הרבה לעזור לאחרים בעניני המחשב בכלל ובהסינון בפרט ויש מהם שמוגדר להם רשימה לבנה ותמיכה מרחוק חסום להם כדי שלא יהיה להם גישה למחשבים אחרים, וכמה פעמים זה טורח גדול לעזור להם בלי התמיכה מרחוק.
מישהו יש לו רעיון איך לחסום רק ההתחברות "לתת" תמיכה אבל לא "לקבל"? דהיינו שיתאפשר לאחרים להתחבר להמחשב שלו אבל הוא לא יוכל להתחבר למחשב אחר?
באנידסק ובטים ויואר א"א להגדיר ככה, רק או שהם פתוחים הן לתמוך ליתמך או שחסום לגמרי.
היודע איזה פתרון לזה אכיר לו טוב, ייש"כ -
@מד הגיוני שבשליטה מרחוק של נטפרי עצמם אפשר לעשות את זה כיוון שההתחברות היא דרך הדפדפן ולא באותה תוכנה, אבל לא בדקתי
-
@מד
אכן, כפי שציין @צדיק-תמים
במסלול מצומצם,
פתוח רק התמיכה של נטפרי,
דרך ההתחברות מרחוק של נטפרי,
ולא התחברות למחשבים אחרים. -
@israelv @צדיק-תמים זה אני יודע, אבל כל מי שכבר ניסה להשתמש עם השליטה מרחוק של נטפרי יודע שכמעט שיותר קל להיפגש עם הנתמך מלתמוך מרחוק, השליטה מרחוק של נטפרי ממש א"א להשתמש בה שימוש רגיל, ומיועד רק כשהסינון חוסם הכל וליכא דרכא אחרינא, אקווה שיש עוד פתרון. ייש"כ מראש
נ. ב. במסלול מצומצם אמת שאין תוכנה אחרת, רק אני מדבר באלו שהם במסלולים אחרים וברשימה לבנה -
@מד נפל לי רעיון אך צריך לזה שיהיה להנתמך IP ציבורי, יש כמה אופנים איך לעשות זה, מישהו יודע איזה דרך העובד עם נטפרי?
-
@מד מבקשים את זה מהספק, זה עולה 15-25 ש"ח לחודש תוספת תלוי בספק
-
@צדיק-תמים אפשר גם בחנם, ראה כאן או כאן