האתר Suno AI Chirp
-
@אדם-ישר-ונבון
לכאורה אפשר לייצר שם שירים של נשים או עם מילים לא ראויות -
-
@nigun אמר בהאתר Suno AI Chirp:
@אדם-ישר-ונבון
לכאורה אפשר לייצר שם שירים של נשים או עם מילים לא ראויותא. האם לא ניתן להגדיר שכל קובץ אודיו יישלח לבדיקה?
ב. שירת נשים היא דבר שנשנה במחלוקת פעמים רבות כאן בפורום... -
א. האם לא ניתן להגדיר שכל קובץ אודיו יישלח לבדיקה?
ב. שירת נשים היא דבר שנשנה במחלוקת פעמים רבות כאן בפורום...לכאורה אפשרי להגדיר בדיקה אנושית של כל קובץ, לא רואה סיבה שלא.
האתר לא שונה מYouTube, Vimeo או כל אתר אחר
אני כבר תקופה ארוכה מתכתב עם מערכת הפניות בקשר לאתר הזה, וכל פעם אותה תשובה לקונית
חבל מאוד כי האתר הזה מאוד שימושי ונצרך להרבה שעוסקים בתחום. -
@052-712-3325 אמר בהאתר Suno AI Chirp:
לכאורה אפשרי להגדיר בדיקה אנושית של כל קובץ, לא רואה סיבה שלא.
אני מניח שקשה יותר להגדיר בAI כללים ברורים מה נפתח ומה לא
ביוטיוב וכדו' יש כללים פשוטים
אסור שיראו נשים ואם זה שירים הזמר צריך להיות חרדי ולא אשה וכו' (וכיום חוסמים זמר חילוני או בסגנון חילוני)אבל בשירי הבינה אי אפשר לקבוע על פי הזמר ואז העסק נהיה מורכב ואנשים מתחילים לשגע את מערכת הפניות האם הסגנון של השיר הוא דומה לסגנון חילוני או לא והאם הקול הוא של אשה או לא וכו'
@613 אמר בהאתר Suno AI Chirp:
ב. שירת נשים היא דבר שנשנה במחלוקת פעמים רבות כאן בפורום...
מאותו סברא של היתר שירת נשים של AI אפשר להתיר גם ציורים של נשים ע"י AI
בשניהם אין דין ערווה ואכמ"ל -
בשניהם אין דין ערווה ואכמ"לזה לא כאן המקום לדיון הלכתי אך אם כבר פתחת את הנושא ויש בדבריך משמעות מזלזלת בדברים שכתבו פוסקי הלכה, אני רואה עצמי מחויב להגיב, רק שתדע שעיקר ההיתר בשירת נשים היא כשלא מכיר את האשה שששרה וזה ודאי כך ב-ai, אם תקבל דעות אלו או לא תשאל את רבך אבל עכ"פ צריך לכבד, ובענין הטעם השני שאינו קולה ממש וקושיתך אני מצלם לך מס' אשרי האיש עמ' 111 מהגרי"ש אלישיב זצ"ל ובזה תתורץ קושיתך החזקה
עריכה : אני מוסיף הסבר לדברים, האיסור קול באשה ערוה הוא לא תלוי בהרהור דוקא אלא דין איסור של 'ערוה' ואם מביא להרהור באמת אסור אפי' שאינו נחשב ערוה(כשם שאסור להרהר מבלי לשמוע קול כלל), וממילא בציורי ai ודאי שאסור מטעם הרהור -
@israel218 אמר בהאתר Suno AI Chirp:
בשניהם אין דין ערווה ואכמ"לזה לא כאן המקום לדיון הלכתי אך אם כבר פתחת את הנושא ויש בדבריך משמעות מזלזלת בדברים שכתבו פוסקי הלכה, אני רואה עצמי מחויב להגיב, רק שתדע שעיקר ההיתר בשירת נשים היא כשלא מכיר את האשה שששרה וזה ודאי כך ב-ai, אם תקבל דעות אלו או לא תשאל את רבך אבל עכ"פ צריך לכבד, ובענין הטעם השני שאינו קולה ממש וקושיתך אני מצלם לך מס' אשרי האיש עמ' 111 מהגרי"ש אלישיב זצ"ל ובזה תתורץ קושיתך החזקה
הנושא הזה לא פשוט וחד משמעי כפי שמשתמע מהציטוט שהבאת בשם הגרי"ש זצוק"ל
אבל העיסוק בטעמי האיסור אינו מתאים לבמה זו, על כן אסתפק במ"מ לדיון מקיף בנושא וקחנו משם -https://olamot.net/shiurim/שירת-נשים/ -
@ברצינות אני לא אמרתי שפשוט ולא באתי להכריע הלכה, ההיפך, לשון הקושיא היה משמע כאילו מי שמתיר דיבר דבריו בטעות, וע"ז הבאתי דעת המתירים וסברתם
-
@israel218 אמר בהאתר Suno AI Chirp:
עריכה : אני מוסיף הסבר לדברים, האיסור קול באשה ערוה הוא לא תלוי בהרהור דוקא אלא דין איסור של 'ערוה' ואם מביא להרהור באמת אסור אפי' שאינו נחשב ערוה(כשם שאסור להרהר מבלי לשמוע קול כלל), וממילא בציורי ai ודאי שאסור מטעם הרהור
לא התכוונתי להתיר
אלא לומר שאין כאן דין "ערוה"
ולכן אם מישהו ירצה להתיר שירה יצטרך לומר שגם תמונה מותר
ואת זה אף אחד ב"ה לא שואל למה נטפרי לא פותחים -
לא התכוונתי להתיר
אלא לומר שאין כאן דין "ערוה"
ולכן אם מישהו ירצה להתיר שירה יצטרך לומר שגם תמונה מותר
ואת זה אף אחד ב"ה לא שואל למה נטפרי לא פותחיםלא הבנתי דבריך, או שאתה לא הבנת דבריי, כי אם כן הבנת אין שום טעם לזה, אני חוזר, במקום שיש הרהור ודאי אסור וכל המתירים זהו דוקא בשירה כי בסתם אין הרהור, אלא אם כן מדובר במקום שמביא להרהור ואז גם בשירה אסור, ולכן פשוט שאף אחד לא ישאל לפתוח תמונה שאסורה לכל הדיעות
-
הפורום לא נועד לדון בו על אתרים פתוחים או חסומים.