בינה מלאכותית
-
@beri.zip אפשר לשאול באיזה קהילה אתה (אם בכלל) בכדי שאני יוכל גם להצטרף לזה בשביל שהיפתח לי יותר דברים
-
@עמירם-גוטליב כתב בבינה מלאכותית:
@beri.zip אפשר לשאול באיזה קהילה אתה (אם בכלל) בכדי שאני יוכל גם להצטרף לזה בשביל שהיפתח לי יותר דברים
לשאול אפשר תמיד
אבל תשובה תקבל רק אם תצליח להוכיח שיש לך חיבור של נטפרי שנמצא בבעלותך -
@עמירם-גוטליב נניח ש-@beri.zip הוא בקהלת בעלזא/גור/ויזניץ מה אבדת שם? אתה לא מרוצה מהקהלה שלך ואתה לא רוצה להיות בלי קהלה אז יש בשבילך את קהלת "ועידת הרבנים לביצור חומות הדת".
לפני שלא תקרא היטב את הדף הזה זה ממש חבל על הזמן לפטפט פה. -
@מד כתב בבינה מלאכותית:
חבל על הזמן לפטפט פה
@עמירם-גוטליב אתה די מספים את הפורום, זה פורום רציני ולא נועד סתם לקישקושים
-
@טרוצער אתה מדבר אלי
-
@beri.zip כתב בבינה מלאכותית:
לשאול אפשר תמיד
אבל תשובה תקבל רק אם תצליח להוכיח שיש לך חיבור של נטפרי שנמצא בבעלותך
איך אתה רוצה שאני יוכיח לך שאני בנטפרי -
איך אתה רוצה שאני יוכיח לך שאני בנטפרי
כמובן שאתה בנטפרי, רק שבוודאות ניתן לקבוע שהקו לא נמצא בבעלותך, אלא אתה נמצא בחדר מחשבים או על מחשב שההורים שלך אחראים עליו
או במילים אחרות- מישהו אחר חסם אותך ואתה מחפש איך לעקוף אותו -
@beri.zip תראה המחשב שלי זה בוודאי ואתה לא יכול להתווכח אם זה!!!
דבר שני אם הייתי רוצה לעקוף את החסימה לא הייתי עושה בכלל חסימה אלא שקיבלתי על עצמי אני לא נוגע במחשב בלי חסימה מהודרת!
עכשיו אני צריך דבר ספציפי! שאת זה נטפרי לא נותן אז לכן אני רוצה שמישהו יוכל לעזור לי בזה איך אני כן יוכל לגשת אל זה. -
@beri.zip תראה המחשב שלי זה בוודאי ואתה לא יכול להתווכח אם זה!!!
דבר שני אם הייתי רוצה לעקוף את החסימה לא הייתי עושה בכלל חסימה אלא שקיבלתי על עצמי אני לא נוגע במחשב בלי חסימה מהודרת!
עכשיו אני צריך דבר ספציפי! שאת זה נטפרי לא נותן אז לכן אני רוצה שמישהו יוכל לעזור לי בזה איך אני כן יוכל לגשת אל זה.על השאלה שלך אני עניתי לך, גם @מד ענה לך
מה עכשיו חסר לך? -
@beri.zip למה א"א להתחבר לג'יפיטי?
-
@עמירם-גוטליב מה לא עדיין מובן? יש כזה דבר פיקוח קהלתי שנועד לשפר את החסימה ומסתבר שזה מה שמונע ממך להתחבר לGPT.
אז אתה יכול:
- לבקש מהקהלה שלך שיפתחו לך GPT.
- לעזוב את הקהלה.
אם תצרף לנו הסרטת מסך של דף החסימה בעת שאתה מנסה לכינס לGPT אז נוכל לוודא לך אם זה אכן המונע.
משהו עדיין לא ברור? אנו אנשים כמוך, נא להתחשב עמנו ולחוס על זמנינו/כוחינו/סבלותינו ולנסות להבין מה שאנו אומרים לך, ולהבהיר מה אתה לא מבין, ולא סתם לחזור על אותו דבר עוד הפעם ועוד הפעם.
תודה.
-
-
@beri.zip אתה נשמע פרופסור