הפעלת אפליקציית דרימיהום עבור שואב אבק רובוטי דרך אמולטור
-
@מודה-אני
ראשית תודה רבה לך על הנסיון לעזרה
שנית, אני מנסה להשתמש בMEMU PLAY .
הנה התמונה אני מקווה שעכשיו זה יעבוד
ודבר אחרון לא מצאתי את ההגדרות שצילמת לי. אשמח אם תוכל לנתב אותי איך מגיעים לשם, כי אולי גם בMEMU PLAY זה נצרך
תןדה
-
@מיכאל1379
ההגדרות שייכות רק לWSA.
האם יתכן שהוויפי של המכשיר לא עובד?
נראה לפי הסמל שמבחינת המכונה הוירטואלית יש רשת! -
@מיכאל1379 כברירת מחדל הרשת של האימולטור מבודדת
אתה צריך להגדיר לכאורה bridge mode
https://www.memuplay.com/blog/lanbridge-connection-setup.htmlנ.ב. נראה שב ldplayer זה יותר קל https://www.ldplayer.net/blog/how-to-set-up-network-bridging-on-the-android-emulator-ldplayer.html
-
@צדיק-תמים
לפני כשבועיים העברתי אותו לברידג' אבל זה לא עבד. ועכשיו הוא בכלל לא נותן לי אפשרות כזאת, אלא רק NAT. כדאי ללכת על האמולטור השני שציינת? -
@מודה-אני
ה-WIFI של המכשיר עובד שהרי גיסתי הצליחה להתחבר אליו דרך האייפון שלה -
@מיכאל1379
פורסם במתמחים על אימולטור של גוגל.
לדעתי תנסה לדבר עם המפרסם שם על חוויותיו, אם אפשר להתנהל שם נורמלי - מסתמא זה יהיה יותר טוב מכל השאר.
מצטער שאין לי דרך לעזור לך יותר מכך... -
@מודה-אני
מישהו הצליח להתחבר דרך האימולטור לדרימי? -
@ד_ב אין אפשרות כזאת לצערי, לא בכמה אמולטורים שניסיתי כולל מצב ברידג', האפשרויות שאני מכיר זה באמצעות טאבלט חד פעמי לחבר את השואב לרשת ואח"כ אפשר להתחבר מכל אמולטור עם שם משתמש וסיסמא ולשלוט על השואב היטב, או שיש אפשרות להתקין bliss os שזה מערכת אנדרואיד ממש למחשב ופועלת היטב(רק שיש צורך לדעת איך לעשות זאת כדי לא לפגוע במערכת הפעלה במחשב), ואפשר גם להתקין chrome os באמצעות brunch אלא שזה יותר מסובך בנטפרי כיון שהחיבור הראשוני למשתמש חסום
-
@israel218 אמר בהפעלת אפליקציית דרימיהום עבור שואב אבק רובוטי דרך אמולטור:
לא בכמה אמולטורים שניסיתי כולל מצב ברידג'
ניסית WSA כמו שכתבתי?
-
@מודה-אני כן ניסיתי ואין לזה שום שייכות, גם wsa לא מזהה רשתות להתחבר, וכאן האפליקציה עצמה צריכה לזהות את הרשת של השואב
-
@israel218 אמר בהפעלת אפליקציית דרימיהום עבור שואב אבק רובוטי דרך אמולטור:
גם wsa לא מזהה רשתות להתחבר
!!!
ממש לא נכון!!! -
@מודה-אני פשוט לא הבנת כוונת @israel218
כבר היה בזה שיחה ארוכה כאן וכאן, עיין שם ותחכם (קצת יותר). -
@מודה-אני אמר בהפעלת אפליקציית דרימיהום עבור שואב אבק רובוטי דרך אמולטור:
!!!
ממש לא נכון!!!אני אשמח לשמוע שטעות היא בידי
אודה לך אם תצרף צילום מסך איך בתוך wsa אתה מוצא רשתות להחליף ולהתחבר כעין שאתה פותח בוינדוס ומוצא כמה רשתות
דרך אגב זה לא רק לגבי שואב דרימי, גם כמה מכשירים נוספים שניסיתי כגון מזגני תדיראן ומכשירי שיאומי כמו שואב ומצלמות ומטהרי אוויר עובדים על אותו עיקרון