בעיה בוויז
-
בעבר עשיתי הקלטה על הבעיה דלעיל (מחפש רשת) אתה ממליץ לעשות הקלטה סתמית בזמן פתיחת הוויז?
-
@שטייגניסט
כן
-
@957 האם מישהו יכול לשלוח לי APK לוויז בגירסא שעובדת חלק?
-
יש לי אפליקציה של וייז גירסה 4.15.0.2 ואחרי שהתקנתי אותה אז כשאני פותח את הוייז אחרי עשר דקות כותב לי מחפש רשת ולא מעדכן את מצב הכביש הנתון ושלחתי הקלטת תעבורה ואמרו לי שהם לא רואים חסימה שמפריעה אז כנראה שהבעיה היא באפליקציה השאלה היא אם למישהו יש פתרון לענין זה מאד חשוב לי יצויין שיש לי מכשיר של אקאי k35
(מצד והייתם נקיים יש בזה מייל ווייז בלבד ללא שיחות לשימוש בתוך הבית בלבד באישור רב) תודה רבה -
@מאיר.ל וייז לשימוש בתוך הבית??? (נשמע מעניין..) איזה רחפן! איזה בית גדול יש לך...
-
-
@ברוך-השם
התכוונתי לומר שאני לא מסתובב עם זה ברחוב וזה לא משמש לשיחות טלפון אלא רק בבית למייל או ברכב לווייז ולשאר הדברים זה חסום (כמובן שגם זה בדיעבד גמור) כך שאין משום מראית העין שזה הפירצה הכי גדולה גם מי שיש לו את המכשיר הכי מוגן כל עוד שזה דומה חיצונית לשאר מכשירים ויש לי מכשיר כשר לשיחות ב"ה
בכל מקרה אני עדיין צריך פתרון להנ"ל תודה רבה -
@ברוך-השם
תודה רבה אבל אני לא רואה את הקישור אולי זה מוקדם מדי וזה עוד לא עלה לפורום בכל מקרה גם את הגירסה שיש לי הורדתי מ apkmiror ושם זה פתוח -
-
אני לא בטוח שהגירסה האחרונה יעבוד.....
-
@frize37
אז מה כן הפיתרון לדעתך?
אחרי הכל תוכנת הניווט של גוגל מפס עובדת מצויין
אז מה יכול להיות הבעיה בוייז? ומה הפיתרון -
@מאיר.ל
בלי לדעת יותר מדי אני יכול לומר שיש הבדל, כי וויז משמשת מעין רשת חברתית. -
@למדן-וידען
בכל מקרה בעשר דקות הראשונות זה עובד טוב אז מה כבר יכול להיחסם בהמשך?
בפרט שלא נראה מנטפרי שיש להם איזו בעיה עם זה או לחילופין נראה לי שכבר פתרו את הבעיה הזו -
@מאיר.ל תעשה הקלטת תעבורה מההתחלה עד שזה נחסם.
-
לפי הידוע לי אם לא דחוף לכם דווקר הגירסה הכי חדשה אז 4.5.0.1 עובד טוב
-
@שטייגניסט
יש לך מושג האם בשביל להתקין את הגירסה צריך להתחבר ב wi-fi או שאפשר דרך המכשיר
היות ויתכן שהקבצי קול או ניווט גדולים מדי בשביל להוריד דרך סים
תודה רבה -
@מאיר.ל עיין לעיל יש קישור ושם יש את כל הגירסאות
-
אבקש את עזרת הציבור. גם בגירסה3.8.9.0 וגם ב 4.5.0.1 הוא כותב לי אין קליטת g.p.s. המיקום פועל. חפרתי בהגדרות ולא מצאתי בעיה. למי זה יכול להיות קשור ל019?נטפרי? או משהו אחר?
-
אף אחד???
-
@שטייגניסט
קליטת GPS לא קשורה לא לספק ולא לנטפרי .
מדובר בקליטת הGPS המובנית במכשיר.
לחץ כאן לקריאת הדרכה של WAZE לאבחון וטיפול בבעיות קליטת GPS.