חוות דעת על סיבים דרך יוסי תקשורת
-
אשמח לשמוע ממשתמשי סיבים דרך ספק יוסי תקשורת על חווית השימוש שלהם.
פחות משמעותי לי אם המהירות מגיעה עד הקצה, אלא יותר היציבות והניתוקים.
(השאלה משמעותית יותר בתשתית סיבים, מאשר בתשתית רגילה, מכיוון שבסיבים זה סיפור מורכב ויקר לעבור מחברה לחברה, בשונה מתשתית נחושת שזה ענין של 5 דקות ללא עלות). -
@yonig20 אמר בחוות דעת על סיבים דרך יוסי תקשורת:
אשמח לשמוע ממשתמשי סיבים דרך ספק יוסי תקשורת על חווית השימוש שלהם.
שכחת לציין איזה תשתית
זה חלק משמעותי מאוד -
שכחת לציין איזה תשתית
זה חלק משמעותי מאודיוסי תקשורת עובד עם יותר מתשתית אחת?
-
@yonig20 כן, תשתית רימון ותשתית בזק (ואולי עוד)
-
@צדיק-תמים תשתית בזק
-
גם לי זה נוגע אישית, האם יש מישהו שיכול לשתף איך בדיוק הגלישה אצלו?
-
@אברך-רציני תפרט קצת מי זה האצלו???
-
@איך-שתירצה אני מחובר דאך 019 נטפרי ועובד חלק, לקח להם לסדר לי את זה איזה יום, ומאז הכל חלק ב"ה
-
@avishalom אמר בחוות דעת על סיבים דרך יוסי תקשורת:
@איך-שתירצה אני מחובר דאך 019 נטפרי ועובד חלק, לקח להם לסדר לי את זה איזה יום, ומאז הכל חלק ב"ה
ב"ה!, שמח לישמע!
את זה אתה צריך להגיד ל- @yonig20 לא לי!, כי זה לא כזה אמור לעניין אותי אבל עדיין שמח איתך יחד!!!
ואני שאלתי את @אברך-רציני מי זה אצלו?, לגבי הפוסט הזה!גם לי זה נוגע אישית, האם יש מישהו שיכול לשתף איך בדיוק הגלישה אצלו?
-
@איך-שתירצה אצלו הכוונה למי שיש לו סיבים של בזק או רימון דרך יוסי תקשורת, במהירות של לפחות 1 ג'יגה, וגולש על WIFI ולא עם כבל תקשורת.
מה המהירות הרגילה אצלו, והאם הוא חווה האטות וניתוקים מידי פעם? -
@אברך-רציני אמר בחוות דעת על סיבים דרך יוסי תקשורת:
@איך-שתירצה אצלו הכוונה למי שיש לו סיבים של בזק או רימון דרך יוסי תקשורת, במהירות של לפחות 1 ג'יגה, וגולש על WIFI ולא עם כבל תקשורת.
מה המהירות הרגילה אצלו, והאם הוא חווה האטות וניתוקים מידי פעם?לא הבנתי, באמת!!!!
סורייי
עריכה: עכשיו הבנתי -
@איך-שתירצה לא הבנתי מה יש לא להבין.
תסתכל על השאלה של פותח השרשור, אני רק חידדתי טיפה את השאלה.
מי שיש לו אינטרנט סיבים של בזק לא דרך יוסי תקשורת, חווה לאחרונה איטיות מרגיזה עם ניתוקים כל הזמן.
יוסי תקשורת אומרים שאצלם זה לא אמור לקרות, אני שואל האם מישהו שיש לו את זה, יכול לחוות דעתו האם זה באמת כך?
כמה פשוט ככה קל!