המלצה על מערכת מצלמות שיעבוד חלק בנטרפי
-
@israel218
עזרת מאוד!!אם תוכל להכניס לויקי תבורך
במקביל בטח ישמח אותך לשמוע שניתן לצפות מהמחשב עם תוכנה ייעודית רשמית וללא צורך באמולטור
-
@yoel בשמחה
אני מכיר את התוכנה וכבר ניסיתי אותה, היא עובדת חלקית לא עם כל האופציות, והחסרון העיקרי שלה שהיא מיוצרת בהודו ותומכת רק במצלמות שמשווקות שם(זה גם מה שטענו לי בתמיכה של שיאומי), כלפיי זה אומר רק שתי מצלמות c200 c500 pro -
-
@israel218 יש לי מצלמות C200 מקומיות (כמדומני יבואן רשמי)
ועובד לי מעולה (לא בנטפרי. לא בדקתי בנטפרי) -
@yoel נראה לי שדברי לא היו מובנים מספיק, לא התכוונתי מצלמות של יבואן הודו, כל השרת גלובלי עובד עם אותם כתובות אותו דבר, הכוונה רק מצלמות שהביאו לשווק בהודו הכניסו אותם לתוכנה וכתבתי שזה כולל את ה-c200 ו-c500 pro, דהיינו בדרך כלל זה כולל את המצלמות הביתיות
ניסיתי גם קצת עם שינוי הגדרות של קובץ התוכנה להוסיף את המצלמות האחרות, יש לזה כמה ניסויים ברשת, אני אישית לא הצלחתי
-
@israel218 אני לא יודע כמעט כלום על מצלמות אבטחה, אבל אני רוצה לשאול, כשרוצים לצפות מרחוק, איך עושים את זה? דרך תוכנה? או דרך הדפדפן?
-
@מד תלוי בסוג המצלמות, אלו של שיאומי הנזכרות לעיל הסוג הנתמך בתוכנה אפשר בתוכנה, ואם לא אז דרך אפליקצית Mihome באמולטור וכדו', הם לא ניתנות על ידי דפדפן.
אבל יש סוגי מצלמות אחרות שניתן גם בדפדפן. -
@israel218 ומש"כ בויקי "התחברות באמצעות כתובת הIP בלבד!" זה מדובר במצלמות כאלו שא"א לצפות דרך דפדפן?
-
@מד תסתכל שם בסוף הפסקה
כמובן שצריך להגדיר הפניית פורטים בראוטר ולהגדיר בהתאם את הנתונים בתוכנת הצפיה ו/או שימוש ישיר עם הכתובת בדפדפן.
שימו לב! צפיה באמצעות דפדפן אפשרית במרבית המקרים רק בדפדפן אדג' במצב תאימות לאקספלורר. -
@israel218 זאת גרמה תמיהתי, למה צריך IP קבועה, למה לא לחסוך הוצאות יתירות ע"י שימוש בשירות DDNS לדוגמא.
אני מתחבר דרך זה למדפסות ועוד. -
@מד אמר בהמלצה על מערכת מצלמות שיעבוד חלק בנטרפי:
אני מתחבר דרך זה למדפסות ועוד.
בנטפרי?
בנטפרי בלי IP קבוע יש NAT, כך שזה לא אמור לעבוד. -
@משרדי אמר בהמלצה על מערכת מצלמות שיעבוד חלק בנטרפי:
@מד אמר בהמלצה על מערכת מצלמות שיעבוד חלק בנטרפי:
אני מתחבר דרך זה למדפסות ועוד.
בנטפרי?
כן.
בנטפרי בלי IP קבוע יש NAT, כך שזה לא אמור לעבוד.
הבנתי. אני מחובר לנטפרי ע"י VPN (אני בחו"ל) ולכן אין NAT על אף שאין לי IP קבוע.