איך מתחברים בטאבלט לנטפרי
-
@mendy אין בעיה תשלח לי את הקישורים ואני אעלה את הקבצים
-
@mendy אני לא מצליח להבין איך אני שולח בקשה ממה שאתה מציע נסתי להוריד כאן http://www.apkmirror.com/?s=Excel&post_type=app_release&searchtype=apk אפלקצית אקסל בסיסית וללא הצלחה.
דבר נוסף אם לא ידעתם: בקשה אפשר לשלוח גם מגוגל פליי ולא צריך להגיע לאתר שהצעתה.
אני שלחתי היום בקשה כזאת וחזרו אלי עם העלאה מיוחדת לשליחת קבצים גדולים של נטפרי שאוכל להתקין-הבעיה שהתקנתי אבל האפלקציה אינה מעודכנת ולכן חוזרים להתחלה....
אשמח בכל מקרה להבין איך בדיוק אני שולח בקשה.
איזה קישורית בדיוק לשלוח
-
@משה-זוכמיר לגבי הקישור שהעלת, תבחר גירסה ולחץ הורדה עד שתגיע לדף חסימה ושם תשלח פניה.
לגהי עדכונים, ייקח הרבה זמן לדעתי עד ש @administrators יצליחו לאפשר עדכון מגוגל פליי או לחילופין לפתח חנות כשרה, וזה משום שעם כל הכבוד, אנחנו (משתמשי אנדרויד) מיעוט קטן בנטפרי, ויש סדר עדיפויות שונה.נשלח מהאנדרואיד שלי. :-; :-;
-
-
קדם רציתי לשאול איך אני מוצא קישור לאפלקציה מעודכנת
ולגבי הפתרון שהצעתה שמרדכי יפתח לנו אפלקציות-אני רוצה לסמוך על 'נטפרי' ולא על מרדכי ואסביר:
ישנם אפלקציות שנטפרי אינו יכול לסנן כרגע אפילו שהאתר הרלוונטי כן מסונן
אביא דוגמה פופולרית את אפליקצית אלי אקספרס ששלחתי בזמנו לבדיקה ולא אשרו לי בשום אופן כיון שנטפרי אינו יכול לסנן משם את התמונות.
ודוגמה נוספת הוא אפליקצית 'טפחות עד הבית' שיש שם תמונות מובנות לא טובות שנטפרי אינו מסנן
-
הנושא עבר לאפליקציות ואנדרואיד וחבל שלא יהיה בנושא באפי נפשא כך שידעו האנדרוידים איפה לחפש
-
ישנם אפלקציות שנטפרי אינו יכול לסנן כרגע אפילו שהאתר הרלוונטי כן מסונן
אביא דוגמה פופולרית את אפליקצית אלי אקספרס ששלחתי בזמנו לבדיקה ולא אשרו לי בשום אופן כיון שנטפרי אינו יכול לסנן משם את התמונות.
ודוגמה נוספת הוא אפליקצית 'טפחות עד הבית' שיש שם תמונות מובנות לא טובות שנטפרי אינו מסנן
נכון מאוד, אך גם תתחבר בעלי אקספרס באפליקצייה התקשורת תחסם, וזו הייתה כוונתי
-
@מיציבושי אני פותח אשכול חדש
-
@mendy יופי ותתיג מיד אנדרואיד ואפליקציות
-
-
ואכן אני מזכיר שנושא זה מדבר מטאבלאט וינדוס שמשום מה לא תואם עם סים נטפרי של 019 על רשת פרטנר (על רשת פלאפון לא נוסה) וזה דווקא בסים נטפרי כי עם סים של 019 לא כשר רח"ל זה כן עובד
זאת אומרת שהבעיה זה משהו בין נטפרי ל019 שלא תואם ולא מתחבר או שמשהו חסום
ואני מחכה שאחד מהמבנים יגיבו לי ויסתדר הענין תודה -
@מיציבושי תמתין עד יום ראשון..
-
ברוך השם אחרי עמל ויגיעה ע"י @957
הטאבלאט הידוע https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19036&isZap=1
עובד עם סים של נטפרי של 019 40 GB מצוין
מי שרוצה להתחבר שיפנה לאיש המקסים @957 במייל 000@955.co.il -
@מיציבושי ניתן גם להשיגו אצלי במחיר ותנאים שווים רק שאני היימישע יונגערמאן
ניתן לפנות בפרטי. -
@למדן-וידען אמר באיך מתחברים בטאבלט לנטפרי:
@מיציבושי ניתן גם להשיגו אצלי במחיר ותנאים שווים רק שאני היימישע יונגערמאן
ניתן לפנות בפרטי.היימיש? והתכוונתי @957 לחיבור
אבל אכן מי שרוצה לקנות כזה או כל מחשב אחר שלא יפנה לזאפ רק ל @למדן-וידען שמשם יצא בזול יותר עם שירות יותר אני לא רוצה להאריך כמה גלגולים התגלגל המכשיר שלי בגלל איזה בעיה קטנה ושהה במעבדה כשבועים פלוס
וכו' וכו' גשו מיד בכל תקלה במחשבים למתכנת המהודר @למדן-וידען LAMDAN.YADAN@GMAIL.COM -
@למדן-וידען @מיציבושי
אני חושב שעלינו על הפיתרון למה ש @magicode חיפש..
לאפשר ב'אינפורום' פרסום ממומן (כעין פורומים אחרים במגזר)..
אני מבין שיהיו לנו הרבה לקוחות -
@מיציבושי אמר באיך מתחברים בטאבלט לנטפרי:
ברוך השם אחרי עמל ויגיעה ע"י @957
הטאבלאט הידוע https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19036&isZap=1
עובד עם סים של נטפרי של 019 40 GB מצוין
מי שרוצה להתחבר שיפנה לאיש המקסים @957 במייל 000@955.co.ilלמה לא עדכנתה שזה התחיל לעבוד
אני עדיין מחכה למשהן חזק מאיכותי ממה שישי לי היום
פנה אלי לפגישה והתרשמות