סינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות
-
@הג'ינג'י אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
באנדרואיד יש מינימום 3 מחיצות. 1. בוטלואדר. 2. רקוברי. 3. הרום בעצמו.
בכל מחיצה בעצם יש מערכת הפעלה אחרת. שאפשר דרכה לצרוב את האחרות. כלומר אפשר דרך 1 לשנות את 2 ו3. וכן דרך 2 ו3 לצרוב את 1.לאחר המחילה מכבודו, אבל אני משער שמעולם לא התעסקת עם אנדרואיד בפועל, והידע שלך בנושא לקוח מקריאה ממושכת בפורומים השונים ותו לא, מה שהביא אותך לבלבול בלתי נשלט של מושגים, ושיוכם למקומות שאינם רלוונטיים...
אין כל קשר בין המציאות למה שכתבת... הריקברי והבוטלודר לא קשורים במאום למערכת עצמה..
בסה"כ חלק מדרכי הצריבה הינם דרך הריקוברי.. ובמערכות מסויימות, אם לא תפתח את הבוטלודר, הצריבה תיכשל.
זה הכל. בזה מסתכם הקשר בין הריקוברי והבוטלודר לנושא..@5566NEWbrs אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
יצרנית המכשיר היא לא כל יכולה. לדוג', במכשיר שאין לו גישה לרשת אתה מסכים שיצרנית המכשיר מנוטרלת? (בטוסטר שלך למשל).
ברור שהאופצייה של התערבות חברת הסלולאר דרך ה-imei, היא אכן רק במידה וישנו חיבור פעיל לרשת.
אף אחד לא חשב אחרת.זה נכון מה שכתבת???
(זה נכון בתנאים מוגבלים מאד מראש, למשל ששתלו מלכתחילה קוד שאם אין אות מהמכשיר המכשיר ימחק את התוכנה שמשמשת לחיבור האינטרנט. יצרנית המכשיר לעולם לא תעשה את זה. וגם אם היא תעשה, אם מחליפים תוכנה הכל ממשיך לעבוד כרגיל ואין ליצרנית שום שליטה. המספר הסידורי לא עוזר הרבה אם אפשר להחליף אותו, וגם אם לא, זה קשור ברצונו הטוב של ספק הסלולר ולא ליצרנית).נו, על זה בדיוק אני מדבר...
אם יהיה כלי שישדר את האות, ע"י החיבור לכתובת, יהיה אפשר להשבית את המכשיר.
וזה אכן תלוי בסיכום מראש על החברה, הן בפן של השיתו"פ מצידה, והן בפן המשפטי בנושא.אם היצרנית לא שתלה מראש משהו, היא לא תוכל לעשות כלום.
נטפרי יכולה לשתול את זה בקלות הרבה יותר מלהתחיל להתעסק עם יצרניות.אבל לנטפרי לא תהיה הגישה למכשיר דרך הכתובת. היא חייבת את החברה.
ורק בשיתו"פ איתה, יהיה אפשר לעשות כאן משהו.. -
פוסט זה נמחק! -
@shraga גם בנוקיה זה אפשרי. אם כי שבאמת זה הרבה יותר מורכב.
אבל זה (כמעט) רק בנוקיה. -
@baruch מאלו אני לא חושש...
הם לא נמצאים כאן.בלי קשר לעובדה שאני עדיין חושב ויודע שאי אפשר...
אני מוכן לארגן לך כמה מכשירים, בשביל שתעשה לי את העבודה הזו.. -
@חסידיש-פלוס
אפשר. ואני יודע על מה אני מדבר. רוצה לראות מכשיר?
אבל אתה צודק שזה לא שווה את המאמץ. -
@baruch רוצה לראות תמונה של סמארטפון של נוקיה עם imei כשר.
מיותר לציין שC2 ודומיו עם imei כשר ומערכת לא כשרה, לא מהווה ראיה כלל,
היות שפשוט החליפו את המערכת ללא כשר, ולא את הimei לכשר. -
@חסידיש-פלוס ראיתי הצעה למעלה שאם נטפרי תזהה שאין אות היא תגבה 100 שח
-
@aiib מסתבר שזה רעיון טוב יותר,
היות שמבחינה ביוקרטית מול החברות, קצת מסובך לעשות את כל האמור לעיל.אדרבה ואדרבה, הנה פיתרון שלכאורה נראה ממש פשוט וקל לביצוע.
אז קדימה.. -
@חסידיש-פלוס אני לא מבין בזה, רק הרמה להנחתה...
-
@aiib אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
@חסידיש-פלוס ראיתי הצעה למעלה שאם נטפרי תזהה שאין אות היא תגבה 100 שח
ואם המכשיר סתם מנותק מהאינטרנט?
-
@zvizvi שאלה טובה, אבל מאמין שעם קצת מחשבה של הבכירים כאן ימצאו פתרון
-
אולי משהו מסביר לי מה יועיל וויפרי לאנדרויד הא א"א לסנן את האפליקציות?
-
נטפרי כיום מאשרת אפלקציות לאנדרואיד רק כשיש אפשרות לסינון מלא
דוגמה: אפלקצית ג' jdn מאושרת ומסוננת היטב ואפלקצית אלי אקספרס אינה מאושרת כיון שאין עדייין לנטפרי אפשרות לסנן אותו.
מובן?
-
@baruch אני עדיין ממתין
-
יש לי נוקיה לומיה עם IMEI כשר.
מי שמכיר אותי, יודע אם יש צדק בדברי.
אבל אני לא רואה צורך להתנצח או להוכיח את צידקתי או טעויות של אחרים כאן בפורום.אמרתי את מה שאני יודע. ומי שלא רוצה, לא צריך להאמין.
-
@baruch אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
מי שמכיר אותי, יודע אם יש צדק בדברי.
אחד הבעיות הכי גדולות שיש בנטפרי זה בדיוק זה שאין דרך להכיר את האנשים הנפלאים שעומדים מאחורי המיזם
-
@baruch אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
@חסידיש-פלוס
אפשר. ואני יודע על מה אני מדבר. רוצה לראות מכשיר?
אבל אתה צודק שזה לא שווה את המאמץ.@baruch
אני משער שלא תקפיד. -
@קלוגר
ממש לא מקפיד. -
שעונים חכמים מבוססי אנדרואיד, דינם שווה?
-
@נהדר לכאורה הם רק מסתנכרנים עם המכשיר (טאבלט או טלפון) ודיו לבא מן הדין