אפליקציות לאנדרואיד
-
@משה-זוכמיר אמר באפליקציות לאנדרואיד:
בדיוק כמו שיש יצר הרע של להחליף סים יש יצר הרע להוריד תוכנה ויש לו גם כוח לתשלום סמלי
אין מקום בכלל להשוואה.
אנשים שמוסרים את נפשם [אני עובד בחמשה עבודות וכל ה'בוסים' רוצים ומשכנעים אותי כל פעם שהנושא עולה על השולחן שהם מעוצבנים מאוד שאין לי וואצאפ ה' ירחם, כמוכן אני עובר עם עשרות ספקים קבלנים וכולם ווצאפ) ורוצים להשאר נקיים
אשריך וטוב לך, זה עדיין לא מצדיק עידוד פומבי.
עדיף שתעודד ותגיע למתכנת (ואפילו תממן אותו אם אתה כל כך דואג) שיעשה את התוכנה גם לאנדרואיד
אילו היה לי אפשרות.. אחח.. מזמן הייתי עושה את זה, עיין בפוסטים קודמים בנושא אנדרואיד כמה שביקשתי ל @magicode הקוסם התותח של נטפרי לעשות משהו בנידון, בנתיים לא אסתייע מילתא
-
@משה-זוכמיר לגבי הוואצאפ - כנ"ל (אך אני חייב לציין שברוך נתן לי אופציה לווצאפ באישור רב לצורך עבודה, אבל אני שלעפער ודוחה את זה עוד ועוד)
נ.ב. אני סופר מרוצה מ'נטפרי'
-
@ברוך-השם למה אתה כותב את זה בצד
זה דבר ראשון הכרת הטוב -
כתבתי כאן : http://forum.netfree.link/post/15628
אולי זה פתרון -
@ee עיין שם מה שהגבתי לך
-
יש למישהו אפליקציה לחסימת wifi?
-
@שטייגניסט לAPP LOCK יש אופציה בין השאר לחסום WIFI / BLUETOOTH ועוד. תבדוק.
(תשלח את הקובץ לבדיקה במערכת הפניות והם יפתחו את זה)
-
@שטייגניסט כבר כתבתי אתמול [עיין למעלה] ניתן לכבות את הwifi ולהתקין חוסם אפליקציות ולחסום את הגישה להגדרות קישוריות -תקשורות או איך שזה נקרא
-
א. איך משיגים חוסם אפליקציה. ב. למה צריך חוסם אפליקציות אם אני מוריד את הwifi ונשאר עם נטפרי אז איןמשום בעיה?. וחוץ מזה מה הקשר בין חוסם האפליקציה לחסימת ההגדרות של הקישוריות?
-
@שטייגניסט
א. חוסם אפליקציות - תלחץ פה http://www.apkmirror.com/wp-content/uploads/uploaded/57e4e03c77387/com.domobile.applock_2.16.3-2016071401_minAPI9(nodpi)_apkmirror.com.apk
הקישור עדיין חסום אבל תשלח למערכת הפניות והם יפתחו לך.
ב. כדי שהWIFI יהיה חסום ולא ניתן לפתיחה, אתה זקוק לחוסם אפליקציות עם סיסמה, ואת הסיסמה למסור למישהו אחר.
ג. קישוריות זה כל דבר שמחבר בין המכשיר לבין ה'עולם החיצון' (בלוטוס, WIFI, רשת סלולרית, NFC, אינפרא אדום (למי שזוכר עדיין מימי הPALM,)ועוד ועוד) -
לא הבנתי אם אני חוסם את הקישוריות וזה כולל רשת סלולרית איך אגלוש? אני מטאבלט עם סים.
-
@שטייגניסט תפנה אלי ואסביר לך 5761905@gmail.com
-
משהו יכול לשלוח לי קישור של וויז גירסה 4.5.0.1 (שעובד בנטפרי)?
תודה רבה. -
@ששלום אמר באפליקציות לאנדרואיד:
משהו יכול לשלוח לי קישור של וויז גירסה 4.5.0.1 (שעובד בנטפרי)?
תודה רבה.למה דווקא?
-
@ברוך-השם לא דווקא, אני רק צריך וויז שיעבוד עם נטפרי
תודה רבה -
ומי אומר שעובד?
-
-
אז יש לך? ולמה מבקש?
-
@משה-זוכמיר אני צריך וברוך השם אמר שיש לו.
-
אוקיי מצטרף לבקשה
למה לא
מקווה שלא אצטרך
שמירת עינים צריך גם אם כל האינטרנט מגיע מנטפרי