אתר https://sourceforge.net/directory/ שנחסם לשימוש
-
@מד ניסיתי ולא עובד לי, לא שואל אותי כלום לגבי קבלת עוגיות, איני יודע מה גורם לזה, אתה בוינדוס 11 עם כרום ?
-
@israel218 כן, אם לא שואל אותך לגבי קבלת העוגיות נראה שלא נמחק העוגיות כראוי, תנסה עוד הפעם ואח"כ לא תרענן את הדף רק תסגור כרום ותפתח שנית
-
-
@מד טוב איני יודע אצלי לא עובד גם אחרי כמה וכמה פעמים, כנראה ההגדרות בכרום או משהו לא שוות, בכל זאת תודה על העצה
-
@israel218 אולי תמחוק כל העוגיות של כרום כאן chrome://settings/clearBrowserData
אגב בגלישה בסתר זה עובד? -
@מד גם מחיקת כל העוגיות לא עזרה, וגם בגלישה בסתר נתקע אותו דבר כמו שכתבתי לעיל אף שלא אמורות להיות עוגיות
-
@israel218 החלון הירוק של קבלת העוגיות עולה אצלכם בגלישה בסתר?
-
@מד לא אין שום חלון ובקשה לעוגיות שנפתח, ישר שפותח את האתר מופיע זה
-
@israel218 כעת איני רואה התמונה מחמת שלא חזר מבדיקה עדיין, אבל אולי תנסה בדפדפן אחר
-
@מד גם זה כבר ניסיתי, הדבר היחיד שאני מעלה בדעתי אולי מסלול החסימה שונה, יש לי מסלול מופחת סיכונים ויכול להיות שהאתר מזהה מיד את החסימה
-
@israel218 יש לי ג"כ המסלול הזה, מעניין מה ההבדל בינינו. אני אחכה עד שהתמונה שהעלית תיפתח.
-
@מד דרך אגב, שמתי לב כעת שהשיבוש של האתר שהם עושים זה רק שיבוש התצוגה הם הגדילו את כל התמונות לגודל גדול מאוד, אם מדפדפים למטה הרבה ניתן לראות את ההורדות
-
@israel218 נכון, אבל זה כמעט בלתי אפשרי לחפש שם התוכנה המבוקשת באופן זה
מעניין מאוד למה אין עולה לך החלון לקבלת העוגיות, האם ניסת גם בחלון אורח? זה יותר חזק מגלישה בסתר