ענן (גיבוי אוטומטי) בנטפרי 2025
-
ניסיתי וואן דרייב והוא עושה בעיות, כמו שכתוב בדף בויקינטפרי
https://netfree.link/wiki/שיתוף_והעברת_קבצים_בנטפרי
אשמח לדעת מה אתם מציעים? תודה.
זה האשכול הישן אבל אני לא יודע מה רלוונטי.
תגובה: ענן בנטפרי -
@יהואש גוגל דרייב עובד טוב
-
@צדיק-תמים אמר בענן (גיבוי אוטומטי) בנטפרי 2025:
@יהואש גוגל דרייב עובד טוב
אפשר בגוגל דרייב לגבות אוטומטית את המחשב?
-
-
תודה! הרצתי את הפקודה שם וכתבו לי ERROR: Access is denied.
מה זה אומר? -
@יהואש פתחת את שורת הפקודה במצב מנהל?
-
@יהואש פתחת את שורת הפקודה במצב מנהל?
איך אני יודע אם אני מצב מנהל?
-
@יהואש מקש ימני על כפתור ההתחל
-
-
@יהואש מקש ימני על כפתור ההתחל
תודה רבה. נראה שהסתדר לי.
אנ מנסה לסמן לו לגבות את כונן C או לפחות את כל המשתמש שלי והוא לא מסכים כי הוא מחיל קבצי תצורה. מה אני יעשה? אין לי כח להתחיל לסמן תיקיות. -
@יהואש גם בתיקיית המשתמש יש אלפי קבצים מוסתרים ששוקלים כמה ג"ב וממילא לא תרצה שהם ימלאו את הנפח שלך בענן. זה לא כ"כ קשה לסמן ששת התיקיות האלו:
-
פוסט זה נמחק! -
@מד אמר בענן (גיבוי אוטומטי) בנטפרי 2025:
@יהואש גם בתיקיית המשתמש יש אלפי קבצים מוסתרים ששוקלים כמה ג"ב וממילא לא תרצה שהם ימלאו את הנפח שלך בענן. זה לא כ"כ קשה לסמן ששת התיקיות האלו:
תבורך משמים. כבר הרבה זמן הסתבכתי עם העניין הזה, והועלת לי מאוד מאוד. אני מברך אותך שבכל פעם שתתקע בחיים, תמצא מישהו שיחלץ אותך...
-
@יהואש אמן והמברך יתברך אך לא תשכח מר' @צדיק-תמים...
נ. ב. בד"כ כשמגיבים אז לוחצים על "תגובה" לא על "ציטוט", רק באופן שיש סיבה מיוחדת להעתיק עוד הפעם את כל הפוסט. גם, כשכותבים פוסט ואח"כ רוצים לשנות משהו אז אין צורך לכתוב פוסט חדש אלא לוחצים על ג' הנקודות ואח"כ עריכה. -
@צדיק-תמים @מד אפשר עוד שאלה? הורדתי את התוכנה וזה באמת מתחיל להתעדכן, ואז התחלתי לבדור את ההגדרות, ונכנסתי לכאן:
העדפתי שיהיה גם במחשב, וסימנתי את האופציה השניה (סנכרון קבצים בענן ובמחשב), ואז הגוגל דרייב הפסיק לעדכן.
בינתיים החזרתי לאופציה השניה, ואשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה, תודה רבה. -
@יהואש ניסית לחכות קצת זמן אחרי השינוי? לא מכיר את הבעיה שאתה מתאר